A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
De ez most nem lesz negatív!!! Bízz benne nagyon nagyon:)drukkolok!
Melyik nap volt az utolsó menstruációd pontosan?
Szerintem ilyen jelek mellett ez már tuti baba lesz! Bízz nagyon nagyon és aludj jól!
Ezt most olvastam egy közösségi oldalon..kedves kis gondolat:)
"Anya csak Nő lehet. Ez az ő kiváltsága. Az ő hivatása. A legszebb és legnehezebb.... A legnehezebb, hiszen olyan hivatás, amely sosem ad szabadságot, soha nem enged pihenőt, állandó figyelmet, szeretetet, odaadást kér, vár, követel. Ám mégis szép. Mert csak ő ismeri a titkot. Az anyai szív titkát. Hogy miként válik egy új élet önálló emberré."
ÓÓÓ nem, nekem anyu és anyósom is azt mesélte, hogy ők azt sem tudták mi az a terhességi teszt, nem csináltak ilyeneket egyáltalán...mert ők valahogy ezt megérezték illetve ha kimaradt a menzesz, tudták, hogy az azért van! Jó nekik:)
Én meglepődnék, ha Nekem ezek után kiderülne terhesség, hisz két tesztem is negatív lett, bár mindegyik esti volt, az tény...de akkor is! Az ismerőseim mind azt mondják, hogy nekik este is kimutatta egyből, így nem akarok kipróbálni több tesztet, nem szeretném megint azt az egy vonalat látni:(((
Valóban nagyon jó, hogy így együttműködünk, én is nagyon örülök Neki, nagyon sokat tudtok segíteni és nagyon meg tudjátok nyugtatni az embert!!!! Én is nagyon köszönöm, hogy itt lehetek Veletek:)és örülök, hogy Rátok találtam!
Hát sajnos ezeket a dolgokat valóban nem tudhatjuk előre, de bízz benne, hogy te nem örökölted ezeket!Reméljük:)
Én sajnos ezt a visszeres hajlamot mindenképpen..és amióta vendéglátóztam (már rég abbahagytam többek között ezért is), azóta sajnos nekem is előjöttek és félek, hogy örökölhettem...valahogy meg kéne előznöm, hogy úgy járjak mint ő, hogy terhesség alatt veszélyeztetett volt, mert trombózist kapott:((((
Szerintem ott babuci lesz!!! Annyira tipikusak amiket érzel:)Drukkolok, és nagyon várjuk a teszt eredményét! Ahogyan mindenki mástól is, aki most fog még tesztelni!
Én nem fogok, nem idegesítem magam megint egy negatív látványával:(
Eddig még nincs semmi, pont holnap lesz egy hete, hogy jönnie kellett volna, és a "pisicsík" nemet mondott..akkor meg passz..várok!
Most voltunk gyrost enni, azóta nagyon savas a torkomban minden:(..de lehet csak a kajával volt a baj!
Közben felfedeztem egy elég szomorú dolgot is, felvettem egy bugyimat, és basszus kicsi rám:( úgy meg vagyok alul puffadva:(((...vagy hízva..mint egy viziló?! Szörnyű:(
Ma délután annyira fájt a hövelyem, hogy hihetetelen volt de már nem érzem...szerintem (remélem, hogy igazam van) azért, mert konkrétan szombat óta "kis liberoval" szaladgálok (tampont nem használhatok), csak tisztaságit és betétet..és mivel nem volt benne szó szerint semmi, gyanítom, hogy nem igen tetszett az alsó részeimnek:((( már bocsánat! De nagyon szar volt délután, azóta elmúlt!
Hát kb ennyi van velem...türelem, türelem, türelem...
Drukkolok!
Lily neked is :) Mollynak is :)
Akkor biztosan bejön a genetika!!! Ezt valamilyen szinten tuti, hogy örökölted szerintem!
Én sok dologban hasonlítok anyura minden tekinteteben...és vannak dolgok amiket már most is látok ebből (pl hajlam a visszérre:(((()..na ez nem éppen jó!
De pont ma beszéltem vele a tünetekkel és velem kapcsolatban mondta azt, hogy amikor engem várt neki semmi baja nem volt, semmitől nem undorodott, a melleit is csak később érezte már, a hasa sem fájt igazán csak inkább feszült az alhasa és kb ennyi...de mindent evett, semmit nem kellett kizárnia stb...
A két bátyámmal viszont teljesen más volt a terhessége, azok megviselték!
ja és pl valami tablettát is kellett szednie, hogy sárgatestet termeljen neki hogy megmaradjon a baba (azt hiszem a kisebbik bátyámnál!)
Hát nem csodálom, hogy nem estek jól ezek a dolgok!
Amikor engem műtöttek basszus még vattát is nekem kellett magammal vinni a nőgyógyászatra a kórházba, mert ők csak egyet tudtak adni a műtét után...jó nem? na és ahogy bántak az emberrel...
amik a doktornőm bent volt addig minden rendben volt de csak anyunak köszönhetem (ott volt velem), hogy nem hányatm össze magam és nem estem össze amikor felébresztettek mert ezektől bármi lehetett volna...meg sem lehetett őket találni sehol..egy nővért sem mert hogy kevesen vannak..mint utóbb kiderült!
na és ahogy a többi nőgyógyász beszélt a betegeivel...látszott, hogy nem magán prvosaik voltak
Teljesen egyetértek minden egyes ponttal!!!:)
Pont ez az igen, ami nagyon jól esik Nekünk, ha emberszámba vesznek minket egy orvosnál, és én pl ha bemegyek oda még az asszisztens nő is meg tudja mondani, hogy mi volt az utolsó panaszom..a nevemet már nem is kérdezik:)...pedig tényleg rengeteg a betege!!!! nagyon sok!
Én is leginkább ilyeneket hallok a környezetemben, hogy mindenki vagy hányt avgy rosszul van valamitől..kv stb...így én azért is vagyok kicsit csalódott, mert nem elég, hogy a teszt sem mutatta ki, nem is tapasztalo ilyen jellegű dolgokat!
Bár pl anyósom mesélte éppen, hogy neki az urammal:) az első tünete az volt a menses elmaradáson kívül,amikor megmozdult:)..azon kívül semmi más!!!
Több embertől hallom valóban azt is, hogy semmit sem érzett illetve azt is, hogy nagyon rosszul volt...embere válogatja?!
Én is tisztáztam már magamban, hogy mik az elvárásaim a dokival kapcs:
- Mindig legyen elérhető
- Legyen jó szakember
- Normális legyen, ne flegmázzon.
- Dolgozzon meg a pénzéért, szóval legyen ott szülésnél.
- Figyeljen rám valamennyire, tehát hallgassa meg a panaszomat. Nem kell, hogy pátyolgasson, csak legyen emberséges.
- Ne a pénz motiválja. Persze mindenki odaadja, de ne csak a markát tartsa mindenért, tegyen is valamit.
Nekem ennyi, amit akarok. Volt, aki írta, hogy szülésnél csak hébe-hóba ugrott be a doki, pedig sok pénzt adtak neki. A nővérek pedig flegmáztak vele, amikor az orvos nem volt ott, mert ők nem kaptak pénzt. Vagy elment nyaralni a doki, pedig tudta, h ki van írva a betege, pénzt is eltette. Olyat is hallottam, hogy megmondta az orvos, h 100 vagy 150 ezer a tarifája. Vagy, hogy valaki pénzt adott az orvosnak, de a kórház folyosóján elment mellette, hogy még rá se nézett. Nem vagyok annyira lelkizős, de egy emberséges orvost akarok majd találni, még ha nem is szülök, csak rákszűrésre megyek.. Hogy ne egy darab húst lásson maga előtt, hanem emberszámba vegyen. Ennyi. :)
Hát én elég messze Tőled...Szentendre:)
A dokim Pesten van és igen én is valóban azt (is) szeretem benne, hogy mivel a kórházban is van még ambuláns rendelése is, ezért pl a műtét előtt is nagyon kényelmes volt, hogy mint magán betegét, még a vérvételre is úgy vitt be, hogy soron kívül:)
Több ismerősöm is szült Nála, és Tőlük is tudom, hogy a szülésnél is nagyon ott volt mindig időben, volt aki hétvégén vagy éjjel hívta őt..mert ő maga mondta, hogy akkor is keresheti!
Nagyon szívesen ajánlanám neked, mert szerintem nagyon jó dokinő!
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?