A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Úgy egész jól vagyok, csak fejfájással keltem, gondolom ez a buta idő :)
A cicim ébredés után megint nem fájt, most 1 óra elteltével azért már megint csak fáj. :)
Te hogy vagy? :)
Csak kíváncsiságból mértem, végülis emelkedik. Nekem az alaphőm az mindig nagyon alacsony, még napközben is, és ha már 37 körül van, nagyon nem vagyok jól :)
Hát kíváncsi vagyok, holnap még megmérem :)
elvileg holnap nem kéne mehjönnie :)
hazudtam, a hét elején is mértem valamikor, akkor 35,4 et mutatott.
Ez nagyon alacsony?
vagy hozzám képest normális?
Jó reggelt, ki hogyan van? ;)
Én szórakozottságomban tegnap és ma reggel életemben előszőr hőmérőztem, de csak digitálissal, hónaljban :) Tegnap 35,9-et, ma 36,1 et mutatott. :D
Miből gondolod, hogy az ovu megtörtént?
Biztosra en magam sem tudhatom, hisz a hő nem akar fenn maradni.
Köszi Neked is :)
Mi kistesót szeretnénk, szeptemberben döntöttünk úgy, hogy már jöhetne, viszont szülés óta nem állt be a ciklusom, 40 és 60 nap közöttiek voltak. Január elején mentem magán dokihoz, aki vérvételi vizsgálat után mondta, hogy hormonjaim rendben, vércukor is, inzulis is, viszont a D vitamin szintem alacsony, ez is okozhatja azt, hogy valószinüleg nincs peteérésem minden hónapban. Elkezdtem szedni a D vitamint és következő ciklusom 30 napos volt. A mostani ciklusban Clostit szedtem, hogy rásegítsünk a dolgokra. És most várakozunk. :)
Üdv mogyi! :-)
Mióta próbálkoztok?
Nektek is megy a drukk!
En ma már nem mertem hot.
És asszem feladtam.
Ez a sok ragya rajtam elvette a reményt.
Elvileg hétfőn jönne meg, de ha csak múlt héten volt ovu, akkor inkább péntek környékén.
Az is már 34-35 nap lesz asszem.
Köszönöm, én is drukkolok Mindenkinek :)
A mellbimbóim kicsit érzékenyek, és a derekam néha fájdogál.
Ki mikorra nem várja?
Mikor teszteltek?
Sziasztok! Csatlakoznék hozzátok :)
Én csütörtökre nemvárom. Olyan lassan megy az idő ilyenkor.
És amúgy neked szokott lenni nemvárt előtt folyásod? És most volt?
Nekem szokott lenni és most nincs. Pár napja volt, de az elmúlt, és "száraz" vagyok :D
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?