Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
nem mérték még a D vit. szintet, kicsit mostanában elegem lett a vv-kből, így anélkül kezdtem szedni, mondván, túladagolni nem nagyon lehet. ok, akkor kettőt veszek be naponta.
köszi a drukkokat, most egyre több esélyt látok, mert most megint barnáztam menzesz előtt, úgyhogy valami biztos nem oké a sárgatesttel, ezen pedig majd segítenek a gyógyszerek, amiket kapok.
Csupa jó hírek, folytatódjon csak ez a széria!
Pocoknyuszi, ez remek! Nagy nagy gratula, drukkhegyek, hogy minden rendben haladjon!
Tigrisné! Szuper a javulás, a fogyás is megindult ez is jó, habár nincs nagy súlyfelesleged, de szerintem az is nagyon fontos, hogy lelkileg is rendben legyünk ne csak hormonálisan.
Prezida drukkolok, hogy a TE egyből meg is hozza a várt sikert! Az igazán szuper lenne! Az IU ugyanaz mint az NE. Mértek nálad D-vitamin szintet, vagy csak önszorgalomból kezdted szedni? Mert ha alacsony akkor ezen a 800-on lehet emelni bőven!
Ehhez sajnos nem tudok hozzászólni. Én a receptre kaphatót szedtem, és melléje a Béres Calciumot.
Nekem korábban a recept nélkül kapható nem használt.
Nekem több évig 7-8 napos volt. Sok féle gyógyszert kipróbáltak a dokik, de semmi nem jött be, még a teák sem használtak.
Aztán a D3 vitamin a Ca együtt ezt is rendbehozta.:)
Pocoknyuszi,
én is gratulálok! :) növekedjen szépen a pocakod és a benne lakó :)
Tigrisné
örülök, hogy jók az eredményeid!
azt hogy lehet elérni, hogy 14 napos legyen a luteális fázis? az enyém csak 12, pedig rendben vannak a hormonjaim.
Sziasztok
Micsoda jó hírek)))
Pocoknyuszi))) Nagyon örülök,remélem majd szépen integet a kicsi legközelebb az uhn))))
Tigrisné
Örülök,hogy alakulnak szépen az értékeid!! Csak így tovább!
Dóri
No para! Majd gyere mesélni)
Sziasztok Lányok!
Ha nem bánjátok egy kicsit bővebben az elmúlt n apjaimról, csak azért mert talán ti megértitek...
Az elmúlt 3 napban nagyon rosszul voltam nem tudtam miért. Kezdődött pénteken azzal, hogy nagyon melegem volt...De már egy pár napja úgy éreztem, hogy hiába 23 fok van a szobában én belülről égek. Lányok már szóltak a szobában, hogy biztosan nem vagyok jól... Felhívtam a dokit aki felírta a T3-at. Azt mondta, annak ellenére, hogy a TSH-m még 1,69 ennek ellenére valószínű a szervezetem már nem tudja felvenni a T3-at és csökkentsem az adagom. Úgyhogy most már negyednél tartok (tabletta 1 cm átmérőjű.-). Ezenkívül hányinger és depi folyamatosan úgyhogy nem is csodálkoztam, hogy ma ugyan 26 napra de megjött szinte semmi barnázás (pár csepp volt de betét nélkül tegnap torna után ez azért belefér nem?). Végiggondolva ezt a hónapot amikor a 12. nap voltam nődokinéninél akkor ő azt mondta, hogy már nem lát peteérést és én valóban előtte a 10-11. nap körül éreztem meg láttam is a nyh-ból. Így ha volt is akkor is a 14 nap utána bőven megvolt aminek nagyon örülök!
Egy kicsit mindig aggódtam a rövidebb ciklus miatta de pont ezen a héten jött vissza egy kolléganőnk gyes-ről és ő mesélte, hogy neki 23-25 napos volt mindig és mindkét gyermeke a 7-9 nap között fogant, úgyhogy ismét bebizonyosodott, hogy a megjövetel előtti 14 napnak kell meglenni.A fogyás is beindult most már a kitűzött 8-ból (saját magamnak) "csak" 5 maradt de nagyon jó volt ma a mérlegre állni:-) A diétát tartom, a tornát is. Nagyon remélem, hogy ezek már a javulás jelei is egyben. Férjem jövő héten megy új dokihoz, beszámolok majd az eredményekről.
szép napot
tigrisné
Szileva,megy a sok drukk.
Pocoknyul,ez óriási,nagy gratula.
Dóri,nekem nagyon nagy görcseim voltak HSG után.Délután indult be a görcs miután kiment a fájdalomcsillapító hatása.Magzatpózban feküdtem másnap reggelig :( De ez csak én vagyok,neked tuti nem fog fájni :)Hajrá
itt találtam neked egy jó kis táblázatot a hcg szintre, szerintem ne aggódj!
Gratulálok én is!
akkor ha jól értem spontán sikerült...
szerinted mi az ami hozzájárult, hátha nekünk is bejön (persze azon kívül.-))
Sziasztok! Jó régen nem jártam erre,vissza sem tudom olvasni az irományokat,olyan régen...:)
Erősíteni jöttem,mert képzeljétek,tényleg vannak még csodák...dec.21 én volt meg utoljára,már két pozitiv tesztem van és egy UH-ami nem mutat még semmit,tehát nem zárták ki a méhenkívülitde én kizártam magamban s ez elég,elégnek kell lennie,ennyi idő után...Azt írta doktorom a leletre,hogy nagyon vastag méhnyálkahártyám...elküldött vérvételre,ott a hcg-m 1046 lett,remélem ez nem rossz,bár jobb lenne ha tudnám hogy jó helyen van a mi drágaságunk.Jövő héten pénteken kell visszamennem.Amiatt aggódom csak,hogy a bal oldalamon szinte állandóan fáj vmi, mintha durva peteérésem lenne,de erre azt mondta a dokim hogy ne parázzak,hát köszi....próbálok
Szileva
Üdv itt és sok sikert nektek)))
Dóri
Ne aggódj a HSG miatt.Ha tudod kb mikor csinálják,vegyél be előtte egy cataflant.Nekem a doki javasolta.11re kellett menni,és 10 kor bevettem.Majd ott is adtak egy valamit,amit a cataflan mellé be lehetett venni.
Nem fájt egyáltalán és nem is görcsöltem))
Vagy egy csajos,aki ezt a gyógyszert egy felesselis megfejeli)))
Na azt nem mertem megcsinálni!
Üdv közöttünk!
Hogy jutottatok a lombikig?
Szia!! Üdv itt is!! :))) és még mindig ++++++++++++++++
Nyugi nyugi ne izgulj biztos sikerült!!!! :)