A terhesség jelei (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A terhesség jelei
Sziasztok lányok!
Szia gangi, mi még nem találkoztunk!
Igen az átlag 7-8 hónapos próbálkozás...sajnos elég rossz mutató, ha időben nézzük, viszont ha csak számokban, akkor tulajdonképpen "csak" 7-8 lehetőség.
Többször hallottam, hogy azok, akik elterelik a gondolataikat a babáról: munka, házfelújítás, utazás, stb. sokkal könnyebben esnek esnek teherbe. A mai felfokozott életritmus nagyban befolyásolja ezt is.
Adri! Neked írom, ha apárod nem akarja magát kivizsgáltatni, akkor vegyél neki L-carnitint a gyógyszertárban, mert az hatékonyan javítja mind a minőséget, mind a mennyiséget. Az unokatesóméknál az iszonyatosan rossz eredményt 2 hónap alatt tökéletes szintre hozta fel és augusztusban meg is született a bébijük.
szia Gangi
8 hónapja próbálkozunk a babával. Még reménykedhetsz, hogy babás vagy. Jobb ha két nap múlva reggel elsőből tesztelsz.
Sziasztok!
Jó reggelt mindenkinek! Otthonról nem tudok netezni, így csak most olvastam az esti levelezést! Adri mióta próbálkozot? Azt hallottam, hogy az átlag 7-8 hónap próbálkozás!
Amúgy én se bírtam ki, és csináltam reggel egy tesztet, és negatív! Még reménykedek, mert én is mára nem várom!
Amúgy nekem is mesélték, hogy egy lánynak nagyon sokáig nem jött össze, és elment a munkahelyéről és 3 hónap múlva babás lett! A stressz biztos sokat számít, és minél inkább görcsölsz rajta, annál inkább nem jön össze!
Ez jó ötlet, hogy ne görcsölj, hátha így összejön!
Szukolok mindenkinek!
Adri!!
Írok privit!!
Szia 30-as!
Január óta. tudom nem nagy idő. Az a baj, hogy a férjem nem akarja kivizsgáltatni magát. Azt mondja neki semmi baja. De amint írtam, már nem akarok semmilyen orvosi beavatkozást, és nem is akarom már tovább csinálni. Ennyi hónap elég volt a kudarcból és a félelemből. Annak semmi értelme,amit most csinálok. Itt ülök a munkahelyemen és majdnem sírok. Senkihez sem tudok hozzászólni és hozzám se szóljon senki. Szerinted lehet, hogy csak most lett tüszőrepedésem? Elképzelhető, hogy túl stimulálta a petefészkemet és nem tudott tüszőrepedésem lenni? Mi a véleményed? Hova jársz? Hol tartotok? Drukkolok nektek!!!
Szia Emily!
Köszi a biztatást, de én nem akarok babával próbálkozni. Befejeztem a próbálkozást. Nem érdekel a dolog. Amúgy jó lenne elmenni pihenni, de sajnos egyikünk sem tud elmenni szabira. Én projektmenedzser vagyok és nagyon sok megvalósítás alatt álló pályázatom van. Nem lehet szabira mennem. Veled mi a helyzet? Hogy vagy?
Adri!!
Ne add fel ilyen könnyen! Mi már 3 éve gyakoroltunk apával, abból 3 hónap hőmérőzés volt, akkor sem jött össze, akkor a dokim alküldött mindkettőnkek meddőségi kivizsgálásra!! Nagyon megbántam, hogy ennyit vártam!!
Mióta vagytok elszántak??
Sziasztok lányok!
Tegnap este nagyon jó volt apával. Reggel csináltam tesztet, mert nem bírtam ki. Ez is negatív. Úgyhogy én biztos nem vagyok babás. Csak akkor miért nem jön meg? Semmi jele. EGyébként érdekes a folyásom ma reggel. olyan mint ovulációkor, vízszínű és nyúlós. Létezhetne olyan, hogy most lett tüszőrepedésem? Az orvosom nem csinált uh-t. De ma este kiderül minden. Én már lemondtam a babáról. Eldöntöttem, hogy nem foglalkozom többet a kérdéssel. Nem szedek semmilyen gyógyszert és nem teszek semmit a babáért. Most inkább azért megyek, hogy meghozzassa a menszimet. Én nem akarok minden hónapban beosztva szeretkezni és nem akarok remegeni minden ciklus végén. Teljesen kikészít engem ez a dolog idegileg. Nincs erre szükségem. A férjemmel minden nap vitatkozunk emiatt és rengeteg pénz is elmegy miatta. Tudom ez most neketek szörnyen hangzik. Én lemondtam, hogy valaha is lesz babám. Majd fogadok örökbe egyet. Meddő vagyok. Úgyhogy mostantól márcsak az örömért csinálom apával. A többi nem is érdekel. Azért nektek szurkolok, hogy babásak legyetek. Írjátok meg a teszt eredményeiteket. Kitartás és ne adjátok fel mint én.
Nadinka!!
Én annyit tudok erről, h. a ciklus első napjától, reggel mindig ugyan abban az időben, felkelés előtt mérni. Amikor pé. van, akkor lemegy, utána vagy hirtelen, vagy fokozatosan megemelkedik a hő. Amennyiben terhesség nem következik be, abban az esetben lemegy 2 nappal a menzi előtt! Ha nem megy le, akkor babás is lehetsz!
Sziasztok lányok :)
Én is szorítok mindenkinek és drukkolok,hogy pocaklakótok legyen. Mi is szeretnénk babát de eddig még semmi :( Én szombatra várom a mensit. Van aki jártas a hőmérőzésben?
Már nem is tudom mit gondolok és mit érzek!!
Nagyon szeretném, ha összejönne. Talán görcsös vagyok, deki kellene bírni, hogy holnap után teszteljek csak!! Akkor is még mutathat negatívot??Akkor is korai??
Hát ezaz! Én is egyedül leszek, mert a párom elutazott! Hajrá, helyettünk is!
Na és Nekem is holnap kellene megjönni, majd kiderül mit akar, na meg, hogy kibírom-e, hogy reggel nem csinálok egy tesztet!
Húha!!
De irigyellek!!Én egyedül leszek, mert a párom dolgozik!!