A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
A páromnál minden rendben.
Elvileg nálam is. Olyan vizsgálat még soha nem volt, hogy esetleg támadnám a spermiumokat. Azt mondták, hogy ezt majd a meddőségin vizsgálják, ők nem tudnak ilyenekben segíteni.
A párodat is megvizsgálták alakposan?
Volt olyan vizsgálat is (most hirtelen nem jut eszembe a neve), ami arra vonatkozik, hogy az immunrendszered nem támadja -e meg a spermiumokat?
Immunológiai vizsgálat, hematológia (főleg Leiden mutáció)?
10 év alatt semmi ilyen vizsgálat nem volt? Ezek csak most kezdődnek?
Csajok, örülök, hogy mégiscsak írtam ide. Pont úgy gondolkoztok mint én. Azért tudom elfogadni, hogy a kisfiam alig pár hónapig lesz velünk, mert hiszem, minden valami miatt történik. Nincsenek véletlenek szerintem sem!!! Most tanultam meg én is hogy mit is jelent az, hogy: SOHA ne mond hogy SOHA!!!
Azért kapja mindenki azt a nehézséget az élettől amit kap, mert azzal KELL és azzal TUD megbírkózni!
Énis megyek haza lassan lányok!
Szép Estét mindenkinek!
:)
Ámen :)
Hogy érted azt, hogy rossznak érzed magad?
Neked nyilván van vmi blokk az előző életben, ami miatt nem akar jönni a baba.
De nem vagyok mágus, se semmi, csak nálam ez a fajta gondolkozás vagy bemagyarázás mindig bejött.
Mindennek van vmi oka!
Szia! :) Mára én is ennyi voltam. :) Megyek haza, készítek valami vacsorát, megnézünk egy filmet, és alszom egy nagyot. :)
Sziasztok Többiek is! :)
Egyelek meg, te drága! :) <3 Össze fog jönni, és szerintem már eleget bizonyítottál. :)
Viszont én már megint rossznak érzem magam, ha ez tényleg így van. :) Pedig soha nem bántottam senkit... na mindegy. :) Ez van. :)
Engem sem bántottál meg, mert hallottam már ilyesmi vélemyént. De egytől egyik az mond ilyeneket, aki nem érezte át milyen hónapok óta vágyakozni.
Kolettet sem olyan fából faragták, de sokan vannak a fórumon, akik hónapok óta küzdenek, s mindent megtesznek érte, hogy legyen.
S igaza van Kolettnek, a babára várás nemcsak pénzügyileg húz le, hanem a kapcsolatot is széttépi.
Egy babára nőnek nemcsak a saját érzéseivel kell megküzdeni, hanem a párjáéval is. Mert egy idő után a férfiban is elfogy a türelem, s ezt iszonyú nehéz még benne is tartani a lelket. Egy nőnek pedig az a legszörnyűbb, amikor kiderül, hogy gyereke lesz az exnek, akivel neki nem lehetett.
Engem is mindig szerettek a gyerekek, erre a pályára is készültem. Kisgyermeknevelő vagyok. Mindig is 4-5-6 gyerekről álmodtam. Nagynehezen lett egy, azóta is küzdünk a következőért. Három már biztos nem lesz a korom miatt. Pedig minden álmom egy nagycsalád lett volna.
Igazságtalan az élet.
s még én "fogjam be a szám" mert anya lehetek.
de ha lenne "apajelölt" és pénz rá akkor talán lehetne baba is... jaj istenem:(((((((((((((((
xyxyxxhadt pénz....
:D De aranyos vagy, köszönöm! :)
Ami nagyon fontos egyébként: petevezeték-átjárhatóság. Ezt most csak úgy lábjegyzetben írtam le. :)
Te is nagyon jól leírtad mindezt. Nekem már nem bántó az ilyesmi, de biztos van olyan, akinek igen, hiszen nem vagyunk egyformák.
Abban is igazat adok neked, hogy ha megfelelő kezekbe kerülnék, és lenne pénzem, akkor nekem is lehetne gyerekem, és bár egyedül kellene felnevelnem, de lenne... talán. Amíg nem próbáltam meg, addig ugye nem tudhatom.
hidd el tapasztaltam bőven.. volt itt minden... :(((
de abban is kell ,hogy legyen valami magyarázat,hogy nem sikerül neked vagy eddig nem ment. vagy nem tudom én nem értek hozzá:(((
de nagyon Tisztellek azért amiért ilyen erővel tudsz beszélni arról,hogy meddő vagy... hogy elfogadtad... hogy inkább próbálsz segíteni másoknak... akik még az elején vannak... akiknek már sikerül és azoknak akiknek még nem.... tisztellek ezért..
:( Uramatyám, nagyon sajnálom!
Az én nagypapám a születésnapján halt meg, rám esett, és szinte rajtam... én próbáltam újraéleszteni apukámmal... majd miután kiderült, hogy ennyi volt, ott ültem a konyhakövön, és fogtam tovább a kezét, állítólag egy órán át, majd elhúztak onnan. Erre én már nem emlékszem amúgy. Évekig várta, hogy dédipapa lehessen. Minden hónapban megkérdezte: "Na? Van már jó hír?"... de soha nem volt. Végül feladta... nem várt tovább. Nem sokkal később a férjem is feladta, nagyon szeretett volna gyereket. Meg is kapta, egy másik nőtől. Most boldogok, és már a második gyereket tervezik. Az élet nem fenékig marcipán...
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?