Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Köszi :) igyekszem, de reggel is úgy fájt, alig bírtam ráállni a lábamra. Ha ez így lesz még egy hétig... hát nem lesz könnyű. Kibírom én, csak félek, hogy valami nem oké.
1 tüszőm eddig is volt, az biztos, bár UH-n nem nézték, de volt peteérésem mindig.
Arra alapozom a hitemet a dologban, hogy a tünetek alapján nekem a sárgatesttel van gond, és egy orvosi tanácsok oldalon azt olvastam, hogy igazán akkor sikeres a progeszteron pótlás, ha az első fázisban a peteérést is támogatják.
Ha nem is lesz több tüszőm, de a sárgatest működés javulhat.
Köszönöm lányok!
Igen, tegnap Szűcs dokinál voltam az emeleten.
Te kihez jársz?
a menzesz 3. napján vagyok, és az első injekció volt ma.
merionalt kaptam, 3/4-et. ez az első stimulációm, úgyhogy még tapasztalatlan vagyok ez ügyben :)
egy hét múlva kell visszamenni uh-ra, addig növesztgetem a tüszőket, de már most fájnak a petefészkeim, 1 injekció után :(
Sziasztok!
Szileva, nagyon sajnálom :(( legközelebb biztosan sikerül, kitartás!!
Ma voltál a BMC-ben? Mert akkor találkozhattunk a váróban...
Na, én megkaptam az első szurimat, hát nem tudom, én annyit se éreztem, mint egy szúnyogcsípés :))
Ha nem láttam volna, hogy a tű bennem van, megkérdeztem volna, hogy böki már végre? :)
Mondjuk van azért egy kis pihe-puha zsírpárna hastájékon :)) Legalább most hasznát vettem :)
Holnap a párom fogja adni, remélem, nem bénázzuk el :)
Az normális, hogy én már most szurkálást érzek a petefészekben? Az előbb alig bírtam leülni..
Remélem, hozzászokom, mert még 6 adag van hátra.
tigrisné
Rákérdeztem a prog. krémre, azt mondta a doki, hogy volt nekik egy study, ahol az előadás a különböző prog. pótlásokról szólt.
A kutatások azt bizonyították be, hogy a szájon át szedhetők nem hatékonyak, és a hüvelyi pótlás a legjobb, az injekció sem olyan hatásos.
Gyógyszer neveket is mondott, de azokat elfelejtettem :)
Szerinte ne keverjek be a stimulációba semmivel.
Kérdeztem, hogy és olyan ciklusban, ahol spontán próbálkozik az ember? Erre széttárta a karját, kb. olyan arckifejezéssel, hogy ha van kidobandó pénzem, akkor csináljam.
De azért, ha esetleg ez a TE nem sikerül, gondolom a köv. spontán ciklus lesz, akkor kipróbálom.
Szileva!
Legközelebb sikerül.Puszi Neked
Nagyon sajnálom! :(
Kívánom, hogy mielőbb tljuss rajta és dupla erővel bele tudj vágni a következőbe! :)
Sziasztok
Szileva
Sajnálom( A legközelebbi sikeresebb lesz biztos! Kitartást csajszi!!
Léleksimi!
Leletek
Amit nem kértek,maguktól nem adják ki.Az orvos megmondja ha rákérdeztek és le is másolják,csak kérni kell mindenképp.
Nekem most nem sikerült sajnos... 2,6 a hcg-m.
Ennyi, majd legközelebb májusban kell mennem.
Na de majd eljön az én időm egyszercsak!!!!!!!
Mindenkinek kétcsíkos teszteket kívánok!!
Sziasztok Leendő anyácskák,mamácskák :)
A kérdésem nekem is az lenne majd nem mint Windorának, az inszemhez leadott spmintáról is el lehet kérni a leleteket?Mert kíváncsi lennék rá.
SZia Hajna, még nem.
Megtennéd elküldenéd priviben? Ill. még mindig a Bethlen u-ban van a magánrendelése?
Köszönöm szépen
oké, nem is agyalok már ezen, de azért érdekelne, hogy miért van ez a változás a nyákban. meg az is igaz, hogy egy csomóan teherbe estek tojásfehérje nyák nélkül is :)
köszi a drukkokat, most én is kezdtem bízni, hogy a prog. pótlás, meg az előtte lévő hormonok is segítenek jobban felépíteni a ciklust és a peteérést, megtermékenyülést. :)
Sziasztok! Bocsánat, ritkán jövök nagyon, de szoktalak olvasgatni benneteket. Igazából egy másik bmc-s fórumnak vagyok régóta oszlopos tagja, így inkább oda szoktam írogatni, de tőletek is nagyon sok hasznos infóhoz lehet jutni. Most segítséget szeretnék kérni, olvastam régebben írtatok Kia dokiról sok jót, az ő magánrendelésének elérhetőségét szeretném kérni privire akinek megvan.
Előre is köszönöm!!
Tigrisné, hajrá diéta!!!! :-))
Prezida sztem most már ezzel ne foglalkozz! Hanem gondolj arra, hogy igenis sikerülhet az első TE!
Nagyon drukkolok!
Az eredmény függvényében majd beszélünk még, de egy biztos: valóban a doki azzal fog nyugtatni, hogy elég a progeszteronpótlás. Reméljük így is lesz!