A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
SZIA!
Kivánom h legyen pozitiv teszted karira:) Én is iszom az inofolicot de csak 2 hete, nagyon várom az eredményét. de jó lenne ha mindannyian pozitivat tesztelnénk végre.
Te mikorra nem várod? :)
Van vmi tüneted? Már tudom még nagyon korai... :)
Most jobban izgulok, mint szoktam, mert láttam a tüszőmet UH-n eddig sztem nem volt PÉ-m, szóval most nagyobb a tét :)
Neked is nagyon drukkolok!
Amugy én 30 éves vagyok, férjem 32, és már szültem volna 5 éve is, mindigis vágytam egy babóra, csak akkor még nem volt mellettem a megfelelő partner :)
Juuuj, de izgalmas!! :) Igen neked meg van 2 het kb, de talan azert is jo a varakozos idoszak, mert benne van ez az izgalom :) Bar, hogy irod, lassan 2 eve szeretnetek a babat, lehet mar eleged van az izgalombol :)
Mindenesetre szurkolok Neked!!
Nalunk is pont ez az eletkor leosztas, en 28, lassan 29, ferjem 33 :)
Mi is varjuk mar nagyon, hogy szulok lehessunk. Parom reszerol mar lehetett volna korabban is elkezdeni, en nem voltam keszen ra akkor. Iden jott elo az erzes belolem. Szerencsere meg azert nem vagyunk gorcsosek egyaltalan. Vannak tervek, celok az idoszakra is, mig meg nem erkezik meg hozzank a baba, igy azokkal a dolgokkal is foglalkozunk, lehet ez is segit neha elterelni a figyelmet masra :)
Szia,
Sajnálom h most nem jött össze, de 2 hónap után ne legyen még eleged. Itt nagyon sokan vagyunk akik évek óta próbálkozunk, és mégsem adtuk fel. (Én pl lassan 2 éve) Csalódottság természetes, de egyelőre nincs okod aggodalomra!
Sajnalom, hogy most nem sikerult :( De fel a fejjel, uj esely jon decemberben!
Nem tudom, hogy lehet ugy keszulni, hogy nem keszulsz, de ha valaki tudja a titkot, ossza meg velunk feltetlenul ;)
Nekem ma van a 23. nap, most mar kezdek egyre jobban kivancsi lenni, hogy vajon ebben a honapban sikerult-e. Par nap es kiderul.
Sziasztok Lányok! Hiába szugeráltam a Mikulást, hogy oké-oké, jó kislány voltam, de nem haragszom ha idén nem látogat meg...hát csak megjött! :( A gólya biztos eltévedt...no de sebaj. Végülis a 2. éles hónapunk volt, és az 1. is egyben, mert két hetet tudtunk együtt lenni a férjemmel - másik városban dolgozik - pont jókor voltunk együtt de mégse lett belőle baba. Most akkor koncentrálok a karácsonyra! :) Egy nagyon picit csalódott voltam. Szeretkezés után jött meg, a férjem mondta hogy o-o...egyből tudtam, hogy na akkor erről a hónapról ennyit...
Egy kicsit lehet hogy elegem van ebből. Lehet azt kéne csinálnom, hogy nem csinálok semmit :D És ha nem jön meg, akkor örülök majd. Hogy lehet úgy babára készülni, hogy nem készülsz rá? :D
Én 28 éves vagyok, a férjem 33. Hát ez a stresszelés dolog... persze, nem jó, ha valakinek csak ezen jár az esze, de hát aki babát szeretne az nem tud nem gondolni rá :)
Jó lenne anyának lenni :) Sajnos én 10 éves voltam mikor meghalt az édesanyám... talán ezért is szeretném ennyire a babát, hogy amit én nem kaptam meg, azt megadhassam a gyermekeimnek :)
Hehe, az a jó! Mennyi idős vagy? Én 27 leszek februárban a vőlegényem pedig 30 éves. Mi 2-3 naponta vagyunk együtt mert elég fáradtak vagyunk a sok munka mellett, és a kiskatonák amúgy is elélnek 48 óráig :)
A lényeg az, hogy nem stresszeljük rá magunkat, persze könnyű ezt mondani..csak ott az a bizonyos türelmetlenkedés, mert már nagyon jó lenne, ha érezhetnénk milyen is anyukának lenni:)
Nagyon szépen köszönöm :)
Hát lelkesedésből nincs hiány :) Sűrűn dolgozunk az ügy érdekében és hát a sok szex meg csak termeli a boldogsághormonokat, úgyhogy semmi probléma :D
Egyébként (nálam legalábbis) megdőlt az a mítosz, hogy akinek pattanása van, az nem szexel eleget :D Hát az utóbbi 4 hónapban igazán nem panaszkodhatunk, megvan az a 2 napi szex, (néha több is :D ) és mégis pattanásosabb vagyok, mint gimis koromban :D Na de ez sem érdekel, ha ez az ára a kis Manócskának :)
Köszönöm szépen..nagyon jó lenne, ha kaphatnánk egy pozi tesztet karácsonyra, nem csak én, hanem mindenki aki babát szeretne! Én például még imádkozom is érte, hogy Babánk lehessen. Egyébként puszi Kolettnek, amiért ilyen szép dolgokat ír, na és elfelejtettem azt írni, hogy szedek elevit pluszt, és inofolicot iszom 3. hónapja :) ;)
Pozitív tesztet kívánok, és hogy teljesüljön mindenkinek a vágya! Kitartás, Neked is skatebaba!
Hát nekem ötletem sincs :( Ha látta a doki, hogy volt peteérésed, akkor már csak meg kellett volna jönnie. Vagyis úgy tudom, hogy mindig peteérés után 14 nappal jön meg a mensi. Én magamon is így tapasztalom.
Olvastam, hogy van akinek nem mutatja ki a teszt, csak nagyon sokára, hogy terhes. Talán megint el kéne menni a dokihoz, hátha most már lát valamit...gőzöm nincs.
Azért drukkolunk, hogy bébi legyen :) :)
Szia Kolett!
Nekem is múlt hónapban volt hsg-m, és átjárható mindkettő petevezeték. a páromat is kivizsgálták.Neki már van egy 18 éves fia, és nála minden rendben van. A nőgyógyászom azt mondta h van peteérésem is. és akkor még mindig nem vagyok terhes:(Én ezt nem értem!
Ja, és még azt is mondta hogy, ha nem leszek terhes februárig akkor keressünk fel egy meddőségit.Tudom h ettől te sem leszel boldogabb, csak azért irtam h nekem is fennáll a meddőségi kivizsgálás.:( Nagyon szoritok neked is h legyen babád és remélem boldog leszel, teljesen átélem a helyzeted. Én 30 éves vagyok, és félek h kifutok már az időből.
:( Jajj de sajnálom :(
Nekünk is ez lesz a negyedik hónap. Ha beleszámoljuk az augusztust, akkor az ötödik. Augusztusban már nem védekeztünk, de pont a lagzi előtti héten volt valahogy az ovum és hát lánybúcsú, legénybúcsú, a szervezés, meg a stressz miatt ki voltunk dőlve :D
Jaj milyen cuki vagytok Lanyok!! :) :) jokat mosolyogtam higy visszaolvastam a mai torteneseket!!
En is azt szeretnem, ha a ferjem cipojebe reggel beletehetnem azt a + tesztet :) En kb dec. 4. korul nem varom.
Drukkolok mindenkinek!!
Nagyon jó lenne, ha a párom cipőjébe jövő hétvégén egy pozitív terhességi tesztet rakhatnék!!! :)
Remélem kapaszkodik már oda bent vki...és legközelebb a "mikulás" augusztusban látogat meg! Idén decemberre a gólyát várom inkább! :)
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?