Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
az LH teszt alapján igen. mindig akkor pozitív, és utána másnap kezd emelkedni a hőm., viszont csak lassan emelkedik, aztán a 7-8. DPO-n visszaesik. gondolom, eddig tart ki a sárgatest. :( mikor nézték, akkor a 5. DPO-n 51 volt a progeszteron, 9.-en meg már csak 5!
Szűcs doki azt mondta erre, nem érdekes, mert úgyis kapok prog. pótlás, de azért engem mégis érdekel.
Az ösztrogénem a normális tartományban van.
Holnap úgyis megyek be, kezdődik az első terminált együttlét, majd megemlítem a krémet, aztán lehet, elhajtanak a fenébe a hülyeségeimmel :))
Igen, IR-es vagyok és még nem hallottam róla, de utána fogok nézni, hogy mit tud. Köszi az infót!
Semmi baj nem lesz, nyugi, csak pihengess! :))
Szia Hajna! Te hallottál már az Insumedről? Ha jól emlékszem Te is IR-es vagy,mi egy másik fórumon is beszéltünk már,no de a lényeg...nekem rengeteget segített ez a por,a neten van róla egy csomó minden.A gyermekotthon üzemorvosának az asszisztense kezdte el szedni mert IR-es volt,inzulinozta magát régen,ma már csak tablettákat szed...
A barnázgatás nekem most kb. 5 hetesen volt ma reggel de csak egy vékony csík,azóta ma semmi és nem is lesz:)
Szóval fütyis? Gratulálok!!!! :))) Annyira örülök, hogy jól vagytok!
Hát még nem tudom, hogy jó-e a gyógyszer, majd február végén megyek megint terhelésre. Most megint folyton megy a hasam tőle :S
Szia Hajna,
de aranyos vagy, jól vagyunk Tomi babával :))) A 15. héten vagyunk és minden a legnagyobb rendben. Hogy válik be az új gyógyszered?
Prezida
biztos a 12-13. nap körül van? Én is sokszor ezt hiszem de a nyh-ból látom, hogy a 10-11. nap között..
Nekemugye ezt ösztrogéndominanciára adták, tehát én biztos kenem majd stimu közben is sőt akkor kell igazán. de olvastam arról, hogy van aki nem mondta el a dokijáak, hogy ezt keni és nem értették miért nem stimulálható (egyszerűen nem értak meg a peték). Engem bizonyítottan túlstimuláltak szóval nekem akkor esélyem sem volt a megtapadásra de erről nem tudtam.
Nem tudom a BMC-ben hogy állnak hozzá...sztem azért pont a fenti eset miatt megemlíteni érdemes.
tigrisné
Sziasztok lányok!
Csak gondoltam bejelentkezem egy jó hírrel:
Barátnőmnek a 3. sikeres lombik után (szintén BMC-s, szeptemberben volt a beültetése)a mai UH-n megállapították, hogy kisfia lesz.
Mindenkinek üzenem, hogy remény van, senki ne adja fel!!!!
Mi is márciusban készülünk a 2.lombikra.
Pár év múlva mindannyian csak szép emlékként gondolunk majd erre a fórumra.
Csak pozitívan!:-)))))))))))
Szileva, üdv köztünk, nagyon drukkolok nektek! +++
Pocoknyúl, azta, ez nagyon jó hír!!! Gratulálok, szép ez a hcg nagyon! Amit leírtál, hogy elfogadtad önmagad és hogy ha nem lesz babátok, akkor is boldogok lesztek, szó szerint ezt mondta a barátnőm, és mikor rendbe rakta magában a dolgokat, akkor 3 év után spontán megfogant a babájuk. Mondjuk ő pco-s, és nyilván a met+diéta+sport is segített, de azt gondolom, agyilag is rendben kell lenni ehhez.
Tigrisné, nagyon ügyes vagy, hogy ilyen szépen tartod a diétát és látod, mennek is lefelé a kilók. Így van, ahogy írtad, a lényeg, hogy a luteáris fázisod meglegyen 14 nap. Nekem van egy barátnőm, mindkét gyereke közvetlenül mensi után fogant. És tuti, hogy akkor mert vizsgaidőszak volt és abban a hónapban akkor egyszer voltak együtt, mert tiszta ideg volt. Úgyhogy egyáltalán nem törvényszerű, hogy pont 14. nap legyen a pé. Nekem általában a 13-on szokott lenni. A barnázásra nekem azt mondták a MM-ben, hogyha aznap van a barna és kb. fél napon belül megjön a piros, akkor az oké. Viszont, ha előtte lévő napokon barnázik az ember az nem jó, az progeszteron hiány. Nekem most úgy van, hogy előtte nincs barna, vagy ha van, akkor aznap meg is jön. Viszont utána van pár napig. Gondolom, az ugyanúgy nem jó.
Dóri, ügyes vagy, hogy kibírtad a hsg-t! Csak így tovább, a többi már egyáltalán nem fog fájni.
Most, hogy van megint egy kismamink, eszembe jutott Gina, vajon mi lehet vele? Mikorra van vajon kiírva?
Krisztikém, te hogy vagy?
hát... könnyeket csaltál a szemembe...
nagyon drukkolok, hogy veletek maradjon a kis szezámmagocskátok :))
már 1 hónap után is hatott? az tök jó!
nekem 2-3 éve mindig 25 naposak a ciklusaim, a legutóbbi 26 lett, talán az Aviva miatt, nem tudom.
ált. a 13-14 napon van peteérés, és utána 12 nap a lut. fázis. innen hiányzik az a 2-3 nap :)
napokban felhívom a csajt, akitől lehet rendelni ezt a krémet, gondolom, majd elmondja személyre szabottan, hogyan kell kenni.
vajon a stimuláció mellett is hatásos, vagy abban a ciklusban teljesen felesleges?
a BMC-ben hogy állnak ehhez a krémhez? érdemes megkérdezni, vagy elküldenek a francba? :)
Ügyes vagy!
szuper, hogy átjárható vagy! Pihenj sokat.
Dóri
Szuper,hogy végre te is túl vagy rajta)))
Jobbulást!
Pocoknyuszi,
Halkan gratulálok csak, kívánom Neked, hogy minden úgy alakuljon, ahogyan elképzeled. Remélem az UH-n petezsákot fog majd látni a dokid.
A görcsölésről pedig annyit, hogy a 15. héten járok és még mindig van, hogy azt érzem, hogy meg fog jönni. Mondjuk nekem barnázás nem volt, egyszer volt nagyon halvány rózsaszín foltocska, de azt meg egy haematoma okozta.
Mi ez az insumed por?
IR-eseknek is való? Nem hallottam még senkitől, hogy ajánlották volna...
Pocoknyul!
nem akarod felhívni a dokidat? Én biztos felhívnám... esetleg az utron emelhetne nem?
persze csak akkor hívd ha attól megnyugszol!
Köszönöm,remélem együtt maradunk kis szezámmagocskámmal...:)
Vkinek volt már ilyen tapasztalata? Teljesen úgy érzem mindjárt meg fog jönni némi szurkálodásokkal fűszerezve,barnázás nincs.
szia,köszönöm a gratulációt!
Igazság szerint nem tudom...tényeket tudok mondani,hogy mik voltak amik megváltoztak az életemben dehogy melyik váltotta ki a csodát...
Inzulinrezisztenciám volt,szedtem rá tavaly augusztus óta tartottam a diétát,illetve január óta szedek egy insumed nevű orvosok által kifejlesztett port,amitől helyreállt az inzulinom és fogytam 10kg-ot kb 2 hónap alatt.
Agyilag és lelkileg abszolút nem foglalkoztam a gyermekprojekttel mert apósom stroke-t kapott s mindenki vele volt elfoglalva,egyszer csak azon kaptam magam hogy tudtam nem vagyok egyedül,utánaszámoltam és rájöttem,hogy már 3 napja meg kellett volna jönnie....:)
Emlékszem mennyire gyűlőltem mindenkit aki azt mondta hogy ne görcsöljek s akkor jönni fog,de el kell hogy ismerjem van benne igazság...
Ivi, Szalma! Nektek is valóban annyira száraz volt a bőrötök, mint ahogy leírtam? Most is pl.mikor végig simítok a homlokomon, csak úgy pereg le a hámréteg. Ennyire durva volt nektek is, komolyan?
Molygó! Fincsi csokira savanyúkáposzta? Hú, nem lakik valaki más is benned? ;-))) Fene a gusztusodat, tuti, nem utánoználak!
köszi tigrisné, mindjárt rákeresek erre a women's krémre :)
a kineziológusom említett egyszer valami ilyesmit, de ő változókori problémákra használja.
nekem 2-3 nap barnázás szokott lenni, amikor elkezdtem avivázni, csak 1 nap volt, de most megint 2 nap, pedig tornázom rendesen.
szerintem ezek mind együttesen hatnak.
de jó lenne egy 14 napos luteális fázis... :)
nagyon örülök, hogy neked ezek használtak!
Szia Prezida!
nekem meggyőződésem, hogy a women's cream nagyon sokat segített. Ez természetes progeszteront tartalmaz. Hidd el nekem is hihetetlen, hogy évek óta az addig 5-6 napos barnázás most már csak 1 nap! Persze biztos a met a D vitamin is együtt igazából ezeket dec. 5-6 körül tehát már csak 2 ciklus óta szedem de már az előző luteális fázis is bizonytottan 14-15 napos volt, mivel sikerült az endo szűrésre pont peteérés után mennem 1 nappal. Rá 2 hétre jött meg csak!
Ja és nekem az is fura, hogy mindhárom beültetésnél hiába kaptam állítólag ugye óriási adag hormonpótlást (Crinone +injekció is) a szokásos módon barnáztam a megjövetel előtt :-(((
Nagyon drukkolok, hogy neked ezek beváljanak!
tigrisné