Akiket gerincsérvvel műtöttek vagy még nem műtöttek, de tanácsokat tudnak adni! (beszélgetés)
Gratulálok:):)!!!!!!!
Én még mindig csak várom, csak várom, hogy jobban legyek!!
Puszi:):)
Sziasztok!Nem rég értem haza,jó lett az eredmény,levették,majd július 8-án kell még mennem kontrollra!Orvosilag el vagyok zavarva úszni...szal megyek az usziba jövhéttöl!
Remélem jól vagytok!puszi:)
holnap jövök bővebben!:)
Szia!
Van sokféle! Én bioboltban szoktam venni kb. 2300.-Ft E vitamin is van benne, lágy zselatin kapszula, sárga színű!
Puszi:)
Szia!
Mi volt a rtg. eredmény?????
Szia!
Szorítok érted!
Szia!
A Millgama a zsibbadásra van vitamin féle, a condorsulf, az van porckopásra meg volt régen donna por.
Én is fáradékony vagyok de ez az idő is közre játszik szerintem.
Neked is jobbulást!
Sziasztok!
Elvileg ma megszabadulok a nyakláncomtól,szoritsatok hogy jó legyen a röntgen!puszi!
Szia:)
Szedtél már Q10-et?
Én pár hónapja éreztem azt, hogy mindig nagyon fáradt vagyok, reggel még felkelni is "fájt"!!
Aztán elkezdtem szedni a Q10-et persze kellett pár hét mire éreztem a hatását!
Most megint elkezdem szedni!
Ha gondolod próbáld ki!
Szia!!!!!!
Sziasztok!
Ma nagyon elfáradtam,most végeztem a vasalással,és bent is sokan voltak!Még vár rám egy kis halsütés és bodzalevet akarok letenni.
Én nem tudom mi van velem,de ez a fáradékonyság nagyon aggaszt,olyannak érzem magam mint egy öregasszony!:(
Remélem kilábalok belőle,jó lenne erőre kapni,de már hetek óta ilyen vagyok!
Vigyázzatok ti is magatokra!
Szia!
A porcpótló a GOOL? Nekem a jobb térdemben van
kezdődő porckopás és arra írták fel!
A millgammát nem ismerem! Az a fájdalomcsillapító?
Jobbulást!
Sziasztok!
Porcpotlót írtak fel és millgamát ha jó írtam de még nem szedtem be belőle. Majd ha nagyon fáj.
Neked meg jobbulást!
Szia Filcike!
Nagyon örülök, hogy jól alakulnak a dolgok nálatok!!
És persze annak is örülök, hogy jól vagy!:):)
Puszi!:):)
Sziasztok!Napról-napra egyre jobban vagyok,már estére sem kell gyógyszert szednem,és mit ne mondjak jól bírom már 1 hete!Visszajött az étvágyam is,úgy néz ki rendeződnek az itthoni dolgok is,szal azt hiszem jól vagyok!:)
Remélem ti is!?
Szép napot Nektek!Puszi:)
Szia!
Sirdalud és xiloxal kezdtem, közben kaptam lidokain injekciót diprophossal /remélem jó írtam le/, 2 hét szünet utána megint injekció újból xilox és sirdalud, és szerdáig bírtam olyan rosszul lettem, hogy alig bírtam elmenni a rendelőig! Most semmit nem szedek kezdek jobban lenni!
Ezek után csak akkor szedek be valamit ha már fetrengek a fájdalomtól!!!
Te mit szedsz?
Neked is és Mindenkinek szép napot!
Sziasztok!
Nem volt időm írni mert mindig van valami.
Tornára sem jutottam még el, majd talán ha készen leszünk az átalakítással.Recept a táskámban van még nem fájt annyira, h ki váltsam. Zavar néha, h gyenge meg zsibbad de ez van.
Sára holnap meg kapja a 4 hónapos oltást remélem semmi baja sem lesz.
Milyen bogyókat szedsz? Óvatosan velük nehogy ki készítsék a gyomrod!
