A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
szia!
elvileg lehetséges,bár az esélye igen csekély.várj egy kicsit,és ha tapasztalsz furcsa jeleket,vagy úgy gondolod,vegyél egy tesztet.
Ha pozi, akkor átvert 4-5 hetesen a teszt, és már 7-8 lehet...
Jóéjt:)
Ó, te szegény. Nagyon együttérzek veled. Én utálok hányni... Szóval én vennék reggel egy tesztet. Ha negatív, akkor gyomormérgezés, de ha pozitív, akkor az klassz lesz. :)
Elteszem magam holnapra, jó éjt!
Szorítok Neked! :)
nincs....
Max holnap, de nem tudom. Érdemes? Még a 38. napon is töknega lett a mesi előtt...De ez nekem gyanús..
Sziasztok!
Segítsetek légyszi! Én is szeretnék már babát, de még nagyon nincs itt az ideje. Legutolsó menstruációm utolsó, 5. napján együtt voltam a párommal, s nem védekeztünk. S mostanában furcsán fájdogál a hasam. Vajon teherbe lehet esni mensi alatt is?
bejelentkezni egy nőgyógyászhoz...Ő alátámasztja a teszt eredményét.
vagy elötte érdemes egy m,ásfajta tesztet is kipróbálni.sok sikert!
na akkor talán neked is sikerül.a kalkulátor kiad olyat, h nagyon termékeny nap (a peteérés előtt1-2nap)mi akkor is próbálkoztunk, úgy néz ki h sikerült:) nagyon durva volt a teszt, először elkezdett az egész rózsaszínedni, aztán jelent meg halványan a csík. előbb, mint az ellenőrző.reggel nem engedte megcsinálni a férjem, mert kocsival mentem dolgozni(félt h negatív lesz)és képzeld lehet h zoénak fogják hívni, vagy milánnak:)
szia gratulálok a két csíkos tesztedhez:)
nyugodtan menj fodrászhoz,csak azért mondják hogy a vegyszereket ne nagyon szívd be ilyenkor:) szoval nyitott ablak mellett semmi baj nem lesz:)
dokihoz meg olyan 6 hetesen érdemes menni:)
Hol találtad ezt a kalkulátort?
Kipróbálnám én is:)
Mi is kb január óta próbálkozunk, jövő héten nem kéne megjönnie, most ép szúr vagy fáj a derekam vagy nem tudom mi, nem tudok pontos leírást adni:)
Szerintem mehetsz fodrászhoz, de kérdezz inkább meg egy hozzá értőt...
én egy hetet vártam, annyit késett.voltam kozmetikusnál, azt mondta szebb lett a bőröm. én meg éreztem, h feszül a mellem és állandóan pisilni járok. mi januárban kezdtük komolyan a dolgot, termékenység kalkukétort találtam a neten.
szted melíroztatni lehet ilyenkor? 2hét múlvára van időpontom.te hogy állsz?
Szia!
GRATULÁLOK!
Megkérdezhetem, hogy mennyi idő után lett pozitív a teszt és az elmaradt menszi előtt volt valami jele, hogy van bent valaki?
sziasztok!
azt hiszem sikerült, két csíkom lett:)
április 23án volt az utolsó menstruációm, és ma megcsináltam a tesztet. ÖRÜLÖK, FÉLEK, IZGULOK!
Mit kell ilyenkor csinálni???puszi
Okés írni fogok!
Istenem de jó olvasni, hogy nektek sikerült már!Hidd el mnem lesz semmi gond!!!
Szió!Nagyon ari vagy.Tök pozitív élmény volt, azonnal megtalálták a vénám, ügyik, gyorsak voltak.
Eredmény csak szerdán lesz.
Veled mi zu?
Szia. Hát én is úgy vagyok vele, hogy amíg a doki nem mond biztosat, addig nem szeretném senkinek sem elmondani.
Igen nekünk első próbálkozásra sikerült (a szigorítások miatt "vágtunk bele", amúgy is szerettünk volna, de én még vártam volna egy kicsit, de nagyon örülök, hogy babánk lesz), mi pé-ig egy-két nap kivételével mindig együtt voltunk, szóval én nem hiszek ebben a 2-3 napos kihagyásban. Amikor jól esik együtt kell lenni. Igen dolgozom, meg most fejezem be a főiskolát is. Majd írok, ha voltam dokinál, meg szerintem addig is, mert 1000 kérdésem van, hiába olvasgatom a netet.
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?