A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Sziasztok!
Mi 4 éve nem esünk teherbe... Voltunk dokiknál, megcsináltam már egymillió tesztet. Nagy baj egyikünknél sincs, csak pár hátráltató tényező, de azok sem egyformák minden hónapban.
Most 2 hete mindennap rosszul vagyok: hányinger, szédülés, alhasi szurkálás, mellfeszülés, óránként járok pisilni. Tegnap kellett volna megjönnie, de nem jött (mondjuk ez nálam nem mérvadó, mert rendszertelen vagyok). Nagy unszolásra csináltam egy tesztet, amit már szívből gyűlölök, mert annyiszor lett negatív. Most is az lett. Kezdem feladni... Inszemináción még gondolkodunk de úgy érzem, belehalnék egy sikertelen kísérletbe.
Üdv itt :-)
Remélem sikerül azért hamarosan nektek is a kistesó, szerintem minden hónap egy esély.:-) Drukkolok.
Sziasztok!
Csatlakoznék, ha lehet :)
32 éves vagyok, van egy lányom, Ő 8 éves. Szeretnénk még egy kisbabát, de sajnos nem jön.... Igazából úgy komolyabban egy éve próbálkozunk, de semmi. Voltam nőgyógyásznál, Ő elküldött vérvételekre ( a 3. és a 21 napon ), ultrahangra. A férjemet meg egy sperma vizsgálatra. Azt is mondta, hogy le kéne fogynom vagy 10 kg-t. Ez január elején volt ( voltam vagy 120 kg )
A lányunk elég hamar összejött annak idején, bár akkor is felkerestem már egy orvost...
Most úgy állunk, hogy megvolt az első vérvétel. 13. napon voltam ultrahangon, akkor egy 21 mm-es tüsző volt. " Rágyúrtunk " 13.-14.-15-.16. napokon. Ez volt március 3-6. Most meg a várakozás van... Bár tudom, hogy nem sok esély van, Rá, hogy már most terhes legyek, de akkor is mindig ezen jár a fejembe. Jelenleg -15 kg-nál tartok, és nagyon bizakodok :)
Nagyon szurkolok neked!
Természetesen nem jött a babó? :(
ennyi para van mindenkiben, nyugi :D
mi sem értjük sokszor mi miért történik...
nekem ovu előtt óta fáj a derekam, erre nincs mit adni :)
az is lehet, hogy csak elfeküdted :)
viszont hogy én milyen sírós vagyok az elmúlt 2 órában...
azon képes vagyok könnyezni, hogy azt olvasom, cirkusz lesz itt hétvégén, és a gyereket el kellene vinni
Csak azt akartam leírni, hogy remélem, hogy a derékfájás nem a mensim érkezését jelzi.
Elnézést, hogy ennyire bezavartam és érthetetlenül írtam le.
Nagyon nagyon szorítok :)
Biztos , hogy sikerülni fog!🍀🍀🍀🍀🍀🍀
Kicsit elkezdett fájni a derekam, ami mensi előtti nap szokott jelentkezni. remélem azért, hogy nem fog megjönni.
ez a rész az, ami megkavart :)
szóval mensi előtt fájni szokott a derekad, és holnap kellene megjönni (ergó ma az előtte lévő nap van), mikor is fáj a derekad, de reméled azért, mert nem jön meg, merthogy fáj a derekad.
szóval érted a parámat :D
és hű de milyen szépen megfogalmaztam ezt most itten :D
Dehogy vagy buta :) Biztos rosszul fogalmaztam.
Mit nem értesz?
Sziasztok, csajok!
pénteken lesz az inszeminációm.
2 tüszőm van: 18 és 20 mm-esek :) ma adom be a repesztőt :)
Szia, drukkolok nagyon!
Én is holnapra nem várom. Kicsit elkezdett fájni a derekam, ami mensi előtti nap szokott jelentkezni. remélem azért, hogy nem fog megjönni.
Holnap reggel tesztelsz majd? Milyen tesztet használsz?
Sziasztok!!! Nekem azóta is csak a meg fog jönni érzésem van de semmi más.
De folyásom van viszont a lányommal pont az volt a különös hogy alul száraz voltam!
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?