Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Akiket gerincsérvvel műtöttek vagy még nem műtöttek, de tanácsokat tudnak adni! fórum

Akiket gerincsérvvel műtöttek vagy még nem műtöttek, de tanácsokat tudnak adni! (beszélgetés)

209. kanada (válaszként erre: 208. - F8db0709b8)
2009. ápr. 17. 08:42

Szia!!

Hát nálam is rossz a helyzet! 1 hete már nem kell szednem a gyógyszert! És majdnem olyan fájdalmaim vannak mint amikor előszőr az orvoshoz mentem!

Nem tudom meddig fogok tudni igy dolgozni! Ha nem mondanak fel /mert nem tudom úgy elvégezni a munkám ahogy rendesen kéne/ akkor szerencsém van!

De, lehet hogy közös megegyezéssel én mondok fel!

Ez a másik rossz mert munkát találni = 0-val!!

Tornáztam tegnap nem akarom elhagyni magam, de, még a mágnese terápia hatását nem érzem. Lehet, hogy nem is fogom???? Az UH kezeléstől már nem is várok többet!

Hát sajna ez van!

Filcike irjál nyugodtan jó "kibeszélni" magunkból időnként a dolgokat!!!!!!! Ha akarsz irj privit!!

Puszi!!

2009. ápr. 17. 06:22

Sziasztok!

Én sem vagyok valami jól!:(

Fáj a nyakam,fáj a 2lapockám között,nem tudok aludni,szal ki vagyok!Nem panaszkodom,de ez a merevitö is a sirba tesz!:(Majd szét vet a méreg,hogy igy jártam,és egyre dühösebb vagyok,mert ,egyszerüen nincsenek rám tekintettel,4 napja!Tojnak le!Csak gerinc mütét volt,kimélni kéne,de tegnap rájöttem,hogy a drága páromnak van fontosabb dolog is rajtam kivül,vagy épp helyettem!!Kicsit ki vagyok,bocsi hogy rátok zuditottam,de ez van!

Timot!Nekem a torna se használ!

Kanada!Nálad mizu?

Vigyázzatok magatokra!Puszi!

207. timot
2009. ápr. 16. 20:03

sziasztok!

Bocsi,voltam gyógytornán,holnap megírom,hogy mi volt,elég hosszú ,és most nagyon nincs időm!Puszi!Ma sem voltam már sajna olyan jól!És ti?

206. kanada (válaszként erre: 205. - Timot)
2009. ápr. 15. 19:09

Szia!!

Köszönöm ha leírod mit beszéltetek a gyógytornásszal!!!!

Puszi:)!!

205. timot (válaszként erre: 200. - Kanada)
2009. ápr. 15. 17:16

Szia!

Jól esett a torna,igaz,hogy a háton fekvő nem megerőltető gyakorlatokkal kezdtem,és csak 10 percig!Ma megpróbálom egy kicsit megemelni az időt!

Régebben együtt dolgoztam egy gyógytornász csajjal,és még a múlt héten mikor én is úgy elvoltam keseredve felhívtam!A holnapi napot beszéltük meg,hogy odamegyek hozzá és azt mondta megnéz!Neki is volt 10 évvel ezelőtt azt mondta ,hogy a szüléskor jött ki neki,és ma már semmi panasza nincs,majd elmondja mit csinált.Vigasztalt ő is,hogy ha mindenkit elküldenénk ct-re az emberek 90 %-ának kimutatható lenne a gerincsérv!Csak attól függ a fájdalom,hogy nyom-e idegszálat.

Majd holnap jelentkezekés leírom,hogy milyen tanácsokat adott!Ma egy kicsit én is fájtam!

Köszi mindent!sziasztok!

204. kanada
2009. ápr. 15. 10:39

Sziasztok!!!

Vasárnapig kellett szedni a gyógyszert! Már két napja megint jobban fáj csípőtől a lábam bokáig!

DE, állandóan nem lehet gyógyszert szedni!!

Tornázom érzem, hogy vannak olyan gyakorlatok amiket megint nem tudok megcsinálni!:C:C

Most eléggé el vagyok keseredve!

Puszi nektek!

203. f8db0709b8 (válaszként erre: 201. - Kanada)
2009. ápr. 15. 08:32

Sziasztok!

Mozogni tudok,csak épp a nyakam,meg a lapockámnál fáj folyamatosan:(De ki lehet birni!Föleg a merevitöben!Elég kényelmetlen,de ez van!

Jó vagyok egyébként,köszönöm:)

Vigyázzatok magatokra!Puszi

202. kanada (válaszként erre: 200. - Kanada)
2009. ápr. 14. 17:39
Bocsi innen kihagytam azt, hogy tavaly csak 2 hónapig........
201. kanada (válaszként erre: 199. - F8db0709b8)
2009. ápr. 14. 17:37

Szia:)

Remélem te is jól vagy??!

Mennyire tudsz mozogni? Vigyázz magadra!

Puszi:)!!!

200. kanada (válaszként erre: 198. - Timot)
2009. ápr. 14. 17:36

Szia:)

Irdd meg lécike milyen volt a torna???

Jó neked, hogy jól vagy! Én már valószinű, hogy nagyon türelmetlen vagyok többet vártam a kezelésektől. Azt hittem, hogy ápr. közepére még jobban leszek!

csak 2 hónapig tartott a fájdalom utána úgy rendbe jöttem, hogy nem fájt semmim,de tényleg semmim!!!

A felkelés után rossz be kell járatódnom!

Puszi! Vigyázz a tornával lassan csináld a gyakorlatokat!

199. f8db0709b8 (válaszként erre: 198. - Timot)
2009. ápr. 14. 17:16

Hali!:)

Az akart lenni,mert műtét közben derült ki,hogy onnan vesznek e ki,vagy elég a fémszál?

Vigyázzatok magatokra!:)

Jó,hogy jól vagytok:))

198. timot
2009. ápr. 14. 16:47

Sziasztok!

De jó neked filcike,én is vékony vagyok,de ezért a súlyért folyamatosan oda kell figyelnem az evésre,h megtartsam!Azt miért írtad,hogy a csípődhöz nem nyúltak,csak nem onnan akartak csontot pótolni?

Hát igen,kanada csak gyógyszertárba ne kelljen mennie az embernek!És minek emelkedett az ára ismét a szív és érrendszeri betegség gyógyszereinek!Ezt tudja a mi kormányunk!És sikerült felesküdnie Gordon úrnak is!Mi lesz itt??!!

Megyek vasalni,aztán TORNÁSZOK!Lássatok csodát ma is jól vagyok!Jaj de jó!

197. kanada
2009. ápr. 14. 07:35

Sziasztok:)!!!!

Hogy telt a Húsvét?

Mindjárt megyek kezelésre!

Azt nem tudom írtam-e már de,a jobb térdemben kezdődő porckopás van! Írtak fel rá szert!

Amikor kiakartam váltani nagyot néztem a gyógyszerészre 7 ezer Ft!!!

3 doboz gyógyszer megbeszéltem, hogy 3 részben hozom el most ápr. 1.től nincs rajta támogatás!!

Puszi!!!!

2009. ápr. 14. 06:10

Sziasztok!Én hiába eszek,nem hizok,akkor voltam tulsulyos mikor tehes voltam:)

Én is elkezdem a tornát szép lassan,aztán meglátjuk mi lesz!

Próbáljatok pihenni azért,és csak óvatosan mindennel!

Vigyázzatok magatokra!Puszi!

195. timot (válaszként erre: 192. - Kanada)
2009. ápr. 13. 19:25

Sziasztok!

Köszönöm kérdésed,feltünően jól!Most jöttünk haza,2 napig nem voltunk itthon és semmi fájdalmam nem volt,pedig nem igazán pihentem!Annyira jó lenne ha elmúlnának végleg!Úgyhogy holnaptól elkezdem a tornát szép fokozatosan!

Ennyit fogytál!Nagyon ügyes vagy,én 3kg-tól nagy nehezen tudtam megszabadulni ami a téli hónapokkal feljött!Próbálkoztam a léböjttel is,jó lett volna egy kis méregtelenítéssel egybekötni a fogyókúrát,de már az első nap olyan fejgörcsöm lett,h inkább feladtam!

Bízzál benne,h javul még az állapotod,megértem,h bosszankodsz de ha az ember a reményt is elveszíti

onnantól kezdve már csak a rossz jöhet!Nekem is a másik keserűségem a hajhullásom,nagyon sok hajam volt és jó ha a fele van márcsak,de abba reménykedek,h ennél kevesebb már nem lesz!Bár sajnos folyamatosan kopik!

Jók legyetek lányok !pussz!

194. kanada (válaszként erre: 193. - F8db0709b8)
2009. ápr. 13. 10:23

Szia:)!!!!!

Ez jó hír!!!!!!!!:D

Legalább most már sokkal jobban tudsz aludni!!

Szívből kívánom, hogy ne legyen rosszabb az állapotod!!!

Hogy állsz a Húsvéti evéssel???

Én ma már visszafogom magam!:)

Puszi:)

193. f8db0709b8 (válaszként erre: 192. - Kanada)
2009. ápr. 13. 09:33

Sziasztok!Lekerült a kötés és ma már merevitö nélkül alhatok:)Jól vagyok köszönöm!

Ha stagnál az nem baj,csak rosszabb ne legyen!Puszi!

192. kanada (válaszként erre: 188. - Timot)
2009. ápr. 12. 09:05

Szia:)!!

Hogy vagy? Én úgy érzem mintha megállt volna a "gyógyulásom" nem fájok jobban, de nem is gyógyulok!! Már nagyon bosszant!!

Puszi!

Te is vigyázz magadra!!!

2009. ápr. 12. 09:04

Sziasztok!Estére kell bevennem bogyót,de holnap lekerül a kötésem,és a merevitö sem kell majd csak nappalra!Elviselhetö!Köszönöm!

Ti is vigyázzatok magatokra!Puszi

190. kanada (válaszként erre: 186. - F8db0709b8)
2009. ápr. 12. 09:03

Szia!

45 kg vagy??? Hát akkor degeszre eheted magad:)!!!!!

Én diétázom 14 kg-ot fogytam november óta és még szeretnék pár kilót fogyni! Most azért óvatosan eszem egy kis "húsvétost":)!!

Jól vagy? Nem fájsz sehol? Vagy elviselhető?

Vigyázz magadra!!!!!!

Puszi!:)

189. timot (válaszként erre: 177. - F8db0709b8)
2009. ápr. 12. 08:45

Szia!

Te szegény,nem lehet valami kényelmes viselet ez a nyakmerevítő!De a gyógyulás érdekében mindent!Gyors gyógyulást,vigyázz magadra!

Puszi

188. timot (válaszként erre: 184. - Kanada)
2009. ápr. 12. 08:38

Szia!

Köszi!

187. f8db0709b8 (válaszként erre: 185. - Kanada)
2009. ápr. 12. 06:06
Igen skerült:)Nem bántottál meg!:)csak nem voltam erre:)
186. f8db0709b8 (válaszként erre: 182. - Kanada)
2009. ápr. 12. 06:05

Sziasztok!Párom megmosta tegnap:)

45kg vagyok,szerintem hizhatok 2 napig most:))

Szép napot NEKTEK!:D

185. kanada (válaszként erre: 181. - F8db0709b8)
2009. ápr. 11. 22:06

Filcike! Ugye nem bántottalak meg????

Csak vicceltem! Fel akartalak vidítani!!!

Sikerült hajat mosni?

184. kanada (válaszként erre: 183. - Timot)
2009. ápr. 11. 16:13

Szia!!!!

:D azt jelenti, hogy nevet!

:) mosolyog,

:C szomorú

Puszi!:D /de, nem rossz értelemben!!!/

183. timot
2009. ápr. 11. 15:40

Sziasztok!

Kellemes ünnepeket nektek is,és sok locsolót!Ne dolgozzatok!,és az alakotokra vigyázzatok!(Én beszélek!Egész héten a húsvétra fogyókúráztam)

Áruljátok el nekem,h a D betü mit jelent!Már több mondat végén láttam,de ebből is látszik,h kezdő vagyok!

182. kanada (válaszként erre: 181. - F8db0709b8)
2009. ápr. 11. 14:09

Szia!!!

Megmossam a hajad:)!!!??

Puszi!!:)

181. f8db0709b8 (válaszként erre: 179. - Kanada)
2009. ápr. 11. 11:05

Igyekszem!Csak azon gondolkodom,hogy mosok hajat:)

Nektek is KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KIVÁNOK!:)

180. kanada
2009. ápr. 11. 08:56

Nagyon Kellemes Húsvétot Kívánok Nektek és Családotoknak!!!!!!!!

Pihenjetek és egyetek finomakat:D!!!!!

Puszi!!!!!:)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook