A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Köszi. Ez hasznos olvasnivaló.
[link]
Csajok itt egy kis olvasgatnivaló folyás témàban,Nekem mindig gondot okoz kitalálni mikor mitől van ez a cikk tök jól leír mindent.Nézzétek meg akit érdekel. 😊
Olyan volt már, hogy nagyon gyengén kezdett el megjönni, de az halvány rózsaszín volt, és nem ilyen nyákos akármi... Ilyennel még nem találkoztam. A cicim viszont csak akkor fáj, ha megnyomom. :(
Talán egyszer kétszer fordult már elő, de az jóval a miki előtt volt. Így közvetlen előtte még soha. És ez is olyan, hogy inkább ilyen nagyrészben nyák, és pici barna. De nem görcsölök, nem vagyok felpuffadva, ahogy előtte szoktam, és hőemelkedésem is van.
De most azóta nem jött semmi sem.
Te görcsöltél tegnap?
Igen, én is ismerek. Nekem ezzem nincs is gondom. :) De mindenki maga érzi, hogy mennyi idős koráig mer bevállalni gyereket. Itt a hoxán is ismerek olyat, aki 2 gyereket szeretett volna szülni, de max 30 éves koráig. 29 volt, amikor megszülte az elsőt, így a mádodikat már nem vállalta be 30 felett.
Többeket is ismerek, akik 40 után szültek. Volt, akinek első, másnak 2. gyereke volt. Ha egészség van, miért ne szüljön..szerintem.. Mondjuk én sem szeretnék 40 felett szülni. Így is, mire odajutok, legjobb esetben is 36 elmúlok már. Lombikot sem akarnék.
Mi sem fogadnánk örökbe. Szerencsére hamar összejött a baba, remélem minden rendben is lesz végig. De azt megbeszéltük, hogy örökbefogadni nem fogunk. Ismerve magamat, mindig bennem lenne az érzés, hogy nem az enyém, még csak nem is rokoné, hanem egy vadidegené. Tudom, hülyén hangzik, de valamiért ez van bennem. Amúgy unokatesóm is ugyanígy érez, ezért mondta ő is, hogy inkább leéli gyerek nélkül az életét, ha lombikkal sem sikerül. Már azzal sem fognak sokáig próbálkozni, mert 38 éves lesz és 40 után nem igazán akar szülni.
még semmit nem jelent, amíg nincs vér van remény :)
Hát lányok, azt hiszem, nekem vége ennek a hónapnak. :( Most nagyon elmúlt a cici fájásom. Úgyhogy valszeg, ha nem jön vissza a fájdalom, akkor 3-4 óra múlva meg is fog nekem jönni, nem vár holnapig :(
Ez volt az első hónap.
Nyolc nega után lett két pozi és 11. Nap újra nega.
De a hő nem ment fel és maradt ott utána szóval nem hiszem hogy megvolt.
Mi azt beszéltük a férjemmel, hogy ha nem jön össze természetes úton, akkor ráhagyjuk. Örkbefogadás nem jöhet szóba.
Bár valószínű ez azért van így nálunk, mert nem érezzük a "mindenáron" vágyat a baba iránt.
Jobb lesz az új helyen, én is most váltottam. Drukkolok neked :-)
Biztosabb ha tudom nem? Könnyebb időzíteni.
Hidd el, 500ezerszer hallottam azt hogy ne görcsöljek, jönni fog amikor akar. A nagy fenéket. Ha egy nő anya akar lenni, akkor az életét feladja csak hogy összejöjjön, és ezt nagyon hamar akarja. Nekem dec.-be kiderült hogy magas a prolaktin szintem (1500 lett és 530ig normális) plusz az LH és FSH értékem is katasztrófa. Akkor úgyéreztem belehalok, mert ilyen értékekkel sosem lesz gyerekem, plusz már 30 éves elmúltam. Szóval szedek gyógyszert, munkahelyet váltottam, h. ne érjen stressz, és próbálok nem minden nap a babára gondolni,én ezt értem azalatt h. ne görcsöljünk.De tudom miről beszélsz. Könnyen mondják ezt azok akiknek már van gyereke. :-/ Nekem még nincs, de bármit megtennék érte.
Igen, voltam uh-n a 13. napon volt egy 19 mm-es domináns tüsző. Ovu teszt alapján 17. napon volt ovum. Most várakozunk,hogy sikerült e.
fél éve. van egy kis hormonális zavarom, de gyógyszerrel kezeljük december óta.
Ez nagyon jó,biztos izgulsz 😊,drukkolok h.elsőre sikerüljön.Bàrcsak én is itt tartanék mert ez màr olyan bizakodást gerjesztő.Reményt adó.🍀
Magán dokihoz járok, ott a rendelőben vették le e vért, 2 napra rá volt eredmény. Gyorsan megy ilyen helyeket ;)
Párommal elvileg minden rendben, legalábbis már van egy gyerekünk.
Nálam van vmi probléma, hiszen a javarészt 60 napos ciklusok nem normálisak.
Nagyon szorítok Nektek! 🍀
ma van a 8. cn, elvileg ebben a ciklusban inszem.
Köszi Edit! ☺ Ti hol tartotok,bàr folyamatosan olvasgattalak benneteket,és olvastam h.elindultatok a babàsodàs útjàn de mi újsi most? 🍀
sajnálom :(
érdemes ovutesztelni, persze, ha kíváncsi vagy mikor van pontosan ovud.
miért siratod a nemvárt előtt 4-5 nappal?
simán lehet beágyazódásos vérzés.
hónaljban nem mutat valós értéket, nyelv alatt vagy hüvelyben mérd és ébredéskor rögtön mielőtt bármit csinálnál.
Nekünk is már az esküvőn kérdezték, hogy baba mikor lesz? Én meg közöltem, hogy majd. Nem azért házasodtunk össze, mert már holnaptól gyereket akarunk.
További ajánlott fórumok: