A terhesség jelei (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A terhesség jelei
Igen,szerencsére csak kicsi,enyhe görcsökröl van szó.Véreztem 1 napig de nagyon minimálisan,akkor amikor meg kellett volna jönnie.Azota az is elmult.Akkor most mennyi idös lehetek szerinted??
Utolso mensim:juli 15.
Szia.
Igen én kb.félidötöl számoltam,mert szerintem ott lettem valamikor.Ugyhogy biztos nem 5 hete,de jo hogy szoltál mert biztos meglepödtem volna.
Holnap én is felhivom akkor mert elég teltház szokott nála lenni és lehet nem is kapnék rögtön idöpontot.Amugy a mellfeszülésen és az enyhe kis mensi szerö görcsökön kivül nem érzek mást.Remélem ez azért normális,mármint a görcs.
Szerintem nem muszáj, de nekem a pozitív teszt után az első dolgom volt, hogy nyúltam a telefon után és felhívtam az orvosom, hogy nekem AZONNAL kell egy időpont...kaptam is másnap reggelre! :-DDD
3 hetet úgy számoltad, hogy amikor teherbe eshettél? Mert a doki az utolsó menstruáció 1. napjától számolja, tehát megeshet, hogy szerinte már 5 hetes terhes vagy! Majd ne lepődj meg! :-)
Sziasztok.
Teszt kimutatta a terhességemet:)
Azonnal el kell menni orvoshoz?Vagy lehet várni egy pár hetet?Kb 3 hetes lehetek:))))
Köszi a válaszokat.
Nekem is változó.Van,hogy középidőben feszülnek a melleim,de csak 1-2 napig,máskor meg mondjuk középidőtől egész menzeszig feszülnek.
Azt mondod,ez a peteéréstől függ?Melyik jelentheti pl. az erős peteérést?:)
Sziasztok!
Érdemes ovulációs tesztet csinálni, és ha igen a hónap melyik szakaszában ?
Akkor Te szerencsés vagy, ha ezt megérzed. Ha szeretnének babát, a legvalószínűbb ezeken a napokon próbálkozni. De szerintem az sem kizárt, hogy a 20. napon megtörténjen amire vágysz.
(Számításaim szerint nekem a 17. napon sikerült.)
Szia Ildi23!
Bocsi,hogy beleszólok,de honnan tudod,hogy mikor van peteérésed,mit szoktál érezni?
Kyttyke, nekem 6. napja késik (...holnap azért csinálok egy tesztet végre), és szintén mensis görcseim vannak úgy két hete. Neked elmúlt vagy tart még?
Szerintetek mennyi ideig normális az alhasi fájdalom?
Köszi
Lucus
Okés!
Itt is jön a vihar, még szerencse, hogy behozattam magam autóval, meg haza is visz a szívemszottya. :)
Szió!
Igérem befogok számolni róla :)
Majd jelentkezek, most megyek, mert nagy vihar közeledik!
Szia mindenki! :)
:) Jól teszed, habár engem a rohadék tesztek szépen megszívattak. 2 hónapja pozitívat teszteltem, ihaz halványan, de még rá egy héttel is látható volt. Közben megjött a mensim is. Sztem én ovu alatt teszteltem, és az LH-t mutatta ki a HCG helyett.
Reménykedj is, az mindig kell, habár én most bevettem a köv. ciklusig a "leszarom tablettát". :))) Szorítok!
Mindenképpen csinálok még egy tesztet.
Múlt hónapban mikor meg volt nekem is érzékeny voltak a mellem. Most semmi csak tompán fáj a hasam.
Reménykedem is meg nem is...
Köszi :)
Sztem az a biztos, ha csinálsz egy tesztet. Semmit nem veszítesz pár száz forinton kívül.
Nekem most vasárnap kell megjönnie, utána kedzjük élesben a babagyártást. Ebben a 27 napos ciklusomban a 20. napon voltunk egyedül úgy együtt. Elméletileg kizárt a terhesség lehetősége. Egy dolog a fura, februárban hagytam abba a bogyót, azóta minden hónapban mensi előtt fájnak a cicimben a mirigyek, már jóval egy héttel előtte. Most meg semmi. Nyomásra sem. Ki érti ezt...
Sziasztok!
Én helyzetem hasonló Nauéhoz csak nekem 3 napja késik... Valami tanács?
Előre is köszi!