Akik 70 kg környékéről indulnak, és 60 kg felé igyekeznek (beszélgetés)
Jó reggelt mindenkinek!
30 dekányira vagyok a kitűzött célomtól: a pénteki 66.7-hez képest ma 66.3-mal ébredtem.:-) Juppííííí! :-))
FARIZOM TÉRDELŐ TÁMASZBAN: Helyezkedjünk el térdelő támaszban, karok alkarra leengedve, derék kissé domborúan tartva. Egy súlyzót szorítsunk be térdhajlatba, így emeljük a lábat vízszintesig, majd engedjük vissza kiinduló helyzetbe. Ennek a gyakorlatnak egy másik változata, amihez nincs szükség súlyzóra, nyújtsuk ki a lábat hátra, emeljük nyújtott lábbal a vízszintesig, majd lassan engedjük vissza.
CSÍPŐEMELÉS HANYATT FEKVE: Feküdjünk hanyatt, lábainkat húzzuk fel talpra, karokat helyezzük kényelmesen a talajra, a test mellé. Emeljük meg csípőnket a talajtól kb. 20-30 cm-re, úgy, hogy derekunkat a gyakorlat során végig egyenesen tartsuk. Ismételjük 3 sorozatban 20 ismétlésszámban.
KÜLSŐ COMB OLDALT FEKVE: Feküdjünk oldalt, alul lévő lábunkat nyújtsuk ki, felül lévő lábunkat nyújtsuk előre úgy, hogy a két láb kb. derékszöget zárjon be. Emeljük meg a felül lévő lábat a talajtól legalább 20 cm-re, majd lassan engedjük vissza kiinduló helyzetbe. Végezzünk mindkét oldalra 3 sorozatot, 15 ismétléssel.
BELSŐ COMB OLDALT FEKVE: Az előző gyakorlathoz hasonlóan feküdjünk oldalt, most az alul lévő lábunkat nyújtsuk előre és emeljük fel nyújtva, ameddig csak bírjuk, és lassan engedjük vissza. Végezzünk mindkét oldalra 3 sorozatot, 15 ismétléssel. Az edzés végén és az egyes sorozatok között nyújtsuk meg a megdolgoztatott izomcsoportot, így fokozhatjuk az izmaink rugalmasságát is!
Szia Hosi, üdv itt.
Úgy is van, rakd ránk a terhet. Rám is jöhet, úgyis lepasszolom.
Ez úgy van kérlek, hogy átlagosan hetente 4-5 napig a külső, felületes szemlélő szemében egész normális vagyok, aztán a maradék napokon meg kiborulok. Az őrangyalomnak törzsvásárlói kedvezménye van xanaxra.
Rékáztok? Jó, nem röhögök. (Nem-nem....)
Már olvastam ezt, hogy rékázok.
Mindig a rókázás jut róla eszembe, nem tehetek róla...:D
fú, a Réka...jó, h mondod... azzal még én is lógok... :S
hullahopp az nagyon jó ötlet, én sajnos már gyerekkoromban sem tudtam hullahoppozni, ez nem változott mostanra sem :D de nagyon tudok irigykedni az ügyesekre :)
További ajánlott fórumok:
- 2010 nyarára kiírt kismamák Győrből és környékéről
- Akik 75 kg körülről indulnak, és 10 kg-ot fogynának
- A nők nagyon igyekeznek rövidre fogni a nekik nem tetsző férfiakkal a kommunikációt?
- Akik hiába igyekeznek, még sem tudnak fogyni...
- Tudtok olyan hoxázókat, akik nemrég szakítottak, igyekeznek kiheverni és naplót írnak erről (is)?
- Fekvőtámasz fejlesztése azonak akik a 0-ról indulnak. (Erőnlét vagy akár testformálás céljából)