A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Az pedig akkor pozitiv ;)
Miota kesik?
Eskuszom en nem ertem ezeket a dokikat, engem a dokim mindig megultrahangoz, mert latni akarja mizujs bent, akkor is, ha semmi panaszom nincs. Hat akkor, ha egy kismama barnazassal fordul hozza, nem ez lenne az elso????
Kidobtam sajnos de a masodik csik az rózsaszín volt es olyan vastag mint a Control.
Márkája Medi-Lab teszt es szerintem 25-os...
Kitartas, Fildus!! Az utrogestan fog segiteni, es nem lesz barnazas :) mennyit irt fel? Nem ertem miert nem csinalt uh-t. Persze nekik tokmindegy, nem veluk tortennek a dolgok, es nem nekik kell itt varakozni ketsegek kozt.. Tarts ki, a kedd mar nincsen messze!! Drukkolok nagyon, h nojon meg szepen az aprosag :)
Hany perccel kesobb? Mondjuk nekem sosem volt masodik csik, orakkal kesobb sem, tehat ha neked van, akkor az pozi...szoritok, nem is tudtam, h belevagtatok! ;)
Reggel az sztkban kezdtem, mert este elkezdtem barnázni. Doki kézzel vizsgált, uhut nem csinált, nagy nehezen írta fel az utrogestant, kedden megyek uhura...
jesszus, azt írtam, hogy kölcsem.... hát, ha ezen röhögsz, megértelek :)
Kamasz koromban nem voltam ilyen aktív. Mar killegaknak is feltunt milyen faradt vagyok mostanaban :)
:D kuzdjenek csak meg a celert a skacok ;)
Reni megy meg 7en, megnezni hogy allnak a tuszoi :) izgis nap lesz ez a hetfo. Na ettem. Erdekes ez. Hanyinger es etvagy egyszerre, egy uj erzes :/ de igy kaja utan jobb szerencsere :)
én szedem, de ez még csak a második hónapom. Egyelőre jó - gondolom:) majd akkor lesz igazán jó véleményem róla, ha pár nap múlva nem jön meg és pozitív lesz a tesztem:)
Ezen de jot rohogtem 😁 (bocsi, h ilyen lassan reagalok, most olvasok vissza)
Huuhaaaa :)) nem rakod fel a kepet? Megszakertjuk :)
Remelem holnap is lesz csikod! Milyen teszt? (Markara, erzekenysegre gondolok)
Drukkolok :)
jajj de jó utolértelek titeket. látom senki nincs, megyek folytatom a dolgom :)
Drukkolok hogy a holnapi már pár perc alatt halványan kimutassa :) a pozit :)
huuu de jó, minden rendben lesz, várjuk a beszámolót :)
jól teszed én is igy vagyok vele :) mikulás látogatás után egyből újra belefogtunk :) edzem is a dolgokat, és nem csak derültégből villámcsapásként fogja érni a katonákat a nagy harc :D
:D akkor most sürün látogatod a tróntermet :D Reméljük akkor hogy használni fog :)
:) jajj de jó :) na akkor hajrá és apait anyaig beleadni majd :)
Szia igen a nemvárt napját ird be. Sajnálom nagyon hogy nem sikerült :( Kitartást kivánok neked erre a pár napra mig a mikulással harcolsz, utána pedig már lendületesebben fogsz készülni újra az ovu időpontjára :) Drukkolok az új hónapra :)
abban biztos vagyok, de én elgondolkodtam, hogy lehet jobban segitek azzal ha csak kétnaponta vagyunk együtt. Mert ha a férjemnél van gond, akkor sajnos azzal csak ártok ha mindennap együtt vagyunk. Persze lehet hogy most pont úgy fog kijönnni mert biztos ami tuti, ha aznap pont amikor megugrik a hőm, nem lennénk elvileg együtt, akkor is tuti reggel még akciózunk egyet. Na ne hogymár :D Legjobb esetbe az előtte levő napi kiskatonák érnek célba ha az ovu napján indulóak már nem lennének olyan gyorsak :D
:) Igen én is 7-én megyek, de én majd délutánra. Ki megy még 7-én? van valaki de már nem tudom ki volt az. Gondoltam hogy a nyugodtság szobrát nem rólad mintázzák :D Sajnos ki kell várni igen. Bár a legjobb az lenne ha lenne otthon mindféle készülék és nézegethetnénk amikor csak akarjuk :) Próbálj valami olyan ételt enni ami jobban segíti az emésztést. Hátha jobb lesz.
nincs már meg? nem tudod lefotózni?
Köszönöm!! :)
Majd írok, remélem már látjuk Bubikámat! :)
ok, írok mindenképp :) köszönöm :)
Lányok!!!!!
Egy terhességi teszt mikor megszárad. Es van rajta masodik rózsaszín csik az érvényes? Marmint nem olyan szaradasos a csik mikor mikor megszárad valami a papíron hanem rendesen van masodik csik de bőven száradás utan neztem ra. Es nem is fogtam fel igy kidobtam a tesztet....
Holnap fogok reggel tesztelni. Nem tudom mi lesz az eredmény es azt sem hogy ilyen hosszu ciklusnal mi van...
Azert izgulok ... :)
Írd majd meg mi volt :)))) Hajrá,hajrá:)
Nagyon izgulok veled!! :) minden rendben lesz, ez nem kerdes ;) irj majd, h mi volt!!
Elhiszem. De mostmar tulvagy rajta!! :)) es haladsz szepen elore ;)
További ajánlott fórumok: