Akik 70 kg környékéről indulnak, és 60 kg felé igyekeznek (beszélgetés)
Teljesen egyet értek:-)))
Ugyanis a mi gyomrunk európai, bárki bármit mond, azzal tudod a plussz kilóidat idomítani, amin fel nőttél tehát amihez hozzá szoktattad a szervezetedet kisgyerekkortól ez idáig...
Mi nem ettünk algákat , had ne soroljam ettől fel áll a szőr a hátamon , komolyan..
Én is eszem mindent , csak kevesebbet.
Lehet okosan is fogyni semmit nem megvonni a szervezettől, én így gondolom:-)))))
Ez nagyon szép eredmény:-))))
Sajnos nagyon sokan nem azonosulnak azzal, hogy nem fogyózni kell, hanem oda figyelve kajálni...
Meg kell tanulni NEM ZABÁLNI...mellettem vannak olyan emberek, akik szabályosan falnak...
Borzlom viszolygok tőlük...
Hajrá Csajszi!!!!
Lip*on zöld teát veszek, ha akciós, vagy Natu*ást, de van itthon tescos is, meg teaboltos is :)
A teaboltos az szálas, a többi filteres.
A lényege, hogy vízforralóban melegíts vizet, de ne lobogó forrón öntsd a filterre/teára, hanem kicsit visszahűlve. A tea 3-4 percnél többet ne ázzon a vízben. A filtereket 2x lehet forrázni, (és kell is, ha ki akarod használni minden jó tulajdonságát), a szálast akár többször is, a színén látni fogod úgy is. Nem egy finom tea, eleinte ízesítettem mézzel, pici facsart citrussal, de mára már üresen iszom, megszoktam.
Picit kesernyés, én szinte csak hidegen iszom. Viszont szerintem megéri zöldteázni, ez a hosszú egészséges élet titka :)
Egy fórumon azt olvastam, hogy úgy kezdték a fogyit, hogy először csak egy kicsivel csökkentették a napi kcal bevitelt, aztán abból a későbbiekben még lehet levenni. Az a baj, ha hirtelen lecsökkented a következő stagnálásnál már nem lesz miből elvenni, vagyis akkor már túl keveset viszel be. Ami ugye nem túl jó a szervezetnek. Most én is így próbálok neki ugrani ennek a 10 kilónak. Várom, hogy a szervezetem mikor áll át a mostani kajálásra aztán, majd módosítgatok rajta.
A naplómban már korábban írtam, hogy egy oldalon kiszámoltam, hogyha egyáltalán nem mozgok, akkor is napi 1500kcal-t és 200g ch-t kell megennem ahhoz, hogy fogyjak!!!! Ehhez képest én megettem 1000-1200-at, meg kb. 150g ch-t, ja és futottam, súlyzóztam. Szval nagyon barom módon csináltam. Az alapműködéshez kell egy bizonyos mennyiségű kalória, a túl kevés bevitellel és sok mozgással sokkolod a szervezeted, és nekiáll raktározni.
Nekem először 12 napig ment, aztán olyan rosszul lettem, hogy azt hittem végem. Remegés, szédülés, többször majdnem elájultam.
Másodjára nem fogytam semmit. Pedig majd két hónapig nyüstöltem magam. Nagyon lelassult az anyagcserém, mert túl kevés lett a kcal bevitel. A 90 napost alatt úgy volt, hogy csak 3-4 naponta tudtam csak vécére menni. Hát abba hagytam, de amúgy az egész nem lenne rossz, mert rászoktat egy rendszerre, de nekem nem jött be. Mindenki más, sok embernek meg sikerült lefogyni, a másik kérdés, hogy mi van utána.
Gondolok rád napközben, kitartás. :-))))
Húúúú, nekem erről a 90 naposról mindig az jut eszembe, h a kolléganőm 15 kilót hízott...és eddig bárkivel porondonra került ez a diéta mindenki negatívan nyilatkozott....
Megmondom őszintén én sem hiszek benne, viszont meghajlok előtted, hogy végig tudod csinálni:-)))
Mennyi ment le eddig??
Jó reggelt:-))
Zabpelyhecskés reggelim:
3 dl tej
1 tk méz
3 tk zabpehely
3 tk zabörleményke (botmixerrel összeizélve tudjátok:-)))
12 szem mazsi
1 kisebb alma kis kockára összevágva
35 mp mikró:-))
Isteni:-)))
köszi :D
megnézném magam, ha a nap végén legurítanék egy felest :D szépen beállnék azt hiszem :D
még korai az az elismerés :D majd holnap ilyenkor beszélhetünk róla :)
igen, jól értelmezted, tényleg 90 naposat csinálok. már próbálkoztam vele én is, de beletört a bicskám (mondjuk közrejátszottak egyéb egészségügyi problémák is benne), most jól bírom. igazából még a fogyástól eltekintve is jótékony hatással van rám, mert nekem nagyon rossz az emésztésem, és ha többféle kaját eszem, azzal nem tud megbirkózni a gyomrom :( így meg az egyes táplálékcsoportokkal viszonylag jól elbánik. nem mondom, hogy most minden tökéletes, de érezhetően nincs teli az egész gyomrom kajával. ennek megfelelően sokkal laposabb is. na nem egy RR poci, csak magamhoz képest laposabb :)
Réges régen, volt a siónak egy paradicsomléje, céklával, zellerrel és sárgarépával (asszem norbis), cukor és tartósítószer nélkül. Az volt az egyetlen dolog az életben, amivel kibírtam kaja nélkül. -De mivel jó volt a cucc, természetesen megszűntették... Mondjuk, talán húsleves üres levével is kibírnám... Azzal is ér ?
Bár kolléganőm azt mondta, ő bármelyik diéta napján, amikor készül elhalálozni, egy kis kocka barna kenyérből készült kétszersültet megeszik.
További ajánlott fórumok:
- 2010 nyarára kiírt kismamák Győrből és környékéről
- Akik 75 kg körülről indulnak, és 10 kg-ot fogynának
- A nők nagyon igyekeznek rövidre fogni a nekik nem tetsző férfiakkal a kommunikációt?
- Akik hiába igyekeznek, még sem tudnak fogyni...
- Tudtok olyan hoxázókat, akik nemrég szakítottak, igyekeznek kiheverni és naplót írnak erről (is)?
- Fekvőtámasz fejlesztése azonak akik a 0-ról indulnak. (Erőnlét vagy akár testformálás céljából)