A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
igy van pontosan. látom jó a memóriád :) Az első alkalom volt és el is gondolkoztam amikor a dokim mensi előtt azt mondta hogy ovum lesz :D tojcsis nyákom volt... mondtam neki hogy ez mensi... erősködött az ovum... és meg is jött amikorra az ovut jósolta. de azóta megembereltem ezt a dokit és mostmár rájött hogy túlképeztem magam itt veltek szóval jobban figyel :D szerencsére igy jóba lettünk :D
Megyunk megint vacsizni, mit egyek? Steaket vagy baranyt? Ehenhalok ;)
En altalaban szedulni szoktam , ha leesik a vercukrom, a hanyinger nem igen jellemzo ram...
Hú én is szívesen fürcsiznék most egyet, de nálunk (még) csak zuhanyzó van,így ez marad... :S
DohányKati: Simán lehet ovud attól még, h nincs tojcsis. A nődokikat is megkeverik néha a nyákok, ahogy az Marcsi esetében is volt. :) a testünk nem olvasta a bioszkönyvet, és így nem mindig, nem mindenkinél működik a leírtak szerint :)
hát ez van :) majd köv. ciklusban.
:D kicsit pörgünk, fürdőőőő, én is akarok!
Szép estét lányok :)
Én most veszek egy aromafürdőt, közben olvaslak titeket.
Nem leszek túl up to date, 7 oldalt vállalok :D
szerintem az :D tök jó hogy érzed :) már ideje is van éppen.. bár jöhetett volna hamarabb.
csajok, nekem elkezdett döfködni alul minden, azt se tudom megmondani melyik oldal, mert az egész szurkál, döfköd lent... remélem az ovu.
Nem lehet h nem a vercukor szint az oka😀? Meg mindig semmi jele h meg akarna jonni? Mert en teged is a hetvegi eselyesek koze sorollak magamban😀
Kivel mi ujság? jól eltüntetek. Judónak vége.
Bő folyásom van megint ... Változás szerintem ennyi. Mellem teltebb és érzékeny, de nem az az igazán hu de bedurrant. hasam néha érzem.
Nekem volt már szerintem ilyen. Bár most megnem mondom mikor... Az ovu az inkább bő vizes vagy tojcsis. Elvileg
szerintem ezt Jakee-nek akartad irni :) Én neki szántam a sort :)
Sziasztok...megint tanácstalan vagyok 😡 tegnapelött kezdődött a fehér sűrű folyás ami mára átváltott tejfehér hígra....szerintetek? Doki szerint nincs most rendes cikluson Elvileg i ulációs sem. Akkor ez mi? Nincs viszketés égés stb...ilyenem még Sosem volt. 😒 a folyás olyan mértékű hogy tisztasági kell...
Vettem egy lh tesztet, banyek 1700 Ft 4 db. Lehet megsem kezdem el nyirbalni. :-) Szerintem ez az egy honap lesz hogy kiprobalom.Utana remelem mar nem fog kelleni. Meg szerintem be tudom loni az ovut eleg pontosan, de most szeretnek jobban megbizonyosodni.
Én mostanába párszor olyan szarul voltam hogy nem tudtam felkelni az ágyból mert,annyira szédültem meg hányingerem volt.Ha fel is felkeltem akkor mentem a wc-re mert azt hittem hányni fogok.Miután ettem,jobban lettem.Valószínű alacsony a vércukorszintem.nem lehet hogy neked is hasonló problémád van?
En meg lassan a gyerkocoket.viszem judora
Köszi csajok, drágák vagytok! :-*
Kezdek izgulni :-)
Vagy valami nagyon kerek;) drukkolok!
én irtam, de én már napokkal ezelőtt, azóta csak erősödött bennem, és egyre többen gondoljuk mostmár igy .
Már az is haladás, hogy elgondolkozom a hétvégi teszten, jövő hétvégénél előbb nem is akartam tesztelni :-)
De egyetértek veletek, azt hiszem Marcsi írta (vagy talán Renci?), én is érzem, hogy valami nagyon nem kerek és tényleg jó lenne mielőbb tudni, mi van....
sajnos én csak olcsobbakat tudtam venni... ha vehettem volna drágát, azt a digiset azt még ma is megcsináltam volna...
de ezekben azért nem bizom... :/
Ahogy gondoljátok Csajok. Előbb utóbb úgyis kiderül. Addigis kitartást.
Én mikor ott álltam a pultnál és válogattam, levettem az x-epilt, meg utána még turkáltam tovább. kérdezte a férjem még? :D Mondom igen. de amúgy egy lh-t ha találtam volna annak jobban örültem volna. na mindegy. 2 nappal nemvárt előtt? pff még sztem korai lesz... 25-össel? pláne.. áh lehet majd vasárnap csak. Mármint én.
Igen ezt olvastam már ma. Neked most van egyébként a nemvártad napja nem?
További ajánlott fórumok: