A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Az óvszer gyártók belőlem sem gazdagodnak meg az biztos. Jelenlegi párommal egyáltalán nem használtunk.
Úgy mint eddig megszakìtással...de 12 èv alatt nem csúszott be csak egy.
Marcsi ne lègy szomi hátha ez a honap már velünk lesz ès marad is sokáig!
Velem minden ok, megnéztek uhuval. Megvékonyodott méhnyálkahártya, ami doki szerint nem mostanában lesz vérzésem, pedig minél hamarabb szeretnék újra próbálkozni.
Kedden párom simogatta a pocakom, hát mindkettőnknek könnyes lett a szeme :(
na jó, de azért remélem nem kezdtek el védekezni...
Jajj már. Inkább nem veszek tesztet elűzöm a szerencsèmet velük.. Majd ha talán kell. De a terv változott tegnap összedugtuk a buksinkat ès ha most nem jön össze hanyagoljuk a tèmát nagyon sokáig. Jövőre nagy terveink vannak ès elkellene kezdeni...
akkor nem én kezdek tesztelni kár lenne elrontani a pozitiv hullám kezdetét :D
:D férjem megkérdezte, hogy ha rosszat mutat akkor kilehet e cserélni? :D nevettem jót :D
okééé :D már ugyse tudom befolyásolni bármi is van nálam :D
Az okè hogy jön a hullám de meddig tart? Vègig megy a listánkon?
Húúú multkor én is ilyet vettem, de ezt még nem lőttem el. Ha Neked pozitívat fog mutatni, akkor legközelebb én is ezt fogom használni. :D
Amúgy ne felejtsétek, hogy most pozitív hullámnak kell jönni. :)
Lehet bugyuta vagyok neha de ha most nem mutatod meg biztos elmentem volna mellette..
Fáj a fogad?? Na nee márr!! Jövőhéten készülők húzatni már mert a gyógytömés kakit se ért...
de nem volt sok választék... :/ kerestem sima lh - 1 db-osat de nem volt... nincs mit szivesen
Na király! Matathatok a gumik meg a betétek között amire remélem egy dbig nem lesz szükségem hogy megtaláljam a reménysugárt hozó tesztet :D köszi az infot örök hálám!!! <3
Elég görbe egy görbe :D Hát ebben is rokonok vagyunk? :)
Mondjuk nekem nem fáj semmi, pedig ma már cataflam-ot sem vettem be a fogamra :D
Szerintem pár nap, oszt szexelhetünk :D Mármint addig is, csak érted, na :D
Tarts ki Te is, Rokon :)
2500 körül volt meg a nevesebb duplája kb :D nem emlékszem mert annyira sokalltam, hogy nem is foglalkoztam vele. amúgy alig találtam meg. :D ahol az ovszerek is voltak ott volt, meg betétek is voltak ott vagy tamponok
azt irja terhességi gyorsteszt önvizsgálatra 25 ös
Királyság tudom hol van!! De sose láttam ott tesztet :O vagyis nem kerestem akkor még. Az Lh mennyi? Ára és mennyi van benne? Holnap megyünk be a városba tegnap szólt azUram :D
Az enyém semmit sem mondott rá akkor mentem mikor gyulladásban voltam. Meg hüvely UH-t és mondta az adatokat és közben megkérdezte akarok e gyereket. Lehet basszus valami nem stimmel csak mivel akkor azt mondtam nem nem firtattuk tovább :/ ohjajj
na most megnézem mi van benne. mármint papiron. vagyis rákeresek neten. aztán linkelem
lh????????? ez mind kettő terhességi teszt asszem.
a tér mellett szent istván úton a rossmanba ott vettem mind kettőt. De az lh-t akartam kiprobálni de bacott drága. ugyhogy ez a kettő maradt.
Hat nemtom, nekem nem tunt olyan soknak a 7 mm akkor, de bizom ebben a dokiban, sok regota babara varo parnal segitett mar, csak tudja mit csinal.
Vissza kene mennem hozza ciklus kovetesre, PE figyelesre, lehet mindjart fel is hivom.
miért gondolod hogy nincs?
A Facelle lh nekem tokre bejott, mutatja mindig az ovut. A terhessegit is kiprobaltam,vegulis hiteles volt, nem volt baba...
További ajánlott fórumok: