Akiket gerincsérvvel műtöttek vagy még nem műtöttek, de tanácsokat tudnak adni! (beszélgetés)
Sziasztok!
No,Timot is előkerült:))
Remélem jól vagytok!?
Én igen,bár baromi fáradt vagyok,4.napja nem alszom 2óránál többet!Rengeteg a dolgom,viszont a versenyen haladunk.14.a babám:)
Vigyázzatok magatokra,ma még jövök!Puszi!
Sziasztok!
Köszike,jól vagyok!
Csak akkor tornázzál,ha nem jár fájdalommal,mert rosszabbul leszel!
Jobbulást továbbra is!Pusz!
Sziasztok!
Ma tűrhető napom van! A torna könnyebben ment mint tegnap!
Timi hol vagy, veled mi van?
Puszi:):)
Szia!!!!
Nem reumán voltam!
Egész jó napjaim voltak de, a mai nap rossz!!
A torna is nehezen ment és egyszer már a csípőmbe is beleállt nagyon a fájás!
Puszi!
Sziasztok!
Timot!
Ezen a linken tudsz rászavazni!60 percenként lehet egyszer,egy gépről!Még bekerülhetünk a top10be,örülnék ha ismiknek is szólnál!köszönöm!:)
Úszni még nem voltam,mert felvátva volt beteg a 2gyerkőc,meg én is meg vagyok fázva,valószinű elkaptam tőlük.apóssal már beszéltem,vigyáz a kicsire ha menni akarok!
Veled mizu?Jólvagy?
puszi és szép napot nektek!
Szia Kanada!
Hogy Vagy?Olvasom,hogy voltál orvosnál,mesélj mit mondott?Jobban vagy?Nekem hol jobb hol rosszabb!De olyan nagy fájdalmam most nincs, szerencsére!Sziasztok!
Szia Filcike!
Hol lehet a kisbabádra szavazni,mert nem találom azt a címet amit írtál?Hogy megy az úszás? Voltál?
SziÓ!
Szia!
Köszönöm, hogy válaszoltál!
Azért is kérdeztem mert ahogy írtam kíváncsi vagyok anyukádéknak mi vált be, én már gyógyszereket nem akarok szedni csak ha elkerülhetetlen! Most nem szedek semmit, viszont már tudok tornázni mert jobban vagyok!
Üdv.:)
Szia !!!
Anyukám ha már nagyon fáj neki kezelésre szokott járni amit a hátára nyakára és a derekára szokták írni az nagyon jó szokott lenni egy darabig , de ez egy olyan betegség amit véglegre nem lehet megszüntetni, de most, hogy ez a kezelés kiírás ilyen bonyolult lett nem igen szokott menni régen amikor még közgyógyra írtak neki gyógyszert sok félét szedett, de elvették a közgyógyot így most egy fajtát szed az Algoflexet az nagyon jó .
A keresztpapám meg ilyen meleg vizes fürdökbe járnak , de ez is olyan hogy valakinek jó valakinek nem anyukámnak begyullad tőle a geince.
Szia!
Naná, hogy megírom:):)!!!!!
Nektek is szép estét!!!!!!!!!!!
Puszi:):)!!
Beszámolót kérek majd!
Szép estét!:)puszi
Szia!
Vigyázok magamra:):)!!
Most jobban megy a torna!
A holnapi napom lesz fárasztó megyek orvoshoz és sajnos mindig nagyon sokat kell várnom!
A várakozás is fárasztó + a kényelmetlen székek!
Puszi! Szia!:):)
Szia!Most,hogy én a 3on is tulestem,jobb lett.A derekam sem fáj,és a nyakam sem.Frontot sem érzem.
Örülök,hogy tudok hason aludni:)eddig nem ment!
Nekem segitett a műtét!
Nagyon vigyázz magadra!!!!!!Puszi!
Szia!:)
Nem haragszom, de én kiváncsi vagyok:), hogy kinek mi ""jött be"!!
Azt nem mondtam, hogy amit eddig írtak mindent megcsinálom mert ez nem is lehet,nem vagyunk egyformák!!! De, a tanácsok másoknak még jól jöhetnek!:):)!
Hát én még nem tartok a műtétnél, úgy értem nem szeretném! Persze ezt most mondom! Ha netán azt mondanák kell akkor valószinű nem tiltakozom!!!!
Én elég sok embert megismertem a környezetemben akinek nem sikerült a műtétje vagy egyáltalán nem érzi jobban magát a műtét után!
Remélem a műtétig nem jutok el!!!!
Neked is szép napot!
:):):)
Sziasztok!
Kanada!Szerintem felesleges ennyi orvos véleményét kikérni,mert ugy is mást mond mindegyik!Ha valakinek sérve van,és olyan tünetei vannak mint neked,műteni szokták,pont azért,hogy ne szenvedjen ennyire az ember.Ha kiszakad,még rosszabb lesz,és sajnos utána is.Bénulással jár,amit nem kis munka vissza állitani!Nem szeretnék beleszólni,és bántani sem akarlak,de nem járnak el helyesen a te esetedben,hacsak nem te tiltakozol a műtét ellen!Nekem ez fura....ne hari!
