A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Sokáig szoktam nézegetni én is a tesztet, de jól is tettem mert 5-6 percen belül 10.dpo-on volt ezelött egy szürkés csík az x-epil-es teszten. Azt gondoltam na bakker ez a szellemcsík,eddig ilyet még nem produkáltam a 10 hónap alatt. Ott motoszkált egésznap a fejemben, és többször ránéztem napközben és ott volt az a kis szürkeség.
Másnap reggel újból ugyan ilyen tesztel már halovány rózsaszín lett a 2.csíkom. Máig őrzöm vágyakozva nézem mi lett volna ha......november 2-re voltam kiírva a kis szürkecsíkosommal férjem szülinapjára.
Sziasztok!
Van egy kis 8 nem-es buborékom! :D :D
Ahogy sejtettem petezsákot és szikhólyagot láttunk :)
Két hét múlva újra megnéz akkor már szivecske is kell, hogy legyen :))
Alig várom!
Életem egyik leghosszabb két hete lesz :o
Neeemmm!!! Nem csinált még senki én megbeszéltem tegnap magammal hogy októberben indítanánk :D
Valaki nyított egyet hőgörbe miatt hogy babás e meg kukk és tuti babás a csaj :)
Visszaolvastam mint jó fórum tag!
Anna sajnálom :(
Ageeca tesztet kidobni vétek!! jajj Istenem!! Én még utána is gyűgyőzőm órákig hogy tuti nincs rajta semmi? Átvilágítom , forgato, negatívozom mindent csinláok vele :D Nem kukáztad ki??
Kerkika 12.dpo már? Ohh O_O mikor ment el így az idő?? De jó neked már irigy vagyok :)
Fildus nem lesz semmi baj, kívánom!!!
Sziasztok!
Próbállak visszaolvasni benneteket, de nem egyszerű,ma is szépen termeltetek hozzászólásokból.
Jakee84 :Szerintem is érik a tűsző, ez nagyon jó,legalább hatással van a gyógyszer a tüszőcskékre.
Ageeca: Tényleg gigantikusan hosszú ez a ciklus, de lehet babát jelez, ha volt 2 csík a teszten akkor baba van. Így legyen :)
Most kicsit lemaradtam de segítsen már valaki!!!!!! Ki tesztelt pozit??? Mikor??? Kinek van most ovuja és fáj a hasa???
Dunham drukkolok :D kis kukk vizsgálat :D
Nekem 90%-ban a bal oldalam az aktiv. Szerintem is azt erzem ahogy no, repedni raer jovo heten :)
Az is lehetseges, h tobb erik es azert erzem jobban, clostinal ugye ez sem kizart, ezert gyakoriak az ikrek :)
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?