Akiknek még sosem volt pozitív teszt a kezükben, de sosem adják fel!!! :) (beszélgetés)
szia
Mik derültek ki a hormonvizsgálatból?
De jót mosolyogtam, köszi szépen :):) kicsit szebbé is tetted a nem túl remek napomat!
Remélem igazad lesz :):) ha bejön a "jóslatod", komolyan imába foglalom a neved.. :)
Áhhhh!Ne jósoltass a sorsod a te kezedben van.Kérdezd meg tőle legközelebb az 5 lottó számokat és légyszi küldd el nekem privibe,köszi!
Én meg azt jósolom,hogy igen is lesz még pozitív terhességi teszt a kezedbe idén.Na,melyik jöjjön be?
Puszim:-)
Csajok! helló mindenkinek, először is:o)
Nálunk tervben van a baba, de még nem "koncentálzunk rá"
Viszont mindenkinek meleg szívvel ajánlok kinezilógust (konkrétan meg is van a nőci) aki csakis babázódással foglalkozik. Arról szól, hogy tudatalatti szinten elindítja azt a folyamatot, ami eddig meggátolt.
Hiszek abban, hogy a "problémák" 80 %-a lelki eredetű, s ezért az -amiről nem is tudunk- tesz keresztbe. A másik pozitívuma, hogy nem fájdalmas, viszont annál hatékonyabb.
A szervi beavatkozás a legtöbb esetben kihagyható lenne, sztem egy próbát megér.
Nem reklám, csak próbálok segíteni annak, aki nagyon elszánt...
Sok gólyát Nektek:o)
igen! :)
van fb.
:)
privibe megírom!
hát hát.. azért levelezhetünk.. nem szeretném, ha megszakadna a kapcsolat!
ez a fórum.. sajna meghalt.. :(
:((( egyet értek!! :(
elég volt!!!
talán majd idővel.. egyenlőre én is befejeztem! :(((
már voltam dokinál! állandóan megy a hebegés meg habogás.. még várjunk! mert jobb lenne gyógyszer nélkül!
áhhh Eszty.. most van az a pillanat, hogy feladom.. ;((( már nem bírom tovább idegekkel!!!
több mint két éve kínlódunk! :((((((((((((((((
de neked nagyon drukkolok ám!! :)))))
igen.. úgy értettem, hogy te meg én, meg még aki évek óta kínlódik egy babáért!! :(((
igazad van! teljesen!
másnak pikk-pakk! és aztán eldobja! és egymás után.. nem számít!
mi meg.. akik szeretnénk, vigyáznánk rá,,,
:((((((((((((((((
ugye milyen igazságtalan a világ???????
de nem???
Akár én is kérdezhettem volna :(:( más meg felelőtlenül kefél össze vissza - már sorry!!! - és azonnal babás lesz. Aztán szegény baba jobb esetben árvaházban végzi.. Mi meg... :( na mindegy..
Szóval akkor neked is régóta késik?
Mellem nekem is fáj.. dehát semmi. Hasam, hátam fáj.. minden bajom van :(
szia!
áhh dettó!
ugyan ez!
késik mint állat.. teszt negatív
pont most csináltam egyet!
:(((
miéééértt pont mi?? miért nem sikerül nekünk..
nahh most picit kibuktam!
sajnálom, hogy neked is negatív! :(
majd írd meg mit mondott a doki!!!!
Sziasztok!
hát.. eddig a tesztek negatívak..
:(
de még menszi jele sehol!
viszont olyan nagyon furcsán fájnak a cicik.
nem úgy mint mikor megszokott jönni.. fura!
még várok egy hetet, ha nem jön meg megint teszt! :)
Hajneszka! Sajnos én ebben nem tudok segíteni.. :(
sosem használtam még ilyen ovu tesztet!
de szerintem van itt olyan aki tudja! :)))))
Huuuh, ez jó hír, remélem a helyzet azóta is változatlan! :)))
Teszt? Furdal a kíváncsiság.. :) Jó lenne már megint gratulálni valakinek, no meg persze magamnak is.
Én a 22. napon vagyok, semmi különös érzésem nincs. Mellfeszülés van, de az szinte mindig jelentkezik mensi előtt is.
Valaki tud esetleg inszeminációval kapcsolatosan információval szolgálni? Ha eljutunk odáig, hogy az jön, akkor is kell stimulálni hormonokkal a szervezetet drasztikusan, ha amúgyis működik a peteérés? Nálam gyógyszer nélkül is előfordult már akár két érett tüsző is egy hónapban, szóval nem hiszem ,hogy ezzel lenne gond. Valaki volt már ilyen cipőben??
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Írjatok olyan hírességeket, akiknek a személyneve és keresztneve kezdőbetűje megegyezik
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Napi pozitív szavad
- Kerékcsere avagy nőies nők kerékkulccsal a kezükben...
- Milyen lehetőségei vannak egy fiatal párnak lakásvásárlásra ha nem örököl és nincs kezdőrészlet a kezükben?