Én jól vagyok,túl jól....mintha kicseréltek volna:)Nem fájok és sajnos az esőt sem érzem meg mióta műtöttek:)
Remélem Ti is jól vagytok!Még jövök!Szép napot!:)
Szia!
Három orvos vizsgált meg szerencsére egyik sem mondta, hogy meg kell műteni! Az idegsebész annyit mondott, hogy csúnya sérvem vigyázzak ki ne szakadjon, kíméljem a gerincem! Itthon tornázom!
Azt szeretném megkérdezni anyukádék mit csinálnak?
Úgy értem, hogy tornáznak-e? Vagy amikor nagy a fájdalmuk mit csinálnak? Mert én már gyógyszereket nem akarok szedni 2 hónapig szedtem, a végén nagyon beteg lettem a bogyóktól!
Én szívesen meghallgatok mindenkit!
Üdv.:)
Sziasztok !!!
Nekem anyukámat műtötték gerincsérvvel 2-szer , anyukám ikertestvérét 3-szor műtöték szintén gerincsérvvel a páromnak meg össze van csavarozva a gerince mert elszakadtak a ív szalagok és egy csavar áll ki a gerincéből ezeknek a dolgoknak már mindenkinél több mint 10 éve de azóta mindenkit elkisér élete végéig mert úgyan úgy fáj anyukámnak mint előtte az egész háta fáj a lábai lehet azóta már mégegyszer meg kellett volna műteni de azt mondta minek nem lesz jobb .Anyukámat és a testvérét székesfehérváron egy nagyon jó idegdebész főorvos műtötte.A páromat Pesten az ORFIba műtötték még szerencse, hogy tud járni.Ennyit szerettem volna hozzászólni, ha van valami kérdésed szívesen válaszolok.
Szia!:)
Várlak holnap!!!
Puszi:)
Szia Timi!
Ugye szavazol te is Filcike babájára?
Köszi!Puszi:):):)
Szia!Hát,nagyon vigyázz magadra!
Tornázz,de ne vidd tulzásba,csak amennyi jól esik:)
Óránként lehet szavazni,egy gépröl csak egyszer.juni.20ig asszem!köszi elöre is,most lépek,mert jön a párom melóból!Vasárnap leszek bővebben!Puszi!
Szia!
A múltkori elkeseredésemen valamennyire túl vagyok!
Jobban vagyok tornázom! Sokat pihenek!
Képzeld ma beszélgettem egy gyógytornásszal, elmondtam neki mi a bajom adott egy-két jó tanácsot!
Mondtam neki, hogy orvosok mondták egy idő múlva jobban leszek kérdeztem tőle, hogy ez kb. mikor lesz?
Azt mondta, hogyha nem romlik az állapotom akkor egy idő múlva az a kocsonyás anyag ami nyomja az ideget elkezd zsugorodni és így a fájdalmam is elmúlik! DE!!!! persze pontosan ezt nem lehet megmondani mikor lesz lehet, hogy másfél év is eltelik majd! Nem kevés idő! Csak legyen úgy ahogy mondta! Ez most nekem egy kis kapaszkodó!
TERMÉSZETESEN SZAVAZUNK!!!!!!!!!!!!!!!!:):)
Vigyázz magadra!
Puszi:):)
Sziasztok!
Becsipődött a lapockámnál valami:(kicsit fáj
Ti jól vagytok?Puszi
Filcike!!!!
Mi van veled????????????????
Puszi:)
Szia!
Szia!
Nekem is be kell járatódnom:):)
Még csak fél 9-van de érzem, hogy jobban vagyok, sokat pihenek! Ma is fogok tornázni!
Puszi:):)!!!
Szia!
A reggelem rossz volt ,de késöbb bejáratódtam!Örülök,hogy jobban vagy!:)
Sziasztok!
Ma már jobban vagyok! Tornáztam egy kicsit!
Ti, hogy vagytok?
Puszi!:):):)
Szia!
Köszönöm amit írtál és tényleg jöhetne már a jó időszakom:)!!
Lehet, hogy az is a baj, hogy még nem egészen "fogadtam" el az állapotom!
Hát lassan fog menni!
Örülök, hogy tettszik a torna, de azért vigyázz magadra nagyon!!
Puszi:):)!!!!
További ajánlott fórumok:
- Akik már 30-40 kilót ledobtak itt tanácsokat adhatnak
- Mandulaműtét - étkezési, ápolási tanácsokat kérek szépen
- Mi lehet a gond? Tanácsokat, javaslatokat kérnék....
- Kezelhetetlen gyerek, tanácsokat kérnék
- Segítenétek? Véleményeket, tanácsokat várok! (köszönöm)
- Kérhetnék tanácsokat? Van egy hat éves öcsém, és egy nyolc éves húgom!