Államvizsga (beszélgetés)
Jah, akkor nem jól tippeltem:)
Így este már én sem szeretek tanulni, úgysincs sok értelme. Holnapra nekem már csak az ismétlés maradt, ugyanis pillanatnyilag úgy érzem, teljesen szűz vagyok:D De majd csak lesz valami. Korán felkelek, mint mindig, aztán nyomatom ezerrel...
Közlekedésmérnökire járok!
Mára befejeztem a tanulást..
MAjd reggel folyt köv.. 5 tételem maradt holnapra + a prezentáció felmondása...
Hát, az az igazság, hogy annyira tele van már a fejem mindenféle hülyeséggel, le vagyok terhelődve, hogy tök úgy éreztem, ez a nyelvvizsga iszonyú nehéz volt...de aztán tényleg lehet, hogy csak a túlterheltség miatt, nem tudom.
Én elvileg már befejeztem a tételeket, de totál úgy érzem, nem tudok semmit:( Ma délután akartam kicsit ismételgetni, csak aztán nyelvvizsga után aludtam egy nagyot, utána pedig a felettem levő szomszéd iszonyatos metál zenéjét hallgattam...:S
A prezentációt megcsináltam most este, anyunak elő is adtam, csak attól félek hosszú lett, 11 perces...De azt mondom, inkább legyen hosszú, mint túl rövid. Milyen szakos vagy egyébként? Mert a tételeid alapján te is gazdálkodásisnak tűnsz:)
Azt mondják főleg a prezentáció a lényeg, tételhez mondassz valamit aztán meg is van..
most egy kicsit megnyugodtam..
hehe
ismerős érzések :DDD
mindenkinek sok sikert és NYUGI :)
Sziasztok!
Én annyit tanultam rá, hogy szabályosan lyukat ültem a kanapéba.
Aztán nagyon-nagyon izgultam, de végül is jelest kaptam.
Hali.
Hétfő nekem is. ME Gépészmérnöki kar.
Van vagy 100 tételem, olyan tárgyakból amiknek a vizsgáira egy hetet készültem és nem vagy csak alig értem a végére anno. Három tételt kell húzni. Ábrákat meg képleteket kelle magolnom, van vagy 400 oldal a kidolgozott tételsor.
Esélytelen vagyok, a fejem szétdurran, alig tudok valamit, és ELEGEM VAN EBBŐL A SZ..-BÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hétfőn lesz nekem is..
reggel 9 kor
Még van 10 tételem amit el sem olvastam..
Ultra szopo egyik nagyon könnyű a másik meg megjegyezhetetlen, viszonyszámok, mutatószámok stb
Power pointos bemutatot tutira előadom a másik fele makogás lesz :))
Sikerült a nyelvizsga?
Szia!
Neked mikor lesz a nagy nap?:) Nekem holnapután, és gondolhatod, hogy mennyire para van...de túlleszünk rajta, és utána már tényleg csak röhögünk, hogy mit rendeztünk előtte:D
Nálam már váltakoznak az idegeskedős és a nyugodt időszakok. Most pillanatnyilag nyugodt vagyok:) Nemrég értem haza nyelvvizsgáról, és egy kicsit leszívta az agyam:S
Sziasztok Sorstársak!!
Nyugi már tiszta ideg vagyok.. Tele a gatyó! Nem tudok semmit, pánik van :DD már kínoban röhögök...
még van 18 tételem a 30 ból..
Ha ez meg lesz az az év csodája lenne..
Szerintem még a Fókuszba is bekerülnék..
sziasztok! én 9.-én megyek, és utána még 2 vizsga lesz (nyelvtanári szak miatt tanári képesítés 2 nyelven)
pár nappal ezelőtt még nagyon ideges voltam, ma már kicsit jobb
ha nem is tudok mindent tökéletesen, azért nagyon remélem, hogy nem lesz semmi baj
a szakdolgozat, a szigorlatok - minden meglett, pedig ezektől is nagyon féltem
remélem, túlélem ezt is
Szia
Nyíregyházi Főiskola gazdálkodási szak. Azon belül pedig marketing szakirány :s de még így is ez a legkönnyebb!
Szia!
Nyugat-magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központ, Szombathely (volt BDF) gazdálkodási szak
Te?
Szia.
Hol vizsgázol?? És miből??
Nekem még 14 nap!
szia
Sziasztok
Nyíregyi Fősuli- Gazdálkodási szakán végzett esetleg valaki??
Mire számítsak az államvizsgán?
Levelezős vagyok. Számít ez valamit??
Üdv
Pannita
Látom, van aki 19,30 tételből készült fel az államvizsgára. Nekünk 162-ből kell felkészülni....
most akkor nagyon sajnálom magamat:)) és lenni nagyon irigy:))
Mi úgy államvizsgáztunk, hogy vasárnap rám telefonált a tanárnő, hogy a 19 tételből válasszak ki kettőt, s abból készüljek fel. Felelnem meg abból kell majd, amit ő kiválaszt. Így már nem volt nehéz a dolog.:))
Amúgy a tételsor (19) már évek óta ugyanaz annál a tanárnőnél, akinél a vizsgát megejtettük.
Sziasztok!
Én nyáron államvizsgázok és az a rémhír terjeng, h nem kapunk tételsort, csak majd nagyjából elmondják, h mire számítsunk.
Mivel én még csak hasonlóról sem hallottam, szeretném megkérdezni, hogy lehet-e egyáltalán ilyet!
Nagyon féltem.
De kihúztam véletlenül a szakdolim témáját.
Így arról alig kellett beszélnem.
Sokat tanultam rá, de megérte.
További ajánlott fórumok:
- Milyen ésszerű, elfogadható magyarázat lehet arra, ha valaki úgy bukik meg államvizsgán, hogy minden tételt megtanult?
- Tippek a sikeres államvizsgához és szakdolgozatvédéshez
- Tanulási tippek államvizsgára
- Ki milyen agyserkentőt ajánlana államvizsga előttre? Én most a Ginkoprim felé hajlok, de csak mert azt látom a tv-ben.
- Segítség, 5 nap múlva államvizsga!
- Hogyan készültél államvizsgára kisgyerek(ek) mellett?