A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Nem igazi menzesz vér van még, csak törléskor van,de azért nem barna, szóval ez van :-(
Pedig szuper szülinapi ajándék lett volna a férjemnek :-/
Ha nem nagy mennyiségű, akkor még lehet baba. Az ember az utosó pillanatig remél :)
Ááááááá, tuti megjön, még mindig gyenge véres folyás van mikor megtörlöm magam...
Nagyjából szerdára nem vártam
már nem sok van háttra és kiderül :)
Drukkolok, hogy nektek is hamar sikerüljön
:))
Sztem megfog jönni :-( sok rózsaszínes folyás, ez már nem jó jel sztem.
Nekem 1 hete volt rószaszínes/barnás folyásom, azóta tegnap volt 1 csepp barna tegnap, ma reggel óta pedig rózsaszínes folyás. Meg a méhem középen 1 ponton szúrkált, néha gyengén begörcsölt, gyakori vizelési inger, köldök körüli fájdalom néha. Kb. ennyi. És nagyjából szerdára nem vártam.
Renélem nektek lesz :-) Mi fél éve próbákozunk, de a magas prolaktin miatt nekem eddig nem jött, remélem a gyógyszer rendberak teljesen :-D
Nah annak en is orulnek,ha nekunk is osszejonne elsore :)
Reméljük nem. Mikorra nem várod?
Az jó lenne, tegnap eléggé görcsöltem meg szúrt a méhem és remélem nem csak beképzeltem.
rajtam meg olyan ragyák jöttek ki, hogy öröm nézni... a vállamon és a hajas fejbőrön is :/
Jajj neee :'(( De még talán van remény. :) Neked milyen tüneteid voltak?
Hát igen, változó, hogy ki mennyit bír. Lehet, én még addig sem fogom :) :(
Hát én November végén hagytam abba a fog.gátlót és megszakítással folytattuk, de most ez az első próbálkozós ciklus, amikor elvileg pont időben párocskám együtlét közben megkérdezte, hogy mi lenne, ha megpróbálnánk a babót? :) Ezért izgulok annyira, hogy van e akkora szerencsénk, hogy elsőre összejön :))
Hát csajok, nekem megfog jönni szerintem, mert már elkezdtem gyengén vérezgetni :-(
Jó reggelt! Így állok ma, nem értem miért ment megint vissza a hőm:-(
[link]
Ki hogy van?
Én nem gyárban vagyok, de napi 12 órát állok. Én is úgy vagyok vele, hogy amíg bírom, addig dolgozok. Bár már most, 9 hetesen érzem, hogy hamarabb elfárad a lábam és a derekam.
A baba a legfontosabb, egyik munka sem ér annyit. Ti mióta próbálkoztok?
én Dr. Czeizel Endre 1-es vitamint.
Támogatom az ötletet! :-D ;-)
Muszáj lesz nekik :)
Csak azt nem szeretném, hogy egészséges rendes terhességgel egyből táppénzre küldjenek majd. Azt beszéltük párommal, hogy amíg bírom úgy/így :) a melót, addig csinálom, titkolom. Sajna mást nem tudok :(
A munkahelyi körülmények miatt meg nem akarok a babáról lemondani.
A gyári munka, főleg ha sokat kell állni biztos nem tenne jót neked, hátha találnának rá megoldást egy ilyen esetben. :-)
Akkor szívből gratulálok nektek :-)
:D Na ez már nehezebb ügy, de megértelek :D
A nászéjszaka az nászéjszaka :)
Azoktòl kérdeznèm,akiknek van màr gyerkőce...milyen babakocsit ajànlotok?Emeletesbe lakunk,elsőn ugyan,de olyan kell ami könnyű,mert valamennyit cipelni kell,ha nem is a lakàsba!Autòsülès is kell hozzà,meg bolygòsìtott kerék!😙
További ajánlott fórumok: