A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
sajnálom :( lehet valami elindult.
Új ciklus, új remények :)
nem mindenki érzi.
nekem brutálerős szurkálásaim voltak (mondjuk vannak is minden ciklusban, kb. 10-ből 9-szer érzem, mikor reped)
mondjuk abban a ciklusban volt 3 vagy 4 tüszőm, ami repedt.
Fél napig görnyedtem :D
Szia, drukkolok! :) A tüneteid eléggé babára utalnak.
Szerintem reggel, első pisiből csinál tesztet.
Akkor neked is nagyon szorítok!!!
Egyébként amikor terhes lettem nekem sem volt semmi megérzésem, csak annyit éreztem, hogy éhes vagyok, de szörnyen.Amióta meg elvesztettem őket....hát nem akarok semmilyen megérzésre hagyatkozni, mert már annyiszor csapott be az agyam.Az a biztos ha pozi a teszt. Addig meg marad a remény:)
Ilyenkor úgy irigykedem, hogy van megérzésetek.:-) Remélem be is jön! Nekem nincs és azt hiszem,akkor nincs is baba, mert nem érzem már most. :-(
Most olyan semmilyen érzésem sincs. Csütörtökre nem várom.
Az éhség ismerős érzés:)
Nekem is ennyi tünetem volt annó, semmi más. Nagyon szorítok, remélem pozitív lesz a teszt!
Szia :-) Szerintem reggeli pisiből próbálj, akár már holnap. Drukkolok.
Mit értesz azon hogy érzed van valaki a pocakba? Ez engem nagyon foglalkoztat, mert más is mondta már, de hogy is van ez?:-) Van ilyen megérzés?
Ne izgulj,az enyèmre sem reagàl senki:)
Mikor kène megjönnie neked?
Tudom h az én kérdésem nem anynirán "fontos"csak érdekelt volna a véleményetek!
Manyi8 sajnálom és kitartás a következőig...
Fél öt :)
Köszönjük szépen :)
Nemtom kinek kellett, de az emailek között megtaláltam piszkozatkent :)
A mérés értékelhetőségéhez napi átlag 6, de minimum 3 óra alvás szükséges. Ha valaki éjszaka fölkel valami miatt, arra kell figyelni, hogy a mérés előtt meglegyen az 1 óra alvás vagy pihenés. Az éjszakai műszakban dolgozó nő a napnak bármely, de azonos órájában hőmérőzzön, s előtte ülve vagy fekve 1 órát pihenjen, vagy délutáni alvás után hőmérőzzön.
Game over erre a hóra. Nagyon rosszul lettem, ájulás kerülget, ömlik rólam a víz és nagyon nagyon erősen sötétbordósan jött meg. :(
Volt és elment? :(
talán ebben a hónapban ;)
Kitartást lányok, ti se adjátok fel, megy a drukk mindenkinek :)
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?