A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
En elevitet.
De egy hete csak magne-b6ot folsavval.
Ma vettem 400mg-os e vitamint.
És vénusz cseppet.
Szerintetek ezt is elkezdjem?
Gyárban :$ :) Hát emelgetnem nem kell, csak ácsorogni kell.
De talán át tudnak tenni majd ülőmunkára :)
5 nőgyógyász :) mert egyben nem bízok!
és endokrinológus is.
és ha az 5-ből 3-nak egyforma a válasza a kérdésemre, akkor elfogadom :D
Nekem hétfőre jelzi hogy megjön, de nemtom.
Fajok is meg nem is. Sokat pisilek. Hiányzik egy jellemző megjovos tünet.. aztán majd eldől.
Csak ha meg is fog, legalább ne hétfőn.
Azt az estét hagyja meg nekünk :D
Próbálj meg várni, nekem is nehéz, de a dokimra hallgatok. Ő a hétfőt mondta, de én azért akarok vasárnap, mert az mégiscsak nyugisabb, nem munka előtt szeretném. A párom nem is sejti, jövőhét csüt.ön lesz szülinapja, ennél szebb ajándékot nem is tudnék adni neki :-D
Próbálj várni. Én csináltam 1et szerdán, neg. lett, csalódtam is. Remélem vasárnap pozi lesz :-D
Nagyon drukkolok magunknak ;) Meg mindenkinek :)
Hát én már annyi negatívat teszteltem, higy megfogadtam, várok, míg kimarad. Hétfő-Kedd nemkellene, higy megjöjjön, akkor úgyis éjszakás vagyok, vagyis szerda reggel jövök haza, akkor csütörtökön....
Jajj... Belegondolok, hogy az még nagyon sokára van :)
Hát ha kitartó leszek, csütörtökön, ha nem, akkor kedd délután, ébredés után ;)
Igen, azt tudom, csak ilyenre még ne volt példa, hogy napokkal előtte, napokig és csak este.
Nekem akkor fáj a hasam így, amikor már látom, hogy megjött. Fura :)
Hát néha émelygek. Főleg délelőtt, olyan max délig. Vmelyik nap a köldökömnél egy órán keresztül nyomó érzésrm volt, ma meg ugyanott csipkedett párszor.
A múlt héten nagyon álomszuszék voltam, most meg a 2*12 óra meló után sem lehet lelőni :)
Ennyi "tünetem" van :)
szerintem azt elírta :)
Mindenesetre mozgalmas hétvégétek lesz, hajrá :D
Így írta az asszisztens 2,16 mm.
Kösziiiii:)))
Jajj és azt elfelejtettem, hogy a dokim teljesen megvolt elégedve a tüszőim méretével :)
Még viccelődve kérdezte, hogy mit szólok az ikrekhez? :)
Nem bánom azt sem, ha ikrek lesznek, csak végre sikerüljön és babás legyek én is :))))
Sziasztok!
Ismét voltam uh-n. :)))
" Jobb oldali ováriumban egy 2,16 mm-es és egy 20 mm-es follikulus, bal oldali ovárium norm. szerkezetű.
Endometrium vastagsága 7 mm !
Holnap kell a tüszőrepesztőt beadni, holnap, vagy holnap után lesz ovu a doki szerint. Holnap holnapután kell akciózni, hétfőtől pedig progeszteron gyógyszert kell szednem 10 napig :)))
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?