Akik 70 kg környékéről indulnak, és 60 kg felé igyekeznek (beszélgetés)
Ég a gyomrom, de nem egyszerű módon, már befaltam egy egész zacsek kölesgolyót...ennyit a vacsiról..
De valószínű, hogy ez vmi atombomba erejével bíró zöld mifene...hát kösssszzz, elég volt.
Majd a következő században talán kipóbálom, ott fent már úgyis minden átfolyik...jaaaa de ott már nem is kell fogyózni:-))))király ez most esett le:-))))))
Ugye, hogy ugye:-)))
Én is lemondtam az életre szóló barátság a zöld teával státuszról a végsőkig...
Halmokban áll itthon a ződ tejja még a párom hozta Sri Lankáról, de a kutya nem itta...most már értem miért:-))))
Nem kisirletezek, eddig sem volt nagy kedvenc.....
ráöntöttem a virágokra, nekik sem árt, ha fogynak:-)))
De jóóóó neked:-)))))))))))))
De már én is pottyantgatom a kis dekáimat....
Na, hát már a saját súlyom sem tudom leírni, olyan hihetetlen, hogy 67-el kezdődik,
szóval Dyuska: 67,6 kg !
Helló Csajok!
Tegnap húsleves napot tartottam, igaz reggelire még ettem 2 szelet rozskenyeret felvágottal, és aztán csak leves, de az téttával, ződdel, husival, és lehuppant 30 deka. Mondjuk egy csomó megerőltetős házimunkát végeztem sportként :)
Tehát, Dyuska: 68,6 kg.
Sziasztok lányok,
Jaj, de jó azoknak, akiknek mozdul a mérleg nyelve lefelé. Nagyon ragaszkodik hozzám ez a fránya 72 kiló. Ma volt az első napom, hogy egyáltalán nem ettem kenyeret. Remélem hamarosan én is pozitív eredményekről számolhatok be.
Délután viszem vissza picúrkámat a dokinénihez. Majd este jövök. Szép napot Nektek.
Hahhó Csajok valaki kérdezte ki milyen zöld teát fogyaszt, kis ízelítő:
Nem kicsit:-))))
Karácsonyra bombasztik-elasztik leszek:-))))
Ügyes vagy, Kattancs.!:)
Gratu, Kriszta:)
Az én mérlegem is megmozdult... de attól tartok ez csak a tegnap esti kombinált antidepresszáns-vízhajtó gyógyszer miatt volt. (Pálinka) Holnapra kiderül.
JÓ reggeltecske mindenkinek:-)))
Jelentem megmozdult a mérleg:-))))))
72,9...annyira örülök, ccsak ma kitalálta a párom, h sütit akar sütni...no sebaj engem hidegen hagy...
Legyetek jók :-)
Juhéjjjjjjjjjjjjjjjj hiába a nyest által lenem avyg...taptarappp eprecske megtette hatását, valld be:-)))))))))))))))
GRATULAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!
További ajánlott fórumok:
- 2010 nyarára kiírt kismamák Győrből és környékéről
- Akik 75 kg körülről indulnak, és 10 kg-ot fogynának
- A nők nagyon igyekeznek rövidre fogni a nekik nem tetsző férfiakkal a kommunikációt?
- Akik hiába igyekeznek, még sem tudnak fogyni...
- Tudtok olyan hoxázókat, akik nemrég szakítottak, igyekeznek kiheverni és naplót írnak erről (is)?
- Fekvőtámasz fejlesztése azonak akik a 0-ról indulnak. (Erőnlét vagy akár testformálás céljából)