A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
És ez nem is kizárt :) azért akkor figyeld a hajad változását :) Nálam ha a hajhullás megáll szerintem az lesz babás :D tünet :D
:) Kismanó hozza a formáját :) Csatlakozott hozzám Mostmár két lüke van itt :D Mindenki megkapta már nálam nagyjából a cimet a régiek közül :D Reniék is :) Főleg Reni az éjszakai tesztjeivel :D fulop is akivel együtt hasonlitottuk a tünetet, csak ők már babásak :) Te a doktorit :)
Az én tapasztalatom ha kismama leszel dús fényes mintha parokád lenne olyan hajad lesz!! Nekem egy szépség terápia volt a terhesség. Kivéve hogy a 2.nál striáim lettek mert a pici fiam nem bírt pici maradni így nyomott hagyott rajtam :)
képzeld el, hogy felszívódik a ciszta
a tüszőcske pedig megreped.
most röhögök, hangosan.+ domi tüszi XD
Beszámolok mindenről :) 17. napon vagyok, asszem ez így egy hosszú ciklus lesz... A görcseim is a ciszta miatt lehettek, ezért kell a kontroll. Aggaszt ez a hülye ciszta :(
Azt mondta, próbálkozzunk a napokban, a tüszőcském miatt <3 Majd simizem és beszélek hozzá :)
Pf hahaha, ne röhögtessetek már, dolgoznom kéne, de megint nem lesz belőle semmi ma sem!!!! E za hét már csak ilyen! Na jó, reggel belehúztam a melóba :D haladtam rendesen vele, nem vagyok elmaradva, röhöghetek tovább veletek! :D
Nekem előtte egy nappal már egy rakás kaki :/ még van valami :D a tenyeremen a bőrőm olyan mintha foltos lenne. Piros rózsaszín összevissza. Mint a terepszínű ruhán a foltok.. Csak most benéztem mert már pár napja olyan és elméletileg igaz most derül ki milyen hosszú a luteális szakaszom de még nem kellene megjönnie igy se úgy se.
:) még a végén elpirulok. Mindent amit tudok Nektek köszönhetek és a fél évnek hogy azóta ütöm itt a tamtamot :D
Óh Edit, ezt tőled megtiszteltetés olvasni :) Nagy példaképem vagy :D Amikor bejöttem annó én kis laikus még csak az óvuról se volt fogalmam meg a dpo-ról se. :) Te voltál aki itt mindenkinek doktori szinten leirt mindent :) Köszönöm szépen :) Nektek köszönhető egyedül :)
nekem indig zsíros a hajam, ezzel már évek óta nem tudok mit kezdeni, ötlet? majd biztos ha száraz lesz az jelzi a babát...
besírok rajtatok, csajok!
Hogy te miket megfigyelsz :D Nekem mensi napján olyan csepü zsiros a hajam. És hiába mostam hajat egyszerüen se nem tudtam beszáritani se nem volt formája, és olyan volt mintha három napja nem mostam volna . Szóval hasonló nálamis. de, nekem nem előtte, hanem amikor mensi van.
Én is tudok mindent csak titkolom :P
jujj, ez most?
jó nagy a méhed!
van domi tüsző, az jóóó!
mindjárt ovu!
2-3 nap múlva! :)
majd tünetekről számolj be (tényleg jobboldalon fog fájni ovukor?)
miért 2 hónap múlva kontroll, azt nem ellenőrzitek le 3-4 nap múlva, hogy megrepedt-e a domi tüszi?
reméljük a ciszta felszívódik pikkpakk!
hát azt hittem, hogy azért nagyobb nyereményed volt. Ma én is kapartam egy nagy semmit :D csak a sorsjegyet, de nyeremény nem lett.
nekem egy nappal előtte van csak .. rózsaszines, ugye nemvárt előtt fehér folyásom volt, olyan hmmm nem vizes hanem sürübb fehér, aztán rózsaszines nemvárt előtt egy nappal ez volt délutántól másnap reggel már barnás de még mindig fehéres barnás. és kora délutánra megjött. Ez már két hónapja igy van . előtte már nem emlékszem. De a barnázás az tuti hogy volt régebben is kb igy. előtte levő nap barnáztam, majd másnap reggeli kávém után megjött.
megnyernéd a lottót, akkor megvehetnéd a Centrumlabot :D
de nekünk egy gyerek sincs :D tehát fogalmam sincs nála mennyire jó a cucc :) de beszéltük, hogy ha kell, megy majd vizsgálatra ő is
én LH nézésre mennék :D na jó, attól függ mennyit nyerek, lehet 3 napos progira is :D
igen, Marcsi profi lett :)
Hát a férjem is dohányzik és kávézik is...
Marcsi, te is tanultál itt rengeteget! :) váúúú! :)
Uterus hossza: 62 mm
Nyh: 6 mm
Jo.ov-ban 19 mm-es domináns tüsző
Bo-n 37*7*25 mm-es kétrekeszes cysta, hálózatos szerk.
Graviditás nem látható.
Kontroll 2 hónap múlva.
Figyeljetek már!! Tegnap hajmosás közben eszembe jutottatok (igyen szoktam mosni :D a senekemig ér muszáj karban tartani) és ami nekem a tuti havi jele hogy zsíros a hajam. Na már most ha pl.28.ciklusnapon megkell jönnie hiába mosom ki a 27.napon reggelre áááá ... ez a tuti jele nálam.
Nem mindeki olyan gyagyás mint én :D :D
További ajánlott fórumok: