A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Igen, a ClearBlue.. a barátnőmnek már egy hete késett, a 10-es tesztek nagyon halványak voltak, a 25-ösök semmit nem mutattak. (netről rendeltünk egy csomót, egyszerre ellőtt vagy 6-ot :-) )
A clearblue viszont rögtön kidobta, azt is, hogy 2-3 hetes..
Hanyadik napon vagy?
Ebben a hónapban még nem is teszteltél?
És miért akarod kibírni? Szerintem ilyen erős tüneteknél csak van már annyi HCG, hogy kimutassa..
Hacsak nem spórolási szempontból.. akkor megértem. :-)
Arra gondoltam, hogy ne haragudj, ha nem tartom olyan tragikusnak a hozzászólásodat (sorsodat), hogy sírni kelljen rajta. :-))
(csak a hsz alapján persze)
Azon láttam a másik csíkot halványan. Gyógyszertárba vettük. Amúgy nincs baj vele csak szerintem nem azt láttam vagy mutatta egyértelműen amit akartam látni!
Hallottatok arról a tesztről (nevét nem tudom) ami kimutaja hogy hány hetes terhes vagy közelítőleg? 3000 ft majdnem.
Hajjaj... a más alternatívát inkább te magad ajánld fel, ne bízd rá! :-)))
Ja, egyébként nem vagyok babás.. simán ilyen idióta érzékeny. :-))
Azért írtam, hogy még így sem akartam rajta sírni, hogy ennyire sírós vagyok. :-)
Tehát alapvetően nem biztos, hogy olyan volt a hsz.. bár mindenki más, és mást vesz tragikusnak, vagy ilyenek.
Lehet, hogy pl. valaki utálja az állatokat, az nem bőg egy természetfilmen, aminek a végén ecsetelik, hogy kihalhat a faj.. én igen. :-)
Amúgy érdekes, nekem ez az érzékenység pár éve jött.. előtte évekig még gombóc sem volt a torkomban, mostmeg simán jön a gombóc sok mindentől. :-)
Szóval a lényeg, hogy oda akartam kilyukadni, hogy szerintem gyanús a dolog.. ;-)
Hát ami azt illeti, valóban jobb félni, mint megijedni, és menni a dokihoz amint lehet, de én azt gondoltam, hogy majd csak akkor hívom fel, ha lesz egyszer egy olyan teszt, amin már kettő vonalka is lesz:)
Mindenesetre tényleg nagyon kellemetlen lehet minden érzés, amit leírtál és amin átmentél már, megtapasztaltál már:( Köszi, hogy elmesélted ezeketa dolgokat, nagyon jó tisztában lenni vele, hogy ilyenek is lehetnek...
Ne félj vetéléstől!!! Próbálj minél optimistább lenni!
Voltam dokinál kedden nem látott semmit csak a méhnyálka vastagság miatt azt mondta közeleg a miku ennyi.Nem csináltam ha kérdésed erre szólt minek :S ja 46 . napocskát taposom ma.....
Mikor tesztelsz?? Bocsi ha leírtad már levagyok maradva....:(
Szia!
Köszi a kis jelet:) remélem, hogy segíteni fog!!!
nagyon bízom benne!!!!
A 33. napnál tartok, ennyi nem is tudom mikor volt már utoljára...talán kislányként még:)
A hasam már nem görcsöl, a petefészeknél sem érzek fájdalmat csak meg avgyok puffadva egy kicsit alul meg a derekam fáj ma nagyon:(((..kb ennyi! Ja és továbbra is vabnak emberek akiket valamiért nem tudok elviselni most egy pár hete...nem értem miért?!
Sziasztok!
Hogy vagytok?? Lily , Tilbog?
Nálam semmi még mindig :( 45. nap talán vagy 44? nem tudom már....
Jaj nem szabad!!!! Ne félj ennyire! Szerintem mindannyian tartunk az anyaságtól valamilyen szinten mindamellett, hogy hatalmas nagy öröm, csodás dolog lehet:)
Tényleg nagyon fura, mefrt minden amit írsz annyira terhjességi jelnek tűnik már!
már hogy melyikkel kapcsolatban? dehogy bántasz meg ne viccelj!!! minden véleményt elgogadok a jót és a rosszat is, a kritikát is, mindent!!!
nekem ezt pl nemrég két kismama is elmondta, hogy majdnem mindenene elsírják magukat...furcsa lehet az érzés tényleg!
Igen ez így van. :-)
... és nem akarlak megbántani, én nagyon nagyon érzékeny vagyok, még a reklámokon is képes vagyok bőgni, vagy egy szép számon, múltkor azon, hogy milyen szépek a fák :-))) (ősz volt), de az ominózus hozzászólásoddal kapcsolatban eszembe se jutott a sírás. :-))
Szerintem a vitaminok túladagolássával pont annyi kárt tudunk tenni..
D-vitamin hiány elég nehezen lép fel, pláne olyan mértékben, hogy az meddőséget okozzon.. sokat kell levegőn lenni és a napfény hatására termeli a szervezet is..
Szerintem pont elég annyi, amennyi a multivitaminodban van. Ráadásul azt főleg ne szedd duplán, nem hiába van ráírva az adagolása. A fémek pl. simán felhalmozódnak a szervezetben, a zsírban oldódó vitaminok (ADEK) nem tudnak a pisivel ürülni, azokat túl lehet adagolni!!
Én is elkezdtem szedni pl. a folsavat, mikor elkeztük a babaprojektet, nagy volt a lelkesedés, aztán mikor már 5. hónapja szedtem "feleslegesen" úgy gondoltam ez hülyeség.. amíg nem fogan meg, nem szedek ilyeneket, mert ki tudja mikorra fogan meg.
A vérvétel szerint 15 egység folsav van bennem (17 a felső határ), tehát van annyi, hogy a babának az első két hetében elég, utána meg ha kiderül úgyis szedem.
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?