Akiknek még sosem volt pozitív teszt a kezükben, de sosem adják fel!!! :) (beszélgetés)
Lehetséges. Nem tudom mikor fog kibújni de már nagyon várom a nagy találkozást. Élvezem Én a várandósságot de azért mégiscsak a személyes találkozás a legjobb:)))))))))))))))
Most spontán próbálkoztok még?
7. nap. szóval az elején.
Lehet, hogy ő lesz az év első babája :):)
igen, szilveszterre várjuk kb, aztán majd amikor ki akar bújni kibújik:)
Te hol tartasz a ciklusodban?
sziasztok Lányok
Nagyon nagyon drukkolok Nektek ám.
Szia!!
Mi jól vagyunk.. várjuk a csodát :):) veled mi a helyzet?
Majd azért írd meg,mizu lett:-)
Kivi vagyok rá:-)Köszike meg szerintem a többiek nevében is szóltam:-)
sziasztok
hogy vagytok Lányok?
mindig olvaslak Titeket azért
uuuu de izgi! :D
de ha most még sem... akkor majd a nyaralás alatt! ;)))))
jaja.. hát igen! ez elég gáz, hogy csak egyszer voltunk együtt! :SSSS
nahhh mindegy,, most ez a hónap így alakult! :D
Pont nyaraláskor!??? :D huuuuu az általában beszokott találni! :DDDDDDDDDD
drukkolok nagyon! :DDDD
Nem hiszem, mert az első oldalon voltam (itt).. aztán lehet. Sőt, akkor nagyon valószínű ;DD
Csak egyszer?? Úgy nehéz betalálni.. mi alkotunk, alkotunk.. de egyelőre még semmi. A nem várt most előbb jött pár nappal, kicsit le is törtem.. de most úgy vagyok vele, hogy pont nyaraláskor lesz PÉ-m, szóval... mindent bele ;DD
:D jahjjj nem lehet, hogy még az angyalkára kattintottál véletlenül??? :D
hahah.,, itt vagyok, és nem töröltem magam! :DDDD
Hmmm ... sehogy nem állunk! :S
ebben a hónapban... egyszer voltunk együtt! :-OOOO
S te???? mi van?? ugye nem jött meg??? :D
Hát mert tegnap felnéztem ide, és elkezdtem kattogtatni a nevekre, hogy küldjek pár jelet.. rámentem a tiédre és kiírta, hogy a felhasználó kérésre töröltette magát, vagy valami ilyesmi..
De akkor neeeem :):):) hál isten!! :):)
Amúgy mizu? Hogy áll a projektetek??
Nemmm nem töröltem magam!!!
itt vagyok!!!!!!
:D miért.. úgy látszik, mintha töröltem volna???
:-OOOO
dehogy
s hogy vagy????? Eszty!!!!
Sziasztok!!
Remélem mindenki jól van,én is dolgozok ezerrel,mi is olyan december,vagy jövőre márciusig,tervezzük,hogy teherbe kéne esnem.
Időszerű lenne már,28elmúltam és 2gyereket szeretnék maximum 2év korkülönbséggel.Na és ti?
Sziasztok!!!Mi jövőre akarunk babát,viszont én 2éve nem szedek fogamzásgátlót,mégsem esek teherbe:-)
Egy idejig jártam a dokikat,de már azt is meguntam,hogy havonta meghozzák a mensim valami hormon gyogyószerrel.Elég zúzós múlt évem volt,nem is csodálom,hogy a szervezetem megsinylette.
Most fogyózok,aztán iszok teákat amik erre vannak kitalálva:-)Viszont,ha jövő márciusra se leszek terhes,akkor elkezdek komolyan aggódni:-)
Bármilyen teherbe esési tanácsot,azon kívül,hogy sexeljek sokat:-)))szivesen várok.Benézek még hozzátok.Sziasztok
Csak visszatalálunk mindannyian!!! :))))) deeee jóóóó! :) újra együtt lesz a csapat!!!! :D
óóó honey, ne keseredj el,, hamar eljön az idő mikor megfogan a picitek! :))) én nagyon fogok drukkolni!!!!!
itt mindenki babázni fog!!!
és mindenki boldog anyuka lesz!!! :)
csak hinni kell benne! igaz lányok???
:)
és az álom valóra válik.... :) ezt jegyezzétek meg!!!!!
:)
és mi lehet Andival??? vajon hogy van? tudtok róla valamit?????
végül kimentek külföldre?? vagy hogy lett?
annyira várom már, hogy valaki azt írja, hogy pozitívat tesztelt!!!!! :DDDDDDDD kérlek,, valaki kezdje el a sort!!!!!! :DDD
megbeszéltük??? :DDDDD
Szia :):)
A lényeg, hogy minden rendben legyen! Mi még ugye próbálkozunk, de őszig adtunk magunknak határidőt.. remélem addigra bekopogtat a gólya..
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Írjatok olyan hírességeket, akiknek a személyneve és keresztneve kezdőbetűje megegyezik
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Napi pozitív szavad
- Kerékcsere avagy nőies nők kerékkulccsal a kezükben...
- Milyen lehetőségei vannak egy fiatal párnak lakásvásárlásra ha nem örököl és nincs kezdőrészlet a kezükben?