A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
szerintem tetszetős.
de minden félelmed megértem.
Eb már gondoltam rá, hogy abbahagyom.
De lehet úgy csak rosszabb lenne.
Most a palastfu tean gondolkodom.
Hogy érdemes lenne e elkezdeni.
Szerencsére rosszul nem vagyok, nem vagyok kívánós, és az a nagy fáradékonyság sincs rajtam, igaz csak 7 hetes leszek holnap, de szerintem már így marad, vagy ki tudja.
Anyát kérdeztem, ő sem volt rosszul semmitől, nem volt hányás, semmi. Azt mondta 1x kívánta meg a juhtúrót, és ennyi volt.
Nekem is volt barnázás az elején, és nálam sem talált semmit szerencsére. Nekem is progeszteront írtak fel. Szedtem is végig a 12. hétig.
Az oldal szurka és a gyakori pisilés az eléggé terhes tünet. Az én első két tünetem amiből gyanakodni kezdtem az a hajnali pisilés és a durva fáradékonyság.
Alhasi vérbőség miatt jársz sokat pisilni, ugyanis nyomja a hólyagod.
A mellbimbó nekem lila színben pompázik. :)
Tünetem az volt h nem volt tünet. Cicifajas nem várt előtt par nappal jött.
Ja meg a reggeli hőm full egyenes volt.
Drukkolok
Jo reggelt csajok.
Szerda délután enyhe vérzést tapasztaltam, hazaérve munkából lezuhanyoztam es nőgy.ügyeletre siettem.
Elmondtam gondom, csak 7.-én lenne terhesség megállapítás.
Megvizsgált, minden rendben, irt progeszteront, es kiadta a papirt, h tp-re vegyen fel a doki.
Kedvesek voltak nagyon!
Élő terhesség, láttam hogy pulzál a pici szive :) hang még nem volt de mutatta a szívét :)
Tegnaptól tp :-)
Oh, és a ciklus az eredeti számítása alapján hétfőre jelzi a következő mensit..
Nem akarom elkiabalni, de az, amit megfigyeltem (menni előtt kb másfél héttel pár napig fáj a bal honaljban a nyirokcsomo és megduzzad) most nincs.
A legfeltunobb tünet a bimbok.
És hogy munkában max egyszer jártam pisilni. Most 3x-4x.
Nem iszom sem mást, sem többet. Csak citromos ásványvizet vagy menteset.
Lányok, mondjátok van úgy értelme a homeresnek, hogy piszok sz.rul alszom?
Másfél óránként felebredek és csak bamulom a plafont.
Egyszerűen nem birok aludni egy igazit.
Oke, hogy a bimbok kellemetlenek, de ha jól elfeszkelem magam, még hason is tudok feküdni.
A hasam alja fajdogal, szurkal.
És ahogy en latom, a homre nincs mit adni.
A héten mertem már 4,40kor 3,20kor és ma 6kor.
Ezt így nem lehet nyomon követni...
Remélem igazad van Manyi :D A dokim is egyből babára gondolt a jelekből, de azt mondta a szerdai még lehet korai tesztelés volt, várjak hétfőig.
Remélem neked baba lesz, nagyon drukkolok. Más tüneted van még?
Szerintem ha min egy het mire meg kell jonnie, akkor ez maximum szaradasi csik. :/
Leghamarabb a 10. dpo-n mutat valamit a teszt.
Na de ha hamarabb volt ovud, mert nem tudjuk pontosan, hogy mikor is volt, akkor barmi lehet. :) Meg ha ez meg nem pozi, van meg ido, hogy az legyen!
koszonom, erre befizetek!!! :)))
holnap be vagyok jelentve a fogorvoshoz, most ezen rugozok!
na,erre majd befizetek:)))))
igazabol min. egy het, amire jonnie kell.
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?