A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Koszonom 😊
Ez a bimbo sotetedes most mar tenyleg durva, vagy annyira manipulalod a tested, h boszorkany vagy, vagy baba van, mert azert az magatol nem sotetedik be, en ugy tudom.
Rettento kivancsi vagyok, ha raveszed magad a tesztelesre, azonnal jelentkezz
Imagine, koszi a batoritast.
Hat nem tudom, higy tudom-e erzelmileg kezelni, valoszinuleg osszetorok, ha negativ lesz. Megfordult az is a fejemben, higy varok meg. De most megint kezdek szarul lenni es ha holnap is ez lesz, akkor veszek egy tesztet szombaton es vasarnap ellovom. Hiaba vagyok betojva, Marcsinak teljesen igaza van, ha baba miatt van hanyingerem, azt mar talan mutatja. Ha meg nem vagyok terhes, akkor meg utana kell jarni, mi a gond, mert ez igy nem allapot...
Sziasztok csajok!
Vegul steaket ettem es most vegre nincsa hanyingerem! ;)
Lehet tenyleg csak az utazas tett be a gyomromnak...
Viszont most este vettem eszre, hogy a mellbimboim durvan besotetedtek... Eleg feher boru vagyok, igy eleg furan nezek ki a sotetbarna bimbikkel... Tapasztalt vki hasonlot?
Sokszor gondolok rád, rátok az előzmények miatt, és szívből kívánom a minél hamarabbi sikert!
Nekem tetszik ez a hónap elengedősdi, de sajnos én a nega teszt után is képes vagOk elméleteket szőni. Szerintem sokan megbolondulunk akkor átmenetileg néhány napra. Kinek mi jön be a túléléshez:)
Hat en nem bannam ha ovu utan is megnezne majd, h megrepedt-e tenyleg es hogy all a mehnyalkahartya vastagsaga.
Most h a teloban mondtam neki h multkor beszeltuk h mensi utan hivjam es megnezzuk uh-n h mizu, rogton mondta h igen-igen, hat meg majd meg akkor mast is nezunk. Nem targyaltunk hosszan, telon nem szokott csevereszni, de ugy tunik ha akkor van a fejeben meg tovabb is. En nagyon szeretnek egy hormon verkepet a rohadt pattanasaim miatt is. Bar ugy felek a verveteltol, mint a tuztol 😊 Ajulos vagyok sajnos es kb fekve kell levenni a vert rolam, mert kozben kepes vagyok ulve elajulni... Aztan meg meg egy fel ora, mire helyreall a vernyomasom es ki tudok botorkalni onnan, kesz remalom 😀
😊 jo-jo, csak mar vmi pozitiv vegeredmenyt is latnek belole.
De most ugy tunik elindulok a vizsgalodasok utjan, aztan meglatjuk hova jutunk 😊
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?