A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Szia!
www.rendorbolt.hu
szia,
a beágyazódás is járhat vérzéssel... Én azt hittem, hogy menzesz után 2 héttel megjött még egyszer. Nem értettem a dolgot, de aztán megértettem. :)
Már csak titkon a lelekem mélyén merek reménykedni, de úgy érzem én is, hogy van esélye!Én rengeteg tesztet megcsináltam már, persze feleslegesen!!
De ez a cicfájás nagyon gyanús.Ez volt az első tünet mindkét terhességemnél, és a mensi idején a pecsételgetés!És ez a mérhetetlen fáradságérzet, ami most is kezd urrá lenni rajtam, de már lehet, hogy csak képzelődöm, annyira szeretném már a babót!
Szerintem ha 3 hetes volt, az is vetélés kategória, csak igen korai!!Voltak görcseid is, vagy csak erős vérzés?
És ti pihiztek most utána, vagy minden kivárás nélkül akció folyt. köv?
Azt nagyon jól tetted.Ha kibirod azt a pár napot, akkor ne csinálj tesztet, mert az orvos úgyis csinál.Ha viszont nagyon kiváncsi vagy, akkor csinálj.
Én biztos legközelebb nem csinálok, a mensi késése után egy héttel tesztet, mert csak 3 napig rudtam örülni neki.Kb. 3 hetes volt.Igaz nem tudom ez már a vetélés kategóriájába tartozik, vagy csak nem tapadt meg rendesen.
Azért remélem baba van a dologban(épp ezért jó, hogy dokihoz mész), mert ha ezeken mentél keresztül, igazán megérdemled.
Már be vagyok jelentkezve dokihoz, szerdán megyek!
Az első 9, most pedig 6!!
Szerintem, mindenféleképpen csinálj tesztet, de lehet, hogy egy doki sem ártana.
Megkérdezhetem, hogy hány hetesen ment el a baba?
Sziasztok!
Nem ide vágó témával zavarnálak benneteket!
Ha esetleg valaki tud olyan üzletet Pesten, ahol lehet venni vállapos, fehér, női, rövidujjú inget (olyan, mint, amit a rendőrcsajok hordanak), megköszönném az infót!
Ez lehet esetleg rendőrbolt, munkaruházati, vagy egyéb bolt!
Köszönöm
Szia!
Szerintem van!
Azt olvastam, hogy spontán vetélés után egyből lehet próbálkozni, és sikerülhet is!
Szorítok, hogy így legyen!
Csinálj majd tesztet!Hátha...
Sziasztok!
Nem igazán vagyok gyökeres tagja ezen fórumnak, de kedven néha beleolvasgatok.Lenne kérdésem:Szerintetek ez moi lehet?Árp. 7 én spontán vetéléssel elment babócánk.Aztóta most 8án megjött, de csak 1 napig volt vérzés, a többi csak pecsételgető.Feszül a mellem mint a fene, most is!!Mi ookozhatja??Van esélye babónak???
Hála Istennek!Akkor kb. úgyjártál, mint én, csak én tudtam, hogy baba van!
Volt osztálytársam mondta, hogy neki is pozitívat mutatt a teszt, és a végén kiderült, hogy cisztája volt!- ezt csak az előzőekhez írtam. Lehet,hogy ez is bezavarhat...
Szia!
Ne légy elkeseredve, össze fog jönni!
Én azzal szoktam nyugtatni magam, hogy amikor a baba akarja, akkor fog jönni!
Lehet, hogy az életet úgy kívánja, hogy még várni akar egy kicsit és utána összejön!Jó, hüle duma ez, de így tudok valamibe kapaszkodni! Most szerintem nálam arra vár a babó, hogy nyugodtam le záróvizsgázzak....- ezért megyek is tanulni!
Szia!
Igen ezt már én is hallodtam, hogy betegség is okozhatja, de én a kajára, meg innivalóra gondoltam!
De remélem semmi bajod a tumoros dolog után!?
Nekem a baba termelte, mert doki is látta a petezsákot....
Sziasztok!
Én is úgy tudom, hogy csak a baba tud termelni hcg-t, biztosan nem kaja, vagy ital miatt lehet!
Egyetértek elevensorssal!
Nekem kéthétre rá ment el a baba, hogy meg kellett volna jönnie, ki is mutatta a teszt, utána meg már nem! Sajna van ilyen....
Drága,
Sajna van, hogy megfogan a baba, elkezd termelődni a hcg de megjön a mensi mert nagyon korán elment a picurka..
Viszont olyan is, hogy megjött a mensi de a terhesség megmarad, ezért majd tesztelj egy pár nap múlva
Szia én is igy voltam, nagyon halvány csik, örültem 3 napig...
aztán megjött
Most volt pém, és újra reménykedem.
Megértelek, én is bőgtem egész nap és nézegettem a két csikom.Lépj túl rajta, tudom könnyű mondani, de most mást nem tudsz csinálni.
Új hónap , új remény!!
Azért kiváncsi vagyok, meddig fog most tartani neked a mensi, mert nekem 8 napig megvolt, holott max.3 nap szokott lenni.
Fel a fejjel!!!!
Hát, lehet h csinálok egyet, de már nem sok esélyt látok rá... Azért köszi a bíztatást, meg a drukkot!:))
Pussz!
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?