A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Én is biztos vagyok benne, hogy a frontok nagyon betesznek most Nekünk!
Ez nem normális, hogy ingadozik a hőmérséklet, tuti, hogy ezt mindenünk megérzi:(((
Igen, múlt hónapban is láttam benne ilyet, valószínű, hogy akkor ez valami hormonreakció lehet...csak kérdés ugye, hogy mire?!
Tegnap nagyon vicces volt, hogy a kozmetikusom megkérdezte, hogy mit csinálok a bőrömmel, hogy ilyen szép most az arcomon..hisz tele szokott lenni sokszor pattanással meg szárazabb szokott lenni...Mondom semmit az ég világon:)
Erre ma reggelre megérkeztek a pattanások:) Röhej!
Én bízom benne, hogy azért gyulladásom nincs...nagyon sokszor volt gyerekkoromba is vesemedencegyulladásom stb..és nekem az nagyon csípős pisiléssel járt miondig, meg derékfájással..
De azért figyelem majd, hogy ne legyen baj!
De hogy lehet az, hogy eddig olyan 12. nap körül volt a pé-m, mostmeg 18??
Ja, többieknek a Jónás naptárhoz kapcsolódóan, ma van az a holdállás, mikor születtem, pontosan. :-)))
Úgy látszik ez a hónap ilyen.. lehet, hogy óriási frontok mennek ide-oda.. pár napja -20, ma +15 lesz.. szóval szerintem ez simán bekavarhat.
Nekem pont ma volt nagyon erős pé-s fájdalmam.. a 18. napon, mikor eddig mindig megjött 28-26 napra.. persze nem biztos, hogy most volt pé-m, de ha igen, akkor ebben a hónapban nagyon elcsúszott valami.
És nem vagyunk egyedül... úgy látom ez a hónap a csúszásokról szól!
Az a fura, hogy az előbb majd meghaltam, le-föl járkáltam annyira fájt, most meg úgy érzem, hogy elmúlt... legalábbis most nem érzek semmit, mintha elvágták volna..
Lehet, hogy most repedt meg a tüsző?? :-O
De a 18. napon??? Akkor mikor kellene megjönnie? :-O
Még jó, hogy tegnap este állítottunk készenlétbe pár katonát, mert jövő hétig nem lesz alkalom rá. :-)))
Sziasztok!
Tilbog :( és Lily ajj :S
Most fogok visszaolvasni de remélem már valaki pozít tesztel :)
Tegnapi utána számolás ma a 47.nap! :( ha számolom akkor a második havim lesz és egy szépen kimarad, a köztes vérzésem meg 18.nap azt jelentette hogy nincs meg az a hormonom. Ha az ember tudja hogy nincs baba miért kell ennyit várnia arra hogy megjöjjön? Bocsi csak nagyon nem jól viselem ideges vagyok feszült , csapkodok és minden (kicsit nagyon elviselhetetlen vagyok már :(
:)
Nekem meg 2 hete lehetett peteérésem, feszített 20 percig aztán elmúlt :(
És az tuti, hogy múltkor baba volt???
Csak mert nekem is volt időszak, amikor ilyen szövetesen jött meg..
Ok, hogy voltak tüneteid is, de az nem lehet mástól? Hormonális változások stb..
A nődoki mit mondott? Írod, hogy voltál akkor.. megerősítette, hogy baba volt?
Velem meg nem tudom mi van, de olyan szinten fáj az alhasam.. múlt hónapban is volt ilyen, bár egy kicsit másképp, meg a 14. napon, ma a 18. napon vagyok.
Már pár napja érzem, de mára teljesedett ki.
Feszít, szar felállni és leülni.. de fura, mert eddig én azt hittem, hogy ez a peteérős fájdalom.. de nem lehet a 18. napon.
Nekem minden hónapban 26 nap körül jön meg..
Nem tudom most mi van, hogy most van peteérésem, vagy máskor sem attól fájt???
Nagyjából átolvastalak bennetek este, a sírásról annyit, hogy most akartam elsírni magam mert a kis Dumbót mutatták a tévében és oolyan cuki volt :)
Olyankor is sírhatnékom van, mikor a lányommal nézünk valamit, vagy vagyunk valahol és legszívesebben zokognék mert milyen jó hogy Ő is ott van velem! Kb. 24 éves koromtól vagyok ilyen, meghatódok mindenen tisztára mint anyám. Előtte nem voltam sírós.
Sziasztok csajok!
Hááát továbbra sincs semmi, 34. nap...teszt negatív!
A cickók fájnak kb ennyi...kajálni nem sokat van kedvem, és ma reggelre megjelentek a pattanások is:((( így gondolom, hogy ma meg fog jönni?! passz nem tudom!
Igen, valóban igyekszem a legutolsó szalmaszálba is belekapaszkodni, hogy hátha...de hát a teszt meg sem mozdul, így csak bízhatok:)...Mindenesetre rég volt már ekkora késésem, lehet tényleg öregszem én is?!:) ennyire???:)
Sajnálom Tilbog, hogy megérkezett a Mikkancs:(..de bízz benne nagyon nagyon, hogy legközelebb már sikerülni fog, itt a tavasz (ma már tényleg:)), úgyhogy a tavasz meghozza majd nekünk a nagy örömöt!!!!:) Érzem!
(Érzékeltetek már reggel a vizeletben olyat, hogy ilyen sok kis pici fehér izé (nem tudom mi?) van benne? aztán utána napközben már nem látom benne egyáltalán:)) Lehet, hogy fel vagyok fázva?
Szia neked is akartam írni már, de nem volt időm.
Olvastam a történeted, sajnálom. De jó hogy nem történt nagyobb baj!
Van, nekem csoda mert 2-3 havonta gyulladásom van és nem jöttek rá mitől.
Sajnos éjjel vagy hajnalban meg is jött. Akkor a 39.napon. Úgy látszik, csúszik kifele. Biztos lassan de biztosan közeleg a klimax :D viccelek, de lehet benne valami. Tényleg rövid az élet nekünk nőknek. (34 leszek ááá, el sem hiszem néha olyan kislánynak érzem magam)
Nem tudok csinálni semmit, teázni sem, mert még mindig ragaszkodik a cicihez a picur.
háát meg nem igazán értem, hogy nincs menzeszem, csak inkább próbálom elfogadni, hogy ez van..nem tudok mit tenni..a tesztek meg negatívak voltak...passz...csak várni tudok:)
előbb utóbb valami kiderül majd!!!
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?