Mindenkinek szép vasárnapot!
Szia:)!!
Gerincből valamivel jobban mert sokat tudok pihenni!
Viszont semmilyen gyógyszer nem szedhetek mert a 2 hónap alatt olyan sokat szedtem, hogy nagyon beteg lettem! Ma már tudtam enni valamennyit!
Majd eldől hogyan tovább? Nem tudom milyen nagyon
fogok fájni?
Szia!
Gratulálok!!!!!!!:):) Miből vizsgáztál??
sziasztok!
Én is mindenkinek,túl vagyok a vizsgán!
Puszi!:)
Sziasztok!
Remélem mindenki jól van!!!
Jó hétvégét kívánok!!!
Puszi!:)
Ebben az orvos az illetékes. Ha pontosan tudod mi az ok, esetleg van megoldás is. Az engedélyezett torna nagyon fontos!
Mindenkinek jobbulást!!!
Sziasztok!Kanadából kapott multit szedek!
Akkor most mit szedjek,hogy ne görcsöljön a lábam?
Köszönöm,asszem megoldjuk igy vagy ugy!
Remélem jól vagytok!Puszi!:)
Most találtam: Gerincbetegség esetén a lábszárgörcs ellen a magnézium nem hatásos...
Eszel valamilyen multivitamint is? Sok hasznos gyulladásgátló görcsoldó elem van bennük.
Egyébként meg kívánom,hogy az egészséged és az életed is a jó irányba menjen!
Szia!!!
Mi van veled????
Írjál!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok!Gyógyulj meg Kanada!
És köszönöm,hogy lélekben velem vagy!:)
Puszi Nektek!:)
Sziasztok!
Örülök, hogy jobban vagytok!!!!!!!!!
A gyógyszerek szedését abba hagytam, mert nagyon beteg lettem a mellékhatásoktól!!
Alig tudok enni! Csak pár falat megy le!
Szinte egyfolytában hányingerem van szedek B vitamint és normaflort!
Görcsöl a gyomrom és hasmenésem van!
Na ennyit rólam!!
Filcike szurkolok nektek!!!!!!!!!
Puszi!
Sziasztok!Úgy tűnik lehet még normálisan beszélni az emberrel,és belátta igazam van....most várom mi lesz a fejlemény.Külön szobába költöztem,lehet jót fog tenni!Idő kell,kicsit besokalltunk,pont az időhiány miatt,mert keveset tudunk együtt lenni.Nekem nehéz igy a 2 gyerkőccel,de abban megtudtunk egyezni,hogy senki nem megy sehova,jobb igy még ha külön is,de egy lakásban,aztán még bármi történhet.Próbálom menteni a menthetőt,ha nem megy akkor ennyi volt!
Örülök hogy jól vagytok,én is elvagyok!:)Néha fájok,de nem vészes!Most 2 napja borzalmasan görcsöl a lábam esténként,pedig eszem a magnéziumot meg kalciumot.nem értem!Majd a doki megmondja!
Puszi nektek és vigyázatok magatokra!:)Szép napot!:)
Szia,
Ennyire becsődölt a házasságod?Nem lehet helyrehozni?Nagyon nehéz lesz!Hiányozni fog a másik gyermeked,és egy anyát semmi és senki nem pótolhat!
Egész türhetően vagyok,fáj mindennap,de tudok vele dolgozni,és elviselhető!
Puszi:Sziasztok!
További ajánlott fórumok:
- Akik már 30-40 kilót ledobtak itt tanácsokat adhatnak
- Mandulaműtét - étkezési, ápolási tanácsokat kérek szépen
- Mi lehet a gond? Tanácsokat, javaslatokat kérnék....
- Kezelhetetlen gyerek, tanácsokat kérnék
- Segítenétek? Véleményeket, tanácsokat várok! (köszönöm)
- Kérhetnék tanácsokat? Van egy hat éves öcsém, és egy nyolc éves húgom!