én már nem tudom amúgy mi van, ha a hányinger a baba miatt van az tuti hogy már nem 8. dpon van. viszont ha nem baba miatt van, akkor meg kikéne deriteni mi miatt. Mert nem hiszem hogy ez normális dolog hogy napok óta hányingere van...
Megjöttem endokrinologustól. A tsh-m a terhesség miatt nőtt :)
Kérdeztem,hogy nem lehetek-e ilyen hcg és progi 28-ik napi szinttel ikerterhes. Erre: neki is ez jutott eszébe,vagy egy héttel korábban fogant. Mivel ez utóbbi kizárt,lehet hogy ikrek :-D
hátt azt viszont nem hiszem. négy napig nem mensizett volna ráadásul a hője is lecsökkent teljesen. Viszont amit most felépitettem a napokba, hogy korábban volt ovu az már racionálisabb.
Ha most tesztelsz egy negatívat akkor valszín tényleg a 8 dpo-n vagy, ami még simán negatív, és 4-5 nap múlva lehet pozi. Viszont ha pozi, akkor vagy előző hónapban fogant, vagy tényleg hamarabb. :D
Elhiszem, hogy félsz, viszont ezek a tünetek már nem csak nekem szúrnak szemet, hogy nem egy teszt előtti tünet, hanem ez már igenis egy terhességi tünet amiket érzel. Szerintem érzed te is hogy ez nem egy átlagos dolog ésitt már valaminek lennie kell. Hm? Teszttel csak választ kapsz a kérdésedre :)