A terhesség jelei (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A terhesség jelei
30. napra egy napi barnás folyogatás után megjött (?), de egynapi nagyon íntenzív vérzés után egy nap alig-alig, majd elmúlt. Két nap szünet után ismét szivárog belőlem a vér. Az utolsó mentruációm első napjától 34. napra csináltam egy tesztet, de nagatív lett. Amúgy sem rosszullét, sem hányinger, sem mell-érzékenység. Véleményetek? Keressem meg az orvosomat?
Ez mindenkinél változó.Gyakori a mellfeszülés,fáradtság,szédülés,fejfájás,émelygés,görcs stb.
Sziasztok! Infót szeretnék kérni, h. mik a terhesség előjelei?
ugy gondolom hogy jovohet vegen csinalok egy tesztet..aztan majd meglatjuk.
sajnos egyszer mar veszitettunk el egy babat es most nem akarom magamat almokba ringatni...na, de majd az ido megadja a valaszt...
koszonom a hhozzaszolasokat ez ad egy kis hitet :)
Sztem annyira egyedi,hogy kinél mikor jelentkeznek a tünetek.Nekem mind3 terhességemnél a 6-7.hét körül kezdődtek a rosszulléteim(hányás,hányinger,szédülés,gyengeség,álmosság)Ezek mind így együtt jöttek:(
Azért szorítok neked,hogy pozitív teszted legyen!:)
Simán. Nekem az első terhességnél, már kb. a beágyazódáskor jelentkezett a hányinger, ami ki is tartott 40 hétig.
sziasztok,
az elmult 1 hetben reggelente hanyingerem van, es allandoan eg a gyomrom, a mellem faj. az utolso menstruaciom 3 hete volt...lehet hogy a terhesseg elso 1-2 heteben mar elojonnek ezek a "tunetek"? tesztet szerintem meg nem erdemes csinalni. nagyon szeretnenk babat a ferjemmel...
segitsegeteket elore is koszonom
Oké. köszi a gyors válaszokat. Pussza mindenkinek :)
Azok a kalkulátorok simán tévedhetnek. A leggyakoribb, hogy a ciklus közepén a legtermékenyebb az ember, de léteznek nagyon eltérő, szélsőséges esetek is. Mindenesetre no para, várj pár hetet, aztán csinálj egy teszet, most még semmire nem mennél vele... :-)
Már csak azért is értetlenkedem,mert a kalkulátor szerint pont akkor vagyok termékeny,mikor megvan.
Nagyon rövid a ciklusom /23nap/.
Én sem éreztem az égvilágon semmit, sőt, a rosszullétet leszámítva kb. addig nem míg meg nem mozdult! :-)
Várom a híreket! :-)
Sziasztok! Lenne egy buta kérdésem.Szerintetek,ha egy picit még megvan és úgy voltunk együtt,teherbe eshetek?
Tegnap nagy lelkesen felhívom az orvost, meélem, hogy úgy 6 hetes terhes lehetek. Ő pedig azt javasolta, hogy menjek 1-2 hét múlva, mert szerinte akkor érdemes ultrahangozni, ha már tapintani is tudja. Pedig olyna jó lett volna egy kis megerősítés, most várhatok 2 hétig...:-(
Köszi a hozzászólást, természetesen ezerszer is meggondoljuk. Egyszerűen nem érzem még felkészültnek rá magamat, de majd kiderül mi lesz, ha bebizonyosodik a dolog. Én mindig azt hittem (és hallottam) valahol belül megérzi az ember, hogy terhes, de én semmi ilyesmit nem érzek, pedig teszt nélkül is tudom, hogy ha minden rendben lenne már megjött volna. Jelentkezem, ha már jutottam valamire.
Bárcsak én is itt tartanék! Irigyelek mindenkit és gratulálok is egyben akinek sikerült!
Persze, mondják ne ijedjünk meg...Nekem is volt, mégcsak nem is a terhesség elején, hanem jóval a 12. hét után, de doki bácsi megnyugtatott, hogy minden ok. Valszeg semmi baj, de és biztos rákérdeznék, a magam megnyugtatása érdekében.
Megint beelőztél, és megint csak helyeselni tudok! :-DDD
Szia!
Én megondolnám a helyedben, hihetetlen csoda egy ilyen kis emberke! Neki nem a puccos kéró kell, meg a drága cuccok, csak hogy nagyon szeressétek! :-)
Majd írj, hogy mizu!!!
Mert én is pont így voltam az első gyerekemnél. A mensim időpontjában volt egy kis vérzés, aztán semmi. De ez csak egy minimális mennyiség és csak egy napon.
A mostaninál egyáltalán nem véreztem akkortájt. Ellenben a 6-7. hét körül "barnáztam". Amire kaptam Utrogestant és Magne B6-ot, amit a 12. hétig kellett szednem. De közben a hasam is fájt. Aztán ezektől, na és szigorú fekvéstől elmúltak.
Szia.
Én lennék az!!Csináltam tesztet ami pozitiv lett.Ezen a héten kellett volna mensiznem,de csak kis barnás pecsételésem volt/van.Miért kérdezted hogy mostanában kéne e megjönnie?
Te vagy 4 hetes és 4 napos, ugye? Nem mostanában kéne megjönnie?
Sziasztok!
Gratulálok a kismamiknak :)
Én ilyen jó hírről még nem számolhatok be,mert pont egy hetes késéssel megjött :( Akkor kicsit elszomorodtunk de újabb hónap és újabb remények :)
Szuper:-))) Akkor szaladok a dokihoz, és remélem, hogy nálam is látható lesz már a kis zsák.
Szerintetek mennyire gáz a terhesség kezdetén a barnás pecsételgetés.Én azt olvastam valahol hogy ne ijedjünk meg ettől.A hasam nem fáj,de ma megint van egy kis pecsételgetésem:((
Betöltött 5 hetes vagy (és pár napos, ahogy írod). Én is pont ennyi voltam, mikor felkerestem a dokit. Nekem is mondták, hogy még várjak, de nem érdekelt, egyeztettem vele és mentem. 6 hetes voltam, amikor a kiskönyvet kiállította a védőnő. A petezsák már kimutatható az UH-n.
Az én utolsó mensim első napja július 7. Vasárnap csináltam az első tesztemet, ami pozitív lett. Persze nem hittem a szememnek, ezért kedden még egy tesztet vettem. Úgy tűnik, hogy a fogantatás megtörtént:-)))), aminek borzasztóan örültünk.
A nőgyógyászom csak csütörtökönként rendel. Gondolhatjátok, hogy szeretnék már ma, azonnal elrohanni hozzá. Kb 5 hetes és pár napos lehetek, szerintetek várnom kellene még?
Köszi:
Lucus
További ajánlott fórumok: