A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Én most is úgy érzem, csak én vagyok a gyerekért.
Én akartam, az én gondom... az én boldogságom :)
De ezek szerint ő is nagyon várja, ha ennyire érdeklődik!!! nem?
nekem is a férjem folyamatosan kérdezgeti, hogy na megjött? A tesztelést mondjuk ő kb nekem megtiltotta, azt mondta, jó lenne ha most már abbahagynám, mert semmi értelme nincsen csak idegesítem magam vele, és a világon semmi jóra nem vezet ez lelkileg nálam ha állandóan csak azt nézegetem!
Várjak szerinte türelemmel..ha olyan nagyon sokáig nem lesz, akkor majd úgyis megyek dokihoz, de ne gazdagítsam már a gyógyszergyárakat, meg bármilyen céget akik gyártják ezeket!
Pontosan tudjuk, hogy mindketten nagyon szeretnénk, nagyon várjuk, úgyhogy ne baszogassam a teszteket mert a kukába dobja:)...hát ez a helyzet kb nálunk!
Nagyon remélem és bízom benne, hogy még 3 nap múlva sem lesz nálam változás és akkor majd talán titokban elsütök megint egyet de addig biztos, hogy nem! Bár ha addig nem lesz én lehet már inkább a dokit hívnám rögtön!
na majd meglátjuk! Most relax és vááárok...
Azt mondják, a gyerek sosem jön jókor :)
Én kb. a 4.hét vége felé teszteltem akkor pozitívat. Előtte héten negatív volt.
Próbáld ki a Corax be sure-t. Az nem pipettás és egyik legjobb. 999 ft a DM-ben. Rengeteg fórumon olvastam, hogy azzal teszteltek pozit. Párommal azért vesztünk össze, mert szerinte soha nem lesz megfelelő a baba. Saját tulajdonú lakás van a belvárosban, saját kocsi, dolgozunk mindketten, ő még méhészkedik is. Nem mondom, hogy milliomosok vagyunk, de soha nem éhezne az a gyerek. Én pedig úgy érzem, hogy ezt az egészet csak én akarom.
Na, válaszolok mindenre, amire emlékszem hirtelen. Megvártam, hogy mindenki elmenjen, akkor teszteltem. Ültem itt az asztalnál és a teszt a szobában volt benn, párom kérdezte, h van e valami, teszteltem e. Mondtam, hogy a szobában van, ő kérte, hogy hozzam már ki és nézzük együtt, h mi lesz. Néztük, de csak nem akart semmi lenni rajta. Nekem már nem volt korai a teszt, mert mi tuti, hogy 14 napja voltunk utoljára együtt, neked még korai lehet. 12 nap a beágyazódás, aminek LEHET tünete a hasszúrka, petefészekszúrka, nagyobb étvágy, gyorsabb anyagcsere, pecsételő vérzés, barnázás. Utóbbi kettő akár a 11-12. napon is lehet. Két nap kell, mire elegendő HCG lesz a szervezetedben. Lehet, hogy hamarabb, de szerintem ne tesztelj, csak a 14. napon, az a biztos. Addig sem idegeskedsz. :)Még van 3 napod.
gondolod, hogy még lehet ilyenkor korai teszt?
Hogy romlott e vagy sem azt nem tudom...de eddig nekem nem hozott szerencsét:(
a Gabrielt is próbáltam még csak abban meg nagyon feszélyez ez a pipettás dolog..és csak este próbáltam eddig!
Jaj nagyon sajnálom!!!! Ezt nem mondod komolyan,hogy ilyen tünetek mellett is negatív??? Ezt el sem hiszem:(
Próbáljátok meg azért nem vádolni egymást ezzel,mindig mindennek oka van, lehet, hogy még nem jött el az idő..ezt senki sem tudhatja, hogy mikor a legjobb...
De hogy hogy előtte csináltad végül? Miért kellett látnia? (én mindig magamban próbálkozom vele)
ez az utolsó reményfőszálam vagy csillagom vagy nem is tudom minek nevezzem:)
Sziasztok!
Az x-epil tényleg romlott minőségileg :( Nem ilyen volt. A héten ugye 2 dobozt vettem, az egyik papír döglött volt, a másiknak szinte középen a kontrollcsíkja és ez egy doboz kuka.
Mensizek rendesen de ha így megy márciusban nem fogok 39-40 napossal.
Valentin nap. Az tök jó, akkor még csak a 11. napon vagy, az még nagyon jó. Drukkolok, hogy legalább neked sikerüljön! :)
Negatív. Jól össze is vesztem párommal. Persze nem a teszt miatt, vagy a fene se tudja. Közvetve a teszt miatt. Ültünk itt az asztalnál és vártuk, hogy valamit mutasson ki a teszt, de semmi, semmit nem mutat, csak világít rajta a kontroll csík. Ül mellettem, drukkol és egyszerűen kiakaszt, hogy szeretné, hogy pozitív legyen, de próbálkozni persze nem akar. Kicsit bepipultam és meg is volt a balhé... :S Nem értem, hogy egy férfinak miért ilyen nagy ügy egy gyerek és hogy egy 31 éves ember miért nem tudja magát elhatározni végre? Várni mindig az ideális körülményeket, meg letisztázni dolgokat... Nevetségesek néha a pasik. Lehet ez lesz az, ami majd közénk áll, a gyerek téma.
basszus Nekem most esett le, hogy az utolsó randi Valentin napon volt:)
kicsit rossz az időérzékem!
Igen, azt gondolom, hogy nem adom fel még a reményt, addig amíg csak egy kicsi esélyt is látok rá!Bár tényleg sokan azt írják, mondják..azt hallom innen-onnan, hogy már az együttlét után akár egy héttel is kimutatja nekik...így tehát az én 2 hetem...?!
Dehogynem! Légy nagyon optimista!!! Érzem, hogy Neked biztosan sikerült! ennyi tünet mellett...
Drukkolok!
:) No, megyek várakozok, hátha tisztul a terep. Ha van valami, jelentkezem, de sok jóra nem számítok... :)
ja ja értem:)így már igen:)
mert a saját dolgaimmal valahogy nem tudtam összerakni ezt a mondatodat:)))
Nem. Csak írtam, hogy ebben a hónapban tuti nem lesz már szex. Nézem, 25-e van, na gondoltam, ezt jól megmondtam. 4 nap van a hónapból. Március 6-án kellene megjönnie majd, az még 10 nap.
Ezt most rám vonatkozóan írod?
Most nézem, hogy 25 van ma. Szóval nem is lesz a ciklusban, az még kb 10 nap.
Minden fűszálba kapaszkodni kell. Én megfogadtam, hogy imádkozom este egyet, de elaludtam. Most azért reggel mormoltam egyet félálomban. Kicsit tud érlelődni is a pisim, hátha valami csoda folytán lesz benne egy kis HCG. Nézegettem egy oldalt és pozi tesztek voltak feltéve. Azt hittem, hogy lefordulok az ágyról, amikor látom, hogy DPO 10 és 11. napján pozit teszteltek... Nem mondom, hogy jó kedvem lett tőle. Az optimista hozzáállásom egy perc alatt elszállt. Én a helyedben mindenben reménykednék, soha nem szabad feladni! Ha a mensi előtt nem sokkal estél teherbe, lehet még kis sem tudja mutatni semmi, mert a hormonok is bekavarhatnak. :) Nálunk utoljára 2 hete volt akció, szintén. :) És ahogy a libidóm áll, úgy nem is lesz a hónapban, az tuti.
Már Gabrielt is próbáltam csak azt mondjuk este...a többit nem ismerem!
Helloo:)
Nem kibírhatatlan azért a fájdalom, inkább olyan nyomás vagy szúrkálás..és nem folyamatos..
hogy melyik része?hát úgy a köldökömtől jobbra de inkabb lejebb meg van amikor alul is csipked...
Megittam a kvmat attól meg csak savam vana torkomban:(((
Egyébként most gondolkoztam egy kicsit még azon (utolsó fűszál amibe próbálok kapaszkodni), hogy mikor voltunk utoljára együtt! ma van egy hete pont, hogy meg kellett volna jönnie és kb az azt megelőző hétvégén voltunk együtt utoljára...tehát kb most 2 hete (mert utána nem is igen volt itthon az uram)...szóval lehet még korai lenne? na mindegy..nem is variálok, elfogadom a helyzetete és bízom a következő hónapban!
Egyébként az x-epil teszt sokaknak nem tartozik a kedvencei közé - azt hallottam. Inkább a Corax be sure, vagy a 10-es érzékenységű Walentin jobb. Corax DM-be van, Walentin patikába, de nem mindenhol sajnos.
Jó reggelt! Reménykedtem, hogy nálam korábban senki nem szól hozzá, de Lilyt nem sikerült leköröznöm. :) Lily nyugi, majd lesz valahogy! Én még nem tudtam tesztelni, mert ugye szigurúan titkos minden most és még nem üres a ház... Mondjuk ezzel nem lenne gond, mert nem vagyok türelmetlen, egyszerűen csak simán pisilnem kell és nem akarok becsorgatni. :) És a jobb oldalad melyik része fáj?
Jó reggelt Nektek!
Azt hiszem nálam korábbi hozzászóló nem igen van ma még, már reggel 6kor fenn voltam, mert aludni sem bírtam azóta..
és hát reggel megcsináltam egymás után 2 X-epil tesztet is a legelső vizeletemből, és mindkettő negatív! 35. nap, menstruáció sehol, a hasam meg van puffadva kicsit és jobb oldalon érzek szúrkálásokat sokszor..ennyi!
Tesztelést befejeztem, elegem volt belőle!!!!:(((
De jó már :)) bár a hányás savas dolog nem ;)) de ha baba van hát én azt mondom legyen adjon jelet magáról nyugodtan!! Szurkolok és várjuk a tesztet :)
Nem hiszem tuti a nem, meg már magam alatt vagyok rendesen depizek , ideges , feszült vagyok :( a legyet is röptébe megölném :SSSS és akkora ragyáim lettek fúúúú a himalája hozzám képest.......ajjjjjjjjjjjjjjjj
Jó éjt! Aludj jól:)
Én is elköszönök mára Tőletek, megyek bebújok az ágyba! Kíváncsi vagyok mit hoz a holnap, de én nem tesztelek egyenlőre..,.várok végülis holnap lesz a 35.nap..még bármi lehet..jó is, rossz is meglátjuk!
Olyat ettem már! Fincsi. Bár nekem inkább kekszes-baris, vagy mogyikrémes, ha választani kell, de egy jó fajta francia krémessel is megvesztegethető vagyok. :P
További ajánlott fórumok: