A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Nem, régebben volt 35 napos is, mióta elkezdtük a próbálkozást azóta beállt 31 napra. Nekem jún.16.-án, azaz kedden kellene hogy megjöjjön (vagyis pont, hogy nem). De pár nap késés is benne van a pakliban. De úgy terveztem, hogy kedd reggel megcsinálom a tesztet, annak már ki kellene, hogy mutassa.
és mikor kéne megjönnie? 28 napos a ciklusod?
Nem gond :) Hát nagyon remélem, hogy nem csak képzelődöm. Menszi előtt mindig szoktam érezni, hogy be-begörcsöl a hasam, aztán elmúlik, ezt csinálja 3-4 napon keresztül, míg aztán begörcsölök és megjön, de most nem érzek semmi ilyet.
bocsi vesszőcske, már visszaolvastam :)
szerintem se képzelődsz :):)
Remélem inkább baby, mint képzelgés, mikor tesztelsz? 25-én?
Szia! Én is produkáltam a múlt hónapban egy-két tünetet, de ez most mintha másabb lenne. Van olyan nadrágom, amit nem tudok be sem gombolni. Szóval lehetséges, hogy megint pszichésen bemeséltem magamnak, de akkor ez jól sikerült :)
jaja igen :)
Jól fogod fel :)
Jaj, ne örülj előre, még én sem merek :) De nagyon izgi! Ha nem az lesz, legalább megint gyűjtöttünk új tapasztalatokat :)))
Az a legtutibb (bár nehéz), ha megvárod a mensid elmaradását, szerintem is koraiak még a tünetek.
szia :)
Szerintem korai még ez a tünet .. Sőt,sztem hétfőn még nem foganhatott meg a baba..vagyis nemtudom, olyan bonyolult ez nekem :D
Legkorábban meg csak sztem elött 1-2 nappal mutatja ki :)
Léteznek már olyan tesztek, amelyek állítólag 4 nappal a (nem)várt menstruáció előtt kimutatják, de ez elég bizonytalan.
sziasztok! nekem a naptár szerint jún.10-én szerdán volt peteérésem. A tüneteket észleltem is, az ovu teszt hétfőn haévány, kedd-szerda-csőt-pént határozottan jelezte is ezt.
Vasárnap óta minden nap együtt vagyunk, hogy összejöjjön a baba.
Én kedd reggel óta nagon-nagyon enyhe hányingert viszont erős mellfeszülést érzek.Ja, és marha álmos vagyok délutánonként.
Lehetséges, hogy már hétfő este megfogant a bébi? Vagy csak beképzelem? Júni 25 körül kell csak megjönnie, az még olyan sokára van!!!!! Mikor mutthatja ki legkorábban a teszt a pozitívat? Tudom, hogy az első emaradt után stb, de elvileg lehetséges korábban is, menniy az a korábban, nem tudjátok?
Kicsit olyan, mintha a menstruációd jönne, mellfeszülés, enyhe émelygés, fáradékonyság.
Nagyon drukkolok, de én a múlt hónapban a létező összes tünetet produkáltam (gondolom pszichésen) és sajnos mégsem voltam terhes. Nem elvenni szeretném a kedved, csak megóvni a csalódástól, én annyira biztos voltam benne, olyan jelek voltak, amik addig sose, és mégsem.
tudom milyen érzés ez a várakozás :) fúha, ha már a bimbid is változott,akkor már ott baby van szerintem :) Dejóóó :)
Ha te úgy érzed viszont, hogy biztosan nem lehet baby a dologban, akkor lehet a melegtől is, bár nekem ilyen még soha nem volt.
Azt mondják megérzi az ember. Én néha azt érzem, hogy baby lesz, aztán a másik pillanatba meg nem érzek semmit. Az biztos, hogy a mellbimbóm nagyobb lett, meg ott a többi dolog is, szóval nem tudom, de már reménykedni sem merek, nehogy megint pofára essek :))))
Keddig meg olyan mintha még lenne vagy fél év hátra :)
csak most olvastam vissza!
Nagggyon megy a drukk,hogy tényleg baby legyen :) Bíztató jelek :):)
jaaa, hogy neked már nemsokára itt a tesztelési idő :D Fúú de izgi, nagyon drukkolok :)
Akkor tényleg ne várj a hónap végéig :D
Gondolod,hogy baba? Mert ma kezdtem el edzeni, voltunk ma bicajozni, meg este futni.. Hát miután hazajöttünk, vetközöm le, aztán látom,hogy sok folyás volt futás közben.. Sztem a meleg miatt van, az tuti ! Nem hiszem,hogy baby lenne! Azt megérezném!
Hónap végén? Addig nem bírom ki, hogy ne teszteljek (már ha nem jön meg), nekem jövöhét kedden nem kellene, hogy megjöjjön. Visszatérve a folyásra, szerintem lehet baba miatt, valamelyik nap pont erről olvastam!
neee, ne nézegesd magad :) Ha jön a baby, akkor a hónap végén meglátod majd! Én is nézegettem magam, állandóan ,de már nem teszem! csak ez a folyás aggaszt...mi lehet..mert babyre nem gondolok,mert az hülyeség ,hogy nekem sikerülne :d
Köszönöm Mimzy, olvastam, hogy neked sikerült. Nagyon sok örömöt, egészséget és boldogságot kívánok nektek!!!!!!!!
Ja, a folyásról hallottam, ezt is említik jelként, szóval szerintem lehet baba a dologban!!!
Erre szerintem nem lehet nem gondolni. Nekem is ezt mondták a barátnőim, akik most terhesek, de én nem tudom ezt megállni. Minden jelre odafigyelek, nézegetem a cicimet, hogy most eresebb, vagy csak bemesélem magamnak?!
Sőt, este meg mindig fürdök, reggel meg ha felkelez az ágyból már rögtön kezdődik a folyás.. :(
sziasztok csajok
De rég voltam már itt :)
velem meg az van, hogy sok a folyásom..krémes .. de én szerintem csak a melegtől van most több, vagy ez tök hülyeség?
25-én jött meg, elöbb mint kellett volna, és már most(!) nőttek a cickóim is! Mi lehet...?
Már megfogadtam,hogy nem gondolok a babyre...erre mégse birom ki...
Szorítok Neked,sikerülni fog:)))
További ajánlott fórumok: