A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Sziasztok!Nagyon új vagyok még ezen a portálon...de gondoltam csatlakozom :) Gratula minden Babáshoz és sok sikert akik arra várnak h azok legyenek :)Nekem van 1 nagy(5.5) éves fiam és egy kis(2.5)lányom :))Most viszont tervezzük a 3.-ik Babát :) igaz h volt már két terhességem tehát elvileg tudnom kéne miylen az h ha sikerült..de vhogy mégsem vagyok benne 100% :) Bár a tüneteim alapján miért is ne siekrülhetett volna!Leirom mik azok és érdekelne véleményetek :) 2 hete kb puffadás bármit ettem , 1 hete kb fehér folyás,vasárnapra nem vártam pénteken mensi szerü görcs,tegnap is éreztem,ma is fájdogál,de csak fehér krémszerü folyásom van...és farkaséhes vagyok mindig :)) és fáradékony...hát kb ezek lennének....vasárnap du teszteltem de negativ lett...de remélem ez nem jelent semmit!Kiváncsi vagyok véleményetekre:) (amugy azt érzem h van vki a pocakomban) :)
Sziasztok!
Drukkolok mindenkinek:)
Nem tudom volt-e már valaki méhűri tükrözésen?!
Lehet utána próbálkozni vagy ki kell hagyni egy hónapot? Azt olvastam, hogy egy pár napig lehet utána vérzés, de mást nem tudok róla.
Sziasztok, szép napot Mindenkinek! :)
Manyi, nagyon drukkolok!
jó reggelt. Tegnap végig olvastam este vagy 4-5 oldalt, de konkrétan már nem tudom kinek mit szerettem volna írni :)
Igyekszem követni az eseményeket
Kriking szerintem jól néz ki ez a görbe.
mindenkinek nagyon drukkolok :)
ja én holnap megyek a 12 heti uhra. Majd jövök a hírekkel :)
Megy a drukk neked is :))
Én egy kicsit visszadőltem, de ki kellett kelnem, mert pipilni kellett. Útközben megszédültem, és a wc-n majdnem elhánytam magam. És tegnap óta valami fura zsír szerű szag van az orromban :/
Én így állok: [link]
Semmi tünet. Izgulok és bizakodom, hátha most jöttel a mi időnk.:-)
Hajrá:-) Megy a drukk! Csak ilyen pozitívan a továbbiakban is!
Igyekszem :)
Kövi hónapban, ha most nem sikerült, megfogadtam, kevesebbet fogok a témával foglalkozni :)
Jó reggelt :)
A nemvárt első napja:
A tegnap egyszeri paca óta továbbra sincs semmi ;)
A cicim ma reggel jobban fáj, mint tegnap, de nem elvisrlhetetlenül, inkább izomláz szetű.
PMS tünet semmi(Ilyenkor reggel már ver a víz és puffadok)
Úgyhogy mostmár kíváncsi vagyok.
Estére elég erősre és hosszanra sikeredet a mindjárt megjön érzés.
Lányok, él bennem a remény :)
Hajrà csajszi,csak így tovàbb szép pozitív hozzààllàssal 🍀☺
Szép jó reggelt mindenkinek! 😊
[link]
Babàsodjunk,Babàsodjunk Kérem! 😅
Mindenkinek drukkolok 🍀
Enyhe alhasi fájdogálás, de inkább olyan, mint az elmúlt napokban+ a derekam. Maszat továbbra sem jött azóta :) Cicim hol fáj, hol nem. Sztem reggelre ha meg akar jönni, meg fog. De ha úgy van, akkor jöjjön, és kezdjük az új hónapot, új reményekkel :)
Bàe egy kis nyomàst èrzek,a jobb oldalon amikor levegőt veszek...
Bocsi mindenkitől,ha hülyesègeket kèrdezek.De elkezdtem izgulni,mert 9 kor telik le a 36 óra.Ès fèlek,hogy nem fog semmi törtènni....
Nem azt nem mindenki veszi észre.Van aki abszolút meg sem érzi,én is csak talàlhatok h.amikor fàj a hasam az e vagy valami más
A tüszőrepedèst mindenfèlekèppen kell hogy szurkàlàs kisèrje?
Koszi, igyekszem, meg egyelore ugyanaz van, aztan majd meglatjuk mi lesz belole...
Hat mar 3 napja tarz ez az enyhe vilagosbarna par csepp dolog. Es azert siratom mert ket honapja 4 nappal mensi elottol barnaztam es azt hittem ez is az csak meg hamarabb... Marc 24re kaptam idopontot a nodokimhoz akkorra ugyis kiderul h most tenyleg egy hetet barnazok mensi elott vagy valami mas van a dologban.
Koszonom a biztatast:) remelem bevalik az uj munkahelyed es minden rendben lesz!:)
Úgy van, a mi időnk is eljön, és akkor nekünk lesznek a legszebb és legboldogabb babáink :-D
Nem lesz, drukkolok neked tiszta szívből :-)
Ne add fel, még bármi lehet.
Sokak pedig azt hiszik, meg hogy gyorsan jön, egy szex és máris. Persze van akinek így megy és azoknak gratula, de sokan nem gondolnak bele, hogy valakiknek ez hosszú folyamat. ami megviseli az embert. De hajrá mindenkinek ,mert a mi időnk is eljön:-)
Nagyon nagyon remélem, hogy nem lesz semmi vér :( Nem akarom :(
Nekem is ez volt, egy barna paca pénteken,másnap pedig vöröses-barna folyás, aztán megjött.
Addig reménykdhetsz amíg nincs vér.
A paca óta eltelt 4 óra, és eddig (kopp kopp kopp) azon az egy pacán kívül semmi nem jelentkezett. A cicim most megint fájni kezdett. Gyerekeeek... Én minnyáááá megőrülök, komolyan mondom :D
Hasznos olvasmány. Nekem volt méhszájsebem, mióta lekezelték, sokkal kevesebb a folyásom, és fertőzésem egyáltalán nem volt azóta. Szóval akinek ilyen van, kezeltesse.
Szivi 😊 Tudom,h.hasonló nyűgjeink vannak ezen a fórumon. ☺
Reggel 1szer úgy begörcsölt a bal petefészkem mintha megcsavarták volna. Aztán semmi. Ha csak barna marad, az nagyon jó :-)
További ajánlott fórumok: