A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Szia!
Szerintem lehet. Ugyanugy, mint psziches megterhelesnel, stressz hatasara.
Ha terhes akarsz lenni, akkor inkabb ne bojtolj, vagy csak egy-egy kozbe iktatott napon. (En nem tennem, hiszen egy csomo vitamin csak zsirban oldodik!) Szedsz folsavat?
Udv.
szia,
En a heledben kb 3 nap mulva ujra megprobalnam.
Elobb nem. Es ha meg nem jott meg, akkor talan egy vervetel kimutatja az igazsagot.
Szoritok neked (es mindannyiunknak!)
udv.
Nekem a leirasodban az alvadt darab nem nagyon tetszik, szerintem egyaltalan nem nez hulyenek a doki, en elmennek a helyedben, hatha minden rendben, es akkor legalabb megnyugtat.
Bar gondolom most nem nagyon van erod, remelem jobban leszel!
Sziasztok! :)
Igazabol arra gondoltam, hogy kozvetlenul a verzes elott fogant, es ezert elofordulhat, hogy meg megjott egy keves. Par tunet azota is van, csak kozben tuti, hogy volt peteeresem, es ezt nem tudtam hova tenni... Elvileg lehet akkor is, ha terhes valaki, csak nagyon ritka. Es hat ezzel kapcsolatban kerdeztem, hogy szerintetek lehet-e. De meg en magam sem ertem neha a kerdeseket itt a fejemben... :)
A kave meg nekem is hianyzik, megyek is, iszom egyet. :D
szia,
en a helyedben elmennek orvoshoz/haziorvoshoz.
Ez a ket utolso tunet amit emlitesz mindenkeppen figyelmet igenyel.
Udv.
Szia,
Elképzelhető, hogy később fogant baba és ez most a beágyazódás. Ha nem jön meg, egy hét múlva tesztelj ismét, remélem + lesz! :)
Szia B.Timke!
Egy kicsi pecsételö folyás elöfordulhat ilyenkor, nem szabad egyböl megijedni.
Az otthon elvégezhető terhességi tesztekérzékenységüktől függően pedig különbözőek. Különböző szintre van beállítva a HCG szint mérésük. Ezért megeshet, hogy negatív eredményt kapsz, pedig terhes vagy, csak még nem termelődött elég gyorsan a HCG szint (mindenképp érdemes pár nap múlva újra elvégezni ezért).
Fel a fejjel és kitartást!
sziasztok!
Tanácsot kérnék tőletek: Lassan fél éve próbálkozunk a babával, még semmi. Most szombaton kellett volna megjönnie, akkor csak halvány barna pöttyök voltak, egészen keddig, aznap egy kicsit véres volt, de aztán azóta megint semmi. Mi lehet ez?! Semmi mensis jelek, se görcs, se mellfeszülés.. vasárnap csináltam tesztet, ami negatív.
Szia! :) nem igazán értem a kérdésed. Te már túl vagy egy kis mennyiségű mensin és úgy érzed abban a ciklusban teherbe estél és most mégis van peteérésed? Többször elolvastam, és lehet csak az a baj, hogy még reggel van és nem ittam meg a kávém.. de nem értem.. :D
Pedig érdekel. Szóval? :)
Előfordulhat persze, hallani egy csomó olyan esetet, mikor a mensi körül fogant a baba. És az se túl ritka, hogy egy nőnek két petesejtje is megérjen egy ciklusban, több nap eltéréssel.
Nekem nagyon bevált a nyák vizsgálata, a tüszőrepedést egyértelműen jelzi ha a nyák nyúlós, tojásfehérje szerű lesz pár napra. Ha ilyet tapasztalsz akkor hajrá :)
Sziasztok!
Egy ideje csak olvasgatlak titeket, de most kivancsi lennek a velemenyetekre is. :)
Szerintetek ha tortent megtermekenyites, attol meg lehet peteeresem? Mert a peteeres egyertelmu tunetei megvannak, de van tobb masik gyanus tunet is, ami babucira utal, olyanok, amikrol ti meseltetek (allandoan feszul az alhasam, mintha tele lenne, egyre erosebb hohullamok, rettento faradtsag, es par napja fajdogal a hasam, tegnapelott meg majd leszakadt a derekam, a hangulatom meg mint a hullamvasut...)
Csinaltam mar teszteket, de 3 negativ volt, majus elsejen meg volt verzesem, de az is fura volt, semmi megelozo tunet, hanem munka kozben nagyon megeroltettem magam, es ugy volt 1-2 napig mensim, de kevesebb, mint maskor.
Aztan a tesztek miatt nem is foglalkoztam vele, de mar nem lehet nem eszrevenni.
Amugy 10 evvel ezelott lett volna egy kisbabam, es akkor 10 teszt lett negativ, csak a 3. honapban mutatta ki, kb. a 15. teszt. Sajnos szomoru vege lett a dolognak...
Szoval, hamarosan megint tesztelek, de muszaj volt elmondanom nektek is. :)
Olvastam, hogy elvileg akkor is megjohet, ha mar megtermekenyult a petesejt, de meg nem agyazodott be. Es ha jol szamolom, a datum stimmelne.
Jo itt lenni veletek, kulfoldon elek, nagyon messze az anyukamtol, es neha olyan jol esne megolelni. :) De persze nem csak ezert, hanem mert olyan aranyosak vagytok. :)
Sok sikert!!!!!!!!!!!!!!!!
Nekem sajna ma a 37. napomon (mégsincs új a nap alatt) elkezdtem maszatolni...
Ezen kívül is:)
Ajánlatos egy ciklust mondjuk a 10. naptól a 20.-ig végig LH-tesztezni, és akkor a következőben talán ki tudod számolni.
Sziasztok! Lenne egy kérdésem hátha tudtok segíteni..
Arra lennék kíváncsi hogy peteérés csak félidőben lehet?? Tehát ha 28 napra szokott nekem megjönni akkor csak a 14. nap után van peteérés vagy bármikor előfordulhat még ezen kívül is?
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?