Akiknek még sosem volt pozitív teszt a kezükben, de sosem adják fel!!! :) (beszélgetés)
igen. reméljük, hogy jelentkezik.
:)
Hogy vagy Andi?
Ki mit csinál a hétvégén?? :)
én szerintem jó nagyokat fogok sétálni a kutyával, és rajzolni fogok! :D nah, meg a férjemmel összebújni! :D
helló csajok! :D
én is itt vagyok ám, csak mostanság annyi minden van otton! :D de hétvégén tuti leszek mostmár! :)
nálam semmi kül. várom a peteérést! :D
és ti? hogy vagytok??
Esztynek írtam... de, nem válaszol.
nem tudom mi van vele! :(((
hát énis, mert amint elkezdtek nem jönni, márcsak azért is csinálok odabentre egy babát, attól tuti összeugrunk megint :D
sajna én nem tudom, pedig türelmesen nézem, és várom őt... :(
nagyon szép napot Nektek! :)
remélem mindenki jól van, rendben, megsem elmitem, ami miatt felrohantam ide hozzátok, bizom a legjobbakban :D
én... pénteken megyek nődokihoz, ha addig nem jön meg, de elvileg 7.én kell (kell a fenének :D) megjönnie, ami ugye szombat, szóval ha megjön, remélem azt kivárja. de nagyon nem akarom :)
kicsit, vagyis eléggé feszülgetett a mellem egy 2 napja, ami nekem minden menstruációkor szokott, de nem annyira vészes. Meg mondjátok, hogy az baba mellett is lehet!?!? no mindegy, biztosan megfogom mutatni a doktor úrnak a kis feljegyzéseimet, hogy mikor jött, mert meg hasonlók :) azt is irom, hogy mikor szeretkeztünk a párommal, szóval ha bizonyos időszak érdekli, akkor azt is megtudom neki mondani majd :D
Nekem kb. most múlt el a középidőm, a 15. napomon vagyok. Természetesen tegnap-tegnapelőtt is dolgoztunk az ügyön. :)))
Sajna az álmosság csak a standard reakcióm arra, hogy nagyon dolgozni kellene... Meg ugyebár az idő sem kifejezetten az a derűs, ilyenkor jól esne bevackolódni az ágyacskába.
igen, beszéljünk másról, Eszty úgyis jönni fog, ha tud! :)
Áhh nekem most múlt el, úhogy holnaptól mehet a menet! :DD
ez a ciklusom 8. napja!
már nagyon izgulok, hogy mi lesz ennek a hónapnak a vége! :)))
S te??? hol tartasz?
álmosság?? hmmm! :DDD
Sziasztok!
Nem akarom tovább szaporítani az aggódók táborát, úgyhogy javaslom beszélgessünk másról.
Ki hol tart? Hogy van? Mit érez, stb..
Én mondjuk egy kis álmosságot így az ebéd után. :) Több mint egy hét szabadság után nehezen rázódom vissza a munkába. Nem is tudom több év után hogy lehet. :))
Eszty!!! Hol vagy?????
már itt izgulunk érted!! Mi van veled???
Írjál nekünk!!! legalább egy sort!!!
Sziasztok! :)
igen! én is ebben bízom, hogy csak ünnepelnek, és azért nem jön! remélem nincs semmi baj!
de mi baj lenne, minden rendben lesz, bébis és kész!!! :))
Jó estét, jó estét!
Na én is itt lesem, várom Esztit, már kezdek aggódni.. Remélem jól van, és az ünepléstől nem tud a gép elé ülni.
:D
de mi lehet vele, miért várat minket... :(
jahjj már Andi !!! te is izgulsz!? :))
miért csinálja ezt velünk?????
:D
igen! :D én is állandóan nézegetem, vajon írt - e már Eszty nekünk, hogy mi van! :DDD
remélem jó híreket kapott! :D
Eszty, ha valamiért mégsem kapsz olyan hirt, amit vársz, kérlek ne borulj ki, mind tudjuk, hogy legközelebb összefog jönni!!!
Egyébként jó hireket várok, csak... már aggódok, hogy nem jössz! :)
basszus, ESZTI!!! ANNYIRA VÁRLAK VISSZA, hogy elsem hiszed! :)
Huzsanna, bejelentkeztem, köszönöm :) hát... nem fog elsőre felismerni, az tuti, mert csak ugy tudnék réd hivatkozni, hogy HUZSANNA! :D azt nem biztos, hogy ismeri. Tegnap beszéltem vele telefonon, halál jó fej volt "Bocsánat, hogy nem néztem meg, éppen kertészkedek". Na persze nem kértem számon semmit, na mindegy, hosszú lenne :)
jajj, Angyalka, aztán csak csinján a munkával :)
Sziasztok!
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én azon kapom magam, hogy fél óránként nézegetek fel ide, hogy van-e már hír Eszty felől.. Úgy izgulok!!! :)
Többiek? Ki hogy van? Lhoney? Milyen az idő ott a gyönyörű Székelyföldön?
Sziasztok lányok!!! :)))
Eszty! :D megy a drukk!!!
:))
várunk a hírekkel!!!!!!!!!!!!!!!
:)
este leszek lányok, mert most meló van! :S
Szia Andi!
Szerintem nyugodtan hivatkozz rám, bár nem biztos, hogy azonnal tudni fog névről, hogy ki vagyok, de az biztos, hogy örül az ajánlásnak. Ő olyan 45 körüli, nem az az ultra jóképű, szóval a párod sem fog félteni! :)
Eszty már biztos úton van a vizsgálatra, húúúúúúú, de kívánci vagyok...
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Írjatok olyan hírességeket, akiknek a személyneve és keresztneve kezdőbetűje megegyezik
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Napi pozitív szavad
- Kerékcsere avagy nőies nők kerékkulccsal a kezükben...
- Milyen lehetőségei vannak egy fiatal párnak lakásvásárlásra ha nem örököl és nincs kezdőrészlet a kezükben?