A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Sziasztok!
Van itt valaki???
szia!
az orvos először egy hüvelyi UH-ot fog csinálni,ami a korai terhességet is azért látja már.igazából az öt hetes terhességnél kb. már látja szikhólyagot,ami a méhen belüli terhességet is bizonyítja.de még ezután is eltelik kis idő,visszarendel,és újból megnézi,minden rendben van-e.akkor már elvileg a kis embriót is látja majd a monitoron.(pár mm nagyságú).
dekétségtelen,az orvos egy uh-felvétellel,és vizsgálattal alátámasztja a terhesség tényét.
kell majd védőnőhöz járnod,ez területileg van kijelölve,orvost választhatsz magadnak,akihez rendszeresen eljársz terhesgondozásra,és nála meg is szülhetsz.a terhesség alatt sok vizsgálatra lesz szükség.a védőnő fog mindig majd tájékoztatni ezek aktualításáról!sok sikert az orvosnál,és írj,hogy mi volt!!remélem tudtam kicsit segíteni.ha kérdésed van,nyugodtan tedd fel!
Sziasztok! Ma reggel ismét teszteltem és még erősebb pozitív lett. Jövő héten megyek dokihoz. Szerintetek akkor már biztosra meg tudja mondani, hogy babánk lesz? Első babát várom és nem tudom, hogy mennek ilyenkor a dolgok, a családban még nem tudják (tesómon kívül), mert csak ha a doki azt mondja, hogy terhes vagyok akkor szeretném elmondani. Első alkalommal milyen vizsgálatokat csinálnak?
Mi alapján érdemes dokit választani (először még nem megyek magánrendelésre, mert fogalmam sincs kihez)? Előre is köszi a segítséget!
Sziasztok!
Holnap nem kellene megjönnie, és ma teszteltem halvány pozitívat. Már a peteérés után 1-2 nappal elkezdtek fájni a melleim, 3-4 napja pedig hányingerem is van. Az rosszat jelent, ha a tünetek kevésbé intenzívek mint az előtte lévő napokban?
szerintem mindegy, kismama-vitamin legyen annyi a lényeg.
És, hogy ne éhgyomorra vedd be. :)
Könnyen lehet, nagyon sok nőnél nem középidőben fogan a pici, az is lehet, hogy egészen a mensi környékén. A pecsételés a beágyazódás jele is lehet.
Ha rendben van a ciklusod, nincsen hormonprolémád, nem barnázol napokig a mensi előtt akkor pár nap múlva mindenképp tesztelj szerintem. :)
Sziasztok:)
Tegnap teszteltem és sajnos negatív lett.A mellem még mindíg érzékeny a derekem fájdogál egy kicsit és egy kis pecsételő vérzésem is van,de olyan mintha nem is lenne.Mit tegyek, lehet van már pocaklakó csak még nem akarja megmutatni magát?Van valami jó tanácsotok?
Akkor még új az élmény!Ne aggódj, nem lesz semmi probéma.Pihenj sokat, kényeztesd magad!
Nálunk minden változatlan.Vagyis annyi történt csüt.ön egyek vérvételre megnézik a progi szintm, jövőhét pénteken pedig apa andrológiára mintát adni.Szerencsére addigra a ciklusom végénél járunk, mert előtte min.5 nap önmegtartóztatás szükséges a nmegfelelő koncentráció miatt.
Félek, hogy lombik lesz a vége!
Igen, én azt gondolom fontos. De főleg a folsav miatt, mert azzal megelőzhető egy esetleges idegcső záródási rendellenesség.
Viszont a többségnek bőven elég a 12. hétig szedni a vitamint.
Én olyan típus vagyok, hogy a gyerkőc totál leszív, hiába étkezem változatosan és eszem sok gyümit.. miután abbahagytam az elevitet, elégé megcsappant a vitaminháztartásom, valamint a vas, Mg és a Ca.. :(
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?