A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Ma megint fájt középen a hasam. Az a fura, hogy nekem mensi előtt sosem középen fáj, hanem vagy lent a méhszájamnál, vagy pedig a bal petefészkem. Most teljesen másképp fáj, és máshol mint eddig.
Nem tudom felvagyok-e fázva. Nem fáj, nem csíp,nem erős a szaga, nem erős sárga.
Szerda óta nem teszteltem. A doki azt mondta várjak hétfőig. A mellemmég mindig nem fáj, nincsenek pattanásaim. Úgyhogy passz :-/
gyönyörű!
az a vérfolt ott az ovu miatt lenne?
szokott neked lenni máskor is?
Mert akkor már 10. dpo :)
és ne félj, hogy leesik.
miért ne lehetne baba?
nem fájhat 8 hónapig a hasad, néha fáj, néha nem, van, akinek egyáltalán nem fáj. Amúgy nem fáztál fel? Ha nega a teszt és marad a gyakori pisi, akkor érdemes dokihoz menni.
hát igen, doki... no comment.
felírta végül?
általában egy érik spontán ciklusban, miért ne lenne elég 2? abból már lehetnek ikrek is.
Én pont attól félek nehogy 4-5 is legyen, aztán hármasikrek jöjjenek össze. Az már túl veszélyes.
Örülj annak a kettőnek és kérünk beszámolót a következő uh-ról (mennyit nőttek, hogy vastagodot a méhnyálkahártya stb :)
Nem tudom én csak nem ettem ilyeneket es a ciklusom beállításához lehet ez is segített.
De ha neked jo a ciklusod akkor nem tudom
Mibe? hogy nem fogan meg a baba? Súlyfeleslegem max 2 kg van. Fehér kenyeret nem eszem, max teljes kiőrlésűt.
Van esetleg diéta ötleted?
Mert azt se tudom, hogy mi jobb ilyenkor? Diéta vagy maradni a megszokottnál? Mindenki mást javasol, kicsit káoszban vagyok.
Az enyém ilyen:
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?