Akiket gerincsérvvel műtöttek vagy még nem műtöttek, de tanácsokat tudnak adni! (beszélgetés)
Szia!!
Hát nálam is rossz a helyzet! 1 hete már nem kell szednem a gyógyszert! És majdnem olyan fájdalmaim vannak mint amikor előszőr az orvoshoz mentem!
Nem tudom meddig fogok tudni igy dolgozni! Ha nem mondanak fel /mert nem tudom úgy elvégezni a munkám ahogy rendesen kéne/ akkor szerencsém van!
De, lehet hogy közös megegyezéssel én mondok fel!
Ez a másik rossz mert munkát találni = 0-val!!
Tornáztam tegnap nem akarom elhagyni magam, de, még a mágnese terápia hatását nem érzem. Lehet, hogy nem is fogom???? Az UH kezeléstől már nem is várok többet!
Hát sajna ez van!
Filcike irjál nyugodtan jó "kibeszélni" magunkból időnként a dolgokat!!!!!!! Ha akarsz irj privit!!
Puszi!!
Sziasztok!
Én sem vagyok valami jól!:(
Fáj a nyakam,fáj a 2lapockám között,nem tudok aludni,szal ki vagyok!Nem panaszkodom,de ez a merevitö is a sirba tesz!:(Majd szét vet a méreg,hogy igy jártam,és egyre dühösebb vagyok,mert ,egyszerüen nincsenek rám tekintettel,4 napja!Tojnak le!Csak gerinc mütét volt,kimélni kéne,de tegnap rájöttem,hogy a drága páromnak van fontosabb dolog is rajtam kivül,vagy épp helyettem!!Kicsit ki vagyok,bocsi hogy rátok zuditottam,de ez van!
Timot!Nekem a torna se használ!
Kanada!Nálad mizu?
Vigyázzatok magatokra!Puszi!
sziasztok!
Bocsi,voltam gyógytornán,holnap megírom,hogy mi volt,elég hosszú ,és most nagyon nincs időm!Puszi!Ma sem voltam már sajna olyan jól!És ti?
Szia!!
Köszönöm ha leírod mit beszéltetek a gyógytornásszal!!!!
Puszi:)!!
Szia!
Jól esett a torna,igaz,hogy a háton fekvő nem megerőltető gyakorlatokkal kezdtem,és csak 10 percig!Ma megpróbálom egy kicsit megemelni az időt!
Régebben együtt dolgoztam egy gyógytornász csajjal,és még a múlt héten mikor én is úgy elvoltam keseredve felhívtam!A holnapi napot beszéltük meg,hogy odamegyek hozzá és azt mondta megnéz!Neki is volt 10 évvel ezelőtt azt mondta ,hogy a szüléskor jött ki neki,és ma már semmi panasza nincs,majd elmondja mit csinált.Vigasztalt ő is,hogy ha mindenkit elküldenénk ct-re az emberek 90 %-ának kimutatható lenne a gerincsérv!Csak attól függ a fájdalom,hogy nyom-e idegszálat.
Majd holnap jelentkezekés leírom,hogy milyen tanácsokat adott!Ma egy kicsit én is fájtam!
Köszi mindent!sziasztok!
Sziasztok!!!
Vasárnapig kellett szedni a gyógyszert! Már két napja megint jobban fáj csípőtől a lábam bokáig!
DE, állandóan nem lehet gyógyszert szedni!!
Tornázom érzem, hogy vannak olyan gyakorlatok amiket megint nem tudok megcsinálni!:C:C
Most eléggé el vagyok keseredve!
Puszi nektek!
Sziasztok!
Mozogni tudok,csak épp a nyakam,meg a lapockámnál fáj folyamatosan:(De ki lehet birni!Föleg a merevitöben!Elég kényelmetlen,de ez van!
Jó vagyok egyébként,köszönöm:)
Vigyázzatok magatokra!Puszi
Szia:)
Remélem te is jól vagy??!
Mennyire tudsz mozogni? Vigyázz magadra!
Puszi:)!!!
Szia:)
Irdd meg lécike milyen volt a torna???
Jó neked, hogy jól vagy! Én már valószinű, hogy nagyon türelmetlen vagyok többet vártam a kezelésektől. Azt hittem, hogy ápr. közepére még jobban leszek!
csak 2 hónapig tartott a fájdalom utána úgy rendbe jöttem, hogy nem fájt semmim,de tényleg semmim!!!
A felkelés után rossz be kell járatódnom!
Puszi! Vigyázz a tornával lassan csináld a gyakorlatokat!
Hali!:)
Az akart lenni,mert műtét közben derült ki,hogy onnan vesznek e ki,vagy elég a fémszál?
Vigyázzatok magatokra!:)
Jó,hogy jól vagytok:))
Sziasztok!
De jó neked filcike,én is vékony vagyok,de ezért a súlyért folyamatosan oda kell figyelnem az evésre,h megtartsam!Azt miért írtad,hogy a csípődhöz nem nyúltak,csak nem onnan akartak csontot pótolni?
Hát igen,kanada csak gyógyszertárba ne kelljen mennie az embernek!És minek emelkedett az ára ismét a szív és érrendszeri betegség gyógyszereinek!Ezt tudja a mi kormányunk!És sikerült felesküdnie Gordon úrnak is!Mi lesz itt??!!
Megyek vasalni,aztán TORNÁSZOK!Lássatok csodát ma is jól vagyok!Jaj de jó!
Sziasztok:)!!!!
Hogy telt a Húsvét?
Mindjárt megyek kezelésre!
Azt nem tudom írtam-e már de,a jobb térdemben kezdődő porckopás van! Írtak fel rá szert!
Amikor kiakartam váltani nagyot néztem a gyógyszerészre 7 ezer Ft!!!
3 doboz gyógyszer megbeszéltem, hogy 3 részben hozom el most ápr. 1.től nincs rajta támogatás!!
Puszi!!!!
Sziasztok!Én hiába eszek,nem hizok,akkor voltam tulsulyos mikor tehes voltam:)
Én is elkezdem a tornát szép lassan,aztán meglátjuk mi lesz!
Próbáljatok pihenni azért,és csak óvatosan mindennel!
Vigyázzatok magatokra!Puszi!
Sziasztok!
Köszönöm kérdésed,feltünően jól!Most jöttünk haza,2 napig nem voltunk itthon és semmi fájdalmam nem volt,pedig nem igazán pihentem!Annyira jó lenne ha elmúlnának végleg!Úgyhogy holnaptól elkezdem a tornát szép fokozatosan!
Ennyit fogytál!Nagyon ügyes vagy,én 3kg-tól nagy nehezen tudtam megszabadulni ami a téli hónapokkal feljött!Próbálkoztam a léböjttel is,jó lett volna egy kis méregtelenítéssel egybekötni a fogyókúrát,de már az első nap olyan fejgörcsöm lett,h inkább feladtam!
Bízzál benne,h javul még az állapotod,megértem,h bosszankodsz de ha az ember a reményt is elveszíti
onnantól kezdve már csak a rossz jöhet!Nekem is a másik keserűségem a hajhullásom,nagyon sok hajam volt és jó ha a fele van márcsak,de abba reménykedek,h ennél kevesebb már nem lesz!Bár sajnos folyamatosan kopik!
Jók legyetek lányok !pussz!
Szia:)!!!!!
Ez jó hír!!!!!!!!:D
Legalább most már sokkal jobban tudsz aludni!!
Szívből kívánom, hogy ne legyen rosszabb az állapotod!!!
Hogy állsz a Húsvéti evéssel???
Én ma már visszafogom magam!:)
Puszi:)
Sziasztok!Lekerült a kötés és ma már merevitö nélkül alhatok:)Jól vagyok köszönöm!
Ha stagnál az nem baj,csak rosszabb ne legyen!Puszi!
Szia:)!!
Hogy vagy? Én úgy érzem mintha megállt volna a "gyógyulásom" nem fájok jobban, de nem is gyógyulok!! Már nagyon bosszant!!
Puszi!
Te is vigyázz magadra!!!
Sziasztok!Estére kell bevennem bogyót,de holnap lekerül a kötésem,és a merevitö sem kell majd csak nappalra!Elviselhetö!Köszönöm!
Ti is vigyázzatok magatokra!Puszi
Szia!
45 kg vagy??? Hát akkor degeszre eheted magad:)!!!!!
Én diétázom 14 kg-ot fogytam november óta és még szeretnék pár kilót fogyni! Most azért óvatosan eszem egy kis "húsvétost":)!!
Jól vagy? Nem fájsz sehol? Vagy elviselhető?
Vigyázz magadra!!!!!!
Puszi!:)
Szia!
Te szegény,nem lehet valami kényelmes viselet ez a nyakmerevítő!De a gyógyulás érdekében mindent!Gyors gyógyulást,vigyázz magadra!
Puszi
Szia!
Köszi!
Sziasztok!Párom megmosta tegnap:)
45kg vagyok,szerintem hizhatok 2 napig most:))
Szép napot NEKTEK!:D
Filcike! Ugye nem bántottalak meg????
Csak vicceltem! Fel akartalak vidítani!!!
Sikerült hajat mosni?
Szia!!!!
:D azt jelenti, hogy nevet!
:) mosolyog,
:C szomorú
Puszi!:D /de, nem rossz értelemben!!!/
Sziasztok!
Kellemes ünnepeket nektek is,és sok locsolót!Ne dolgozzatok!,és az alakotokra vigyázzatok!(Én beszélek!Egész héten a húsvétra fogyókúráztam)
Áruljátok el nekem,h a D betü mit jelent!Már több mondat végén láttam,de ebből is látszik,h kezdő vagyok!
Szia!!!
Megmossam a hajad:)!!!??
Puszi!!:)
Igyekszem!Csak azon gondolkodom,hogy mosok hajat:)
Nektek is KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KIVÁNOK!:)
Nagyon Kellemes Húsvétot Kívánok Nektek és Családotoknak!!!!!!!!
Pihenjetek és egyetek finomakat:D!!!!!
Puszi!!!!!:)
További ajánlott fórumok:
- Akik már 30-40 kilót ledobtak itt tanácsokat adhatnak
- Mandulaműtét - étkezési, ápolási tanácsokat kérek szépen
- Mi lehet a gond? Tanácsokat, javaslatokat kérnék....
- Kezelhetetlen gyerek, tanácsokat kérnék
- Segítenétek? Véleményeket, tanácsokat várok! (köszönöm)
- Kérhetnék tanácsokat? Van egy hat éves öcsém, és egy nyolc éves húgom!