Akik 70 kg környékéről indulnak, és 60 kg felé igyekeznek (beszélgetés)
Én most almáspitézem:-))
Kértek:-)))
Kenyér cukker megvonás abszolút hatásos:-))))
De jóóóó:-))))
Mindenkinél törpülnek a kilócskák:-))))
Sziasztok lányok,
Kb. két napja nem eszem kenyeret, kiflit... stb. meg is van az eredménye -0,5kg. Minden dekának örülök, főleg, hogy régóta stagnálok. Boldogság.
Dyus szerintem is mensi miatt gyarapodtál.
Osztom a 20%-os tejföl csodákra képes, nálam főleg a Danone. :-)
Piroska idején én mindig cickafarkfűteát iszom a legjobb, próbáld meg, de a szálas kivitelben:-)))
Tejfölös pöci, hmm imádom:-(((
Az remek:-)
Gratula, és ezt soha nem fogod visszahízni, ha már így megszenvedtél érte:-))))
Örülök:-))
"Ha nem találok más megoldást, f*sásig eszem magam vele, és akkor nem fogok hízni :)" - :-DDDDDDDDD Ősi magyar fogyókúrás szer,a 20%-os tejföl :-DDDDD
Nyugi,biztos,hogy a mikulás miatt tartja vissza a vizet a szervezeted...
Én gyarapodok :/ Remélem, hogy a mensi miatt, és csak víz... A derekam szétszakad már most, és hiperhisztis is vagyok...
Ráadásul pénteken névnapozunk Édesanyámnál (Böbe), pörkölt lesz nokedlivel, 20%-os tejföllel...
Ha nem találok más megoldást, f*sásig eszem magam vele, és akkor nem fogok hízni :)
Jó reggelt mindenkinek!
Ma reggel elértem a kitűzött,kereken 66 kilót :-)))))) Közel 1 hónap alatt (1 napom még maradt is) lement 3 és fél kiló.Ez így kimondva nem tűnik soknak,de azért mégiscsak jó.Most jöhet az új cél,a 63.
na szép azonnal ,még a gondolatra is pofon jár...??? Szép!!!
Most már biztos nincs menekvés,csak a kilók menekülhetnek rólunk.
Hát nem feladni!!!!!!!!
Mer neked is repül a kócos pofon, vigyááázzzzáááákissscsajjszziiii:-))))))
További ajánlott fórumok:
- 2010 nyarára kiírt kismamák Győrből és környékéről
- Akik 75 kg körülről indulnak, és 10 kg-ot fogynának
- A nők nagyon igyekeznek rövidre fogni a nekik nem tetsző férfiakkal a kommunikációt?
- Akik hiába igyekeznek, még sem tudnak fogyni...
- Tudtok olyan hoxázókat, akik nemrég szakítottak, igyekeznek kiheverni és naplót írnak erről (is)?
- Fekvőtámasz fejlesztése azonak akik a 0-ról indulnak. (Erőnlét vagy akár testformálás céljából)