A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Pánikra semmi ok, Kismanó megvárja mig mindannyian pozit tesztelünk :) és utána lesz új klubunk. :)
Na most egy kicsit eltűnök, megyek a 14 éves fiammal sportolni, ő is igényli a csak mi ketten anyuciidőt, tesó nélkül. 1-2 óra múlva jövök,addig jöjjenek a pozi tesztek és ovusok adjatok teret az érzelmeknek.
ez nagyon jó majd megkukkantom :D és lehet fogadni is? szerintem ezt egy játék oldalra kellett volna tenni, és fogadni hogy sikeres e vagy sem :D mi már perfektek vagyunk csajok ebben :D
aztamindenit, hát van ilyen hosszú ciklusnál is baba, ha van ovu! :)
tesztelj holnap reggel újból és muti a tesztet!!! Nehogy kidobd!
:D igazad van :)) egyébként szerintem ha ez Edittel fordult volna elő még most is nyakig a nag ykukában lenne :D és keresné :D
Miért ne?? A cél érdekében mindent :D
Külünleges helyszín csodákra képes.
már élesben megy a dolog nálatok is? Hú, kimaradt valami nálam :)
mi rögtön mensi után már belecsapunk minden hóapban :D szegény párom, sík ideg lesz, hogy az utazása napján szexelni KELL! :( lehetőleg minél később. Itt poénkodtunk, hogy kikísérem a reptérre és a wc-ben szexelünk, hogy minél későbbre essen az időpont :D
Köszönöm. Bizony lesz, a karácsonyt a férjem szerint már pocaklakóval ünnepeljük.
honnan rendelted? És mennyit fogsz belőle szedni? Jajj, de szemezek már vele én is! De még mindig nem rendeltem :D
:((( de igy kell, el kell engedni, nem tudsz vele mast!! Nagyon kis erzekenyek sajnos es ez is benne van a pakliban :(( jonni fog uj pozi teszt, lesz meg itt baba ;) drukkolok nagyon!!
Azt hiszem sejtem, mi latsz. A foldalon az ovulaion detector tablazat alatt van egy ilyen gomb h tuning/override, ha arra klikkelsz be tudod allitani h a rendszer mi alapjan elemezze az eddig bevitt adatokat (advanced, fertility awareness, research, opk). Na itt ha a fertility-t valasztod ki, akkor a hod alapjan belovi az ovut. En ezt akkor hasznalom ha nem LH tesztelek, vagy most amikor elfelejtettem... 😊
Lehet emiatt latod furanak.
Most már túl vagyok rajtuk!Elengedtem. Utána sem kimélt az élet jött a kövi csodánk most júliusban ők iker babák ugyis írhatom clostis ikrek de őket is elveszítettük. Készülök a következő kis élet fogadására, alig várom hogy beírhassam magam a listátokba a nemvártamat.
Nemtom meg, nem olvadtam h kaptal-e erre valaszt, de sajnos nem latok semmit a linken :(
Gratuláloooooook!!!!!! Jajj de szép lesz a hétvégéd:-)))
Nem tudom mit érezhetsz de nagyon sajnálom :/
Nem akarlak stresszelni, gondolom mar eleg ez is, de velemenyem szerint ki kellene vizsgaltatnod ezt. A 63 nap iszonyu hosszu, 2,5 - 3 ciklus. Doki mit mond erre?
Enyém nem kémiai terhesség volt 9. héten vesztettem el nem kaptam utrot a gyogyszertárban jött a hétvége nem is volt baj,másik héten áááá nincs hányingerem nagyon furcsa. Én aki 6. héttől reggeltő-esti szinte hányingerem volt, elmentem dokihoz nézzen már rá a kis drágámra jól van -e. De sajnos nem volt jól, megált a szíve :(
Majd beleőrültem .......
Én vasárnaptól szét tesztelem magamat szerintem azt hiszem szerdáig ....elzavarnak innem majd idővel de én tesztelek mindenki helyett idézőjelesen persze a nega teszteket nem adom tovább :D :D
Ki fogom bírni:) a kérdés hogy ti hogy fügjátok bírni hogy nem tesztelek:D
Jó érzés volt elővenni nem rég és eszembe jutott minden :)
Jajj ilyenen viszont mar nem szabad gomdolkodni :( a regi poz teszteket en kidobtam azonnal, ne fajditsam a szivem. Van ilyen sajnos :((( elore nezunk, ugye ;) es semmi szomorkodas!! Remelem hetfon is fel leszek dobva.
Nagy-nagy gratula 8mm buborékodhoz!!
Jajj Drága Kler..rossz ezt olvasni. Én vetéltem már el de ez kémiai terhesség lehetet igaz volt két pozi tesztem de mire elmentem dokihoz kitisztultam. Azt a tesztet kidobtam elengedtem. Azt mondják az első terhesség felkészíti a többinek az útat.. nem tudom.. :*
Akkor mi kb. egy idősek vagyunk :)
Ooo <3 ebben remenykedtunk ;) no akkor nojon szepen es 2 het mulva ujabb mozi!! :) vigyazz magatokra!! :))
Oo ez cuki :)) mondjuk elkepzelem, ahogy mutatom 20 ev mulva a gyereknek, h ez voltal te anno huuu :)) tuti megorzom en is! :))
További ajánlott fórumok: