A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Én sajnos véreztem már egy nagyobb vizsgálat után.
Másodjára meg már hatalmas pocakom volt, azt hittem megindul a szülés. A doki is, szerintem azért is vizsgált meg ennyire, szerintem csak segíteni akart, mert már kínlódtam(néha ezzel "segítenek rá" hogy meginduljon.
De az igaz lehet hogy nem a méhünkből. Viszont azt biztosan állítom, hogy hatással van rá.
Lane, biztos nem volt rendesen megtapadva, vagy beteg volt, ezen ne rágódj!
Daganat meg eszedbe se jusson.
akkor szuper:)))
egyenlőre nem idegesítem magam ezen:)))
valahogy azt érzem, hogy ha azzal kelnék, hogy mérjem a hőmet, meg ha akkor lenen szex, amikor tudom, hogy na most aztán nagyon kell, hogy legyen, mert különben...akkor egy kicsit lehet, hogy begolyóznék..meg a péromat is stresszelném!
szóval amig nem muszáj lehet kihagyom...
ja és lányok, a hőmérőzést ráadásul én úgy olvastam, hogy mindig még nyugalmi állapotban kell csinálni és lehetőség szerint mindig ugyanabban az időben!
és ha pár órával később kelek mondjuk hétvégén mint hétköznap? vagy csak a nyugalmi állapot a fontos?
na én azt hiszem ezekbe tudnék rendesen belezavarodni....
Bírom az ilyen paráztatós rokonokat.. miért kell ilyeneket mondani???
Egyáltalán nem biztos, hogy gyászolnod kellene bárkit is, ezzel csak magadnak okozol fájdalmat.
Hidd el, mindennek oka van, hogy úgy történik, ha volt is baba, ne gondolkodj ilyeneken, hogy most lenne 8 hetes stb.
Ha a sors úgy akarta, hogy ne maradjon meg, annak oka volt, és így volt jó! Normál esetben nem szabad elmennie egy vizsgálattól!
Ne gyötörd magad ilyenekkel!!
Főleg, hogy lehet, hogy minden rendben és nincs is semmi gáz, csak most épp máshogy alakult a ciklusod.
Én is tök beparáztam, mikor múlt hónapban annyira fájt a hasam, soha nem volt ilyen és tök megijedtem mi bajom lehet.. de úgy néz ki semmi.
Ha a doki nem látott semmit akkor nincs is nagy bajod ez tuti.. ne is gondolkodj rákon, meg ilyen hülyeségeken!!!
Nekem is volt egy hónap, mikor félidőtől hányingerem volt, azt hittem baba van, aztán nem volt, de jött egy gyanú, hogy lehet, hogy mégis volt.. akkor örültem, hogy legalább peteérésem van ezek szerint és képes megfoganni, csak valami nem volt optimális, de majd legközelebb az lesz.
(Persze azóta nem gondolom, hogy terhes voltam.)
Nem, a teherbeesésre egy módszer van, és az a SZEX!
Attól, hogy valaki méri a hőjét még nem lesz terhes.. sőt, még attól sem biztos, ha peteéréskor csinálják.
Ha valaki nagyon biztosra akar menni, legyenek együtt kétnaponta és akkor nonstop van készenlétben katona.. de én ezt a módszert is kipróbáltam és nem lettem terhes. :-))
A stresszmentesség a legjobb "módszer" és szerintem akkor nem lehet lazán kezelni a dolgokat, ha már minden reggel azzal ébred az ember, hogy hőmérőzni kell, nézzük a folyást, csináljunk ovutesztet és ezt még le is írjuk..
NEEEM!!!
A dokik is azt ajánlják, hogy ne nézegesd, mert csak hülyét kapsz tőle.. ezt osztom, és én sem nézek ilyet.. nem is lenne hozzá türelmem.
DE, ha valami problémád van, vagy sokáig (1 évnél hosszabb ideig) nem jön össze a baba, akkor érdemes ilyet csinálni.
Van akinek ebből derül ki, hogy pl. nincs peteérése, vagy csak egyik oldalon, ilyenek.
Bár vannak olyan dokik, akik azt mondják, hogy a hőmérőzés is hülyeség.
Szóval szerintem amíg nincs gond, ne stresszeld magad ilyenekkel!!
A gond pedig akkor kezdődik, ha évekig nics baba..
Csajok, csak egy tényleg nagyon talán "buta" kérdés..., nyugodtan küldjetek el a fenébe, ha baromság!
valóban ennyire kéne számolgatni a napokat, meg figyelni, hogy mikor van peteérés stb...?
lehet, hogy szégyellnem kéne magam, de pl én sosem mértem a hőmet..nem csináltam görbét stb...:((((
Húha, ez aztán a görbe... :) Olvasgattam fórumot, ahol a nőknek voltak fenn a görbéi. Volt olyan terhesgörbe, ahol meg sem volt a hőmérséklet, vagy ahol ilyen cikk-cakkos volt, mint neked. Szerintem ezzel kapcs sem lehet megmondani, hogy milyen hőnél van baba, nem törvényszerű, cikk-cakkorsból is született már meg nem egy kisgyerek. Amikor én születtem, azt mondták rám, hogy fiú leszek, még jó, hogy csak fehér ruha volt. :) Na, de itt az én hőmérsékletem, magas, de lehet, hogy semmit nem jelent. Azért hiányos, mert kíváncsiságból megmértem, amikor megjött és 35,7 lett. Abba is hagytam a mérést elkeseredésemben. Amikor jöttek a tünetek, megint elkezdtem mérni.
Elvileg akkor van vérzés, ha kenetet is vesznek le, mert akkor megkapargatják a méhnyálkahártyát és az vérzik.
Nem a méhünkből vérzünk ilyenkor, és nem is a nyomkodástól..
Nem tudom kit hogy vizsgál a dokija, de szerintem egy jobb együttlét alatt nagyobb nyomkodásnak vagyuk kitéve odabent..
Nekem is javasolták ezt a palástfű teát és az viszonylag iható is szerencsére:)
De azt tényleg kb félidőtől kell csak inni?
Azt én is hallottam mát sok nőtöl is (többek között édesanyám is azt mesélte, hogy mindig így járt!), hogy mindenm egyes vizsgálat után vérzett bármikor amikor nőgyógyásznál járt!
Én is furcsálltam ezt, mert még szerencsére ilyet sosem tapasztaltam!
Bellababának volt olyan, hogy egyik hónapban voltak terhességi tünetek, aztán egy nagyon halvány pozi teszt, de a mensije megjött.. következő hónapban is jöttek a terhességi tünetek, de ha jól tudom erősebben, és akkor meg is maradt a picúr. :-)
Nem tudom előtte mennyi ideig próbálkoztak, de ha olvas minket majd megmondja, vagy kijavít. :-)
Tehát simán betalálhat kétszer egymás után.
Ja, és a másodiknál már itta a palástfű teát..
Köszi! ezt még nem is ismertem eddig, nem hallottam róla
ha valami gyulladásom volt eddig akkor általában cickafarkfű teát ittam..csak nagyon utálom az ízét:((
Nem lehet, hogy attól a nyomkodástól történt? Most jutott eszembe, egy csaj a vizsgálat után vetélt el.
Túl korán nem szabad orvoshoz menni, némelyik vadállat módon vizsgál :(
Azt hiszem, hogy mindenképpen nagyon köszönjük, hogy megosztottad velünk a te eseteidet, problémáidat, tüneteidet..szerintem csak hasznunkra válik, ha több dolgot is hallunk!
Tényleg fura dolog ez a menstruáció és a terhesség is abban a tekintetben, hogy annyira nincs két egyforma a nők között szerintem!
Hmmm.. de hogy láthatott peteérést, ha akkor már mondjuk terhes voltál?
Nem lehet, hogy pont a peteérést érezted, mint én?
Nekem múlt hónapban volt ilyen, hogy voltam dokinál a 12. napon, utána vagy 3 napig barnáztam. A 14. napon olyan szinten görcsöltem, 2 napig, mintha mensiznék.. felébredtem rá többször, annyira.. pedig a doki nem látott akkor (már) peteérést, tehát tuti nem attól fájt.
Nem akarlak lebeszélni, hogy nem volt baba, csak azért írom ezt, hogy ne gyászolj, vagy ne aggódj olyanon, ami lehet, hogy nem is volt..
ok, köszi! lehet meg fogom próbálni!:)
mellékhatása nincsen? íze?
Igen, ha jól belegondolunk, pattanás bármilyen hormonális folyamattól lehet...és az a fura, hogy most már nagyon fura helyeekn is köjön..pl a két mellem között:) ilyet szerintem még nem is tapasztaltam..vicc komolyan:)))
A korral jár, hogy ennyire megdolgoztatnak a hormonok????:(
Szóval valóban nem csodálkoznék azon sem, ha baba miatt lenne pattanás...
Tényleg csak találgatni tududnk:)
Mindegy..igyekszem továbbra is türelmes lenni, csak azért most már lehetne vagy A vagy B...mert holnap már egy hete lesz, hogy jönnie kellett volna, már túl is kéne lennem rajta mára!
Mondjak valami jót?
A terhesség korai szakaszában lehet pont az a jel, ha valakin kijönnek a pattanások.. :-)))
Na jó, tényleg mindenbe ezt lehet látni.. nekem is voltak pattanásaim minden hónapban, amióta nem szedem a tabit.. a párom mondta is az elsőnél, hogy biztos terhes vagyok, mert xy-nak is az volt az első jele, hogy tök pattanásos lett.. de nem volt baba, szóval ember legyen a talpán, aki meg tudja mondani, hogy mi a terhességi tünet és mit magyarázunk csak bele és lenne anélkül is.
Hát úgy kb 40. napig gondoltam...
De a mai kis pattanás megjelenések alapján szerintem ma jönni fog....vagy tudom is én, hogy mi lesz?:(
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?