A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
szia ennek örülök hogy rendezödött ez:) és hogy
ilyen boldog vagy:)
szia ! hát igazat adok neked is .
de mindenki maga dönti el mit tud bevállalni és mit nem.mi most döntöttünk a halasztásról,lehet hogy jobb így nem tudom mi lesz egy év mulva majd remélem jobb lesz.
sziasztok!!!
bekukkantottam ide... azzal nem teljesen értek egyet, hogya hol elfér egy gyerek ott elfér kettő is...felelősségteljesen fel kell nevelni őket, kiiskoláztatni és elindítani őket a nagyvilágba!!!
ez is nagyon fontos...és ez a rése valóban meggondolandó!!!
szia
én nem tudom jó volt beszélgetni.
igen állunk mert eleve 3-4 hónap pihit mondott a dokim,de én már juniusban akartam probálkozni,csak sajna most tényleg nem megy.remélem fél év mulva belevágunk akkor már anyagilag is jobb lesz.
tudod lakáshitel stb.
köszike
mi is most megszakitásossal védekezünk,gyógyszert nem akarok, a gumi nem megy marad ez.én mondtam neki hogy ne védekezzünk hisz az elözö is 15 hónap volt,erre azt mondta most tutti elsöre összejönne.
értem.
és gondolod örülne neki,mármint nem lesz mérges rád?
nálunk most az van a férjem nm akarja anyagiak miatt,mert padlot fogtunk,megértem,bár egy hónapja nehezen viseltem mikor kijelentette.
most már minden ok:)
már két és fél honapja történt,azota nem vagyok rendben ott lenn,de amugy tul vagyok rajta,fertözés vitte el,utoloag jobb is így minthogy beteg lett volna.van amugy egy 2 és fél éves kisfiam már,könnyebben vészeltem át így nem hagyott befordulni:)
valamiért így kellett történnie.
most fél év egy év szünet lesz,így hozta az élet utána probálkozunk ismét.
miota probálkoztok?
:) érdekes dolog ez:)
nekem 15 hónap alatt jött össze a baba de ugy hogy akartam minden hónapba terhes lenni és már a vége felé tüneteket is produkáltam,és mégse voltam az.aztán letettünk róla,más téma volt és akkor bumm összejött,és akkor tudat alatt tudtam éreztem hogy most az vagyok.sajna elment a baba 4-5 hetesen:( de akkor tudtam hogy ott van.
szia szinte bármi ami a menszinek is,vagy egyáltalán semmi:)
mikor kell megjönnie?
amugy nem érdemes agyalni rajta számolgatni mikor esedékes,mert akkor beleesel egy körforgásba és szinte már csak e körül járnak a gondolataid.
szió.Április 21.én kellett volna + jönnie.áp 24.én megjött 4 napig pár csepp.aztán 28.án megjött rendesen.
azóta semmi.
Most nem értem m volt az 4 napig,
És melyiket vegyem alapul.Ha a 24 et veszem akkor a 41 .napon vagyok.ha a 28 at akkor a 37.en?
sose volt iylen
Sziasztok!
Legrosszabb ez a bizonytalanság.
De megfogadtam nem veszek még tesztet....
Csak történne már valami.
Bár most mindha kicsit szúrkálodna mind2 oldalon..
szia!
a méhen kívüli terhesség igen heves hasi görcsökkel jár,mivel nem jó helyen tapad meg a sejt.mindenképpen jól teszed,hogy elmész magánorvoshoz!!!!aki legalább ért a z UH-hoz,és a gép felbontása is jobb.sok sikert,én szurkolok!!ne idegeskedj annyira,mert jót nem tesz!
Sziasztok!
Tegnap voltam dokinál. Hát katasztrófa volt. A doki iszonyat bunkó volt. Arról nem is beszélve hogy beparáztatott rendesen. Csinált rögtön hüvelyi Uh-ot. azt mondta ő nem lát terhességet, szóval lehet hogy méhen kívüli. Ha rosszul érzem magam menjek be, ha nem lesz semmi jövő hétig akkor majd menjek vissza tesztre. Mint utólag kiderült a kórházban nem is ő az Uh-os doki. Egyáltalán nem szokott csinálni. Holnap megyek magándokihoz, de tiszta ideg vagyok. Panaszaim nagyon nincsenek, néha émelygés, meg 1-2 alkalommal volt, kb 2 percig olyan meg akar jönni érzés, tehát kis "görcs". Most pénteken leszek 5 hetes pontosan. Ilyenkor már éreznék valami komolyabb tüneteket, ha tényleg méhen kívüli lenne?
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?