A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Én nem szedtem semmit és soha nem számoltam mikor van pém stb...! ha jön jön,ha nem nem.
Nem volt tervezett baba,mert mindig úgy gondoltuk nah majd jövőre,de azért olykor mindig előjött,hogy de jóó is lenne már most...na szerintem ilyen pillanatban jött a babó nálunk...:)))
Nem szabad görcsösen ráfeküdni,mert van egy barátnőm akik már egy éve próbálkoznak,mindennap méri a hőjét,várja a pét...már szinte betegesen...és tessék nekem hamarabb lesz...
köszike!
Nekem is szokott szúrkálni a hasam,de nem sokáig!A görcsölés is elő szokott jönni,de az se tart 1-2percnél tovább!Engem ez az örökös puffadt érzés idegesít,ááá:)))
Gratula nektek!
A köv uhunál már sokkal többet fog mutatni magából a csöppság, meglásd!
Már meg is nyugodtam.:)
Csak intézkedjen gyorsan a picurka, mert már fogy a türelmem a 4 éves várakozásban.
Nagyon aranyos vagy.
Nem tudom mikor adatik meg már nekünk is ez a bboldogság, már jó néhány gólyát is útbatérítettek felénk, de sajna nem igazán találnak ide valamiért!
Remélem majd a ti babótok tud intézkedni!:)
Nina!
Gratulálok!Nagyon szép már a pocid!Remélem mi is hamarosan megtapasztalhatjuk ezt az érzést, mindannyian.
Pihenj sokat, és nagyon vigyázz babódra!
Szia!
Én kétszer voltam terhes sajnos mindkét babóval elvetéltem.Nekem egyértelműen a cicifájás volt az első jel.De ez tekjesen másmilyen, mint mensinél.
Mindkét terhességnél a mensi helyett barnázásom volt, gyakori pisilés nálam nem jelentkezett azonnal, de a fáradékonyság az igen.Ha egész nap aludtam volna sem lett volna elég.Az elsőnéál hőmérőztem, és nem ment le a hőm 36,9 alá.
De ugye ez nagyon egyénfüggő, van aki azonnal hány, szédül, esetlegesen fáj a feje folyamatosan.
jajj mimar 1.5 eve probalkozuk lassan de semmi
:(en is annyit gorcsoltem rajta de mostmar nem erdekelha jon akkor itt lesz es annak nagyon orulok majd
remélem hamarosan követünk :-)
köszi a válaszokat.
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?