A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
és semmi esélyed nincs babázni?? meg kérdezhetem hány éves vagy?? vagy a 1980 a születési éved? mert akkor kiszámolom:)))))))))
de azért mi van ha mégis lenne kisbabád? ha fittyet hánysz az orvosi papíroknak? mi van ha lenne valami mód!???????????????és mégis?? vagy már föladtad????
Vikuka, valószínű azért nem feszültél rá a témára, mert nem sokat vártál. Ha hónapok, évek óta várnál, biztos h ráfeszülnél, s nem ez lenne a véleményed.
S ha valaki azt mondaná nekem vagy egy olyan nőnek, aki hónapok óta reménykedik, miközben körülötte mindenki terhes lesz, hogy azért nincs gyerekem, mert nem kapok áldást, mert nincs véletlen, s azért nem jön a gyerek, akkor szétvet a düh. Ezt egy meddő nőnek mondani....
persze kívánom, hogy ne kelljen neked ezt átélned.
s abban is biztos vagyok, hogy ha Kolett megfelelő kezekbe kerülne, ő is anya lehetne ( de ehhez sok pénz szükséges- ami ugyanúgy nem adatik meg mindenkinek )
nekem szerencsére van már gyermekem, s abban igazat adok neked, hogy a legcsodálatosabb dolog a világon, ha a gyermekedben látod magatokat és szerelmeteket. ennél csodálatosabb dolog nincs.
tudod ezt csak .. ez az én "elvem" lehet,hogy butaság.. de amikor valami történik??!! még nem tudjuk előre,hogy "MIÉRT TÖRTÉNZ EZ"????????? mindíg csak utólag kerülnek kockák a végleges helyükre .... annyi pofont kaptam már... annyi baj és rossz történt. annyi szomorúságot kellett átélnem és tapasztalnom ... ami akkor katasztrófa volt mostanra értettem,meg hogy JÉ???? EZ SEM ÉS AZ SEM VÉLETLEN MŰVE.... minden puzle darab a helyére került... és most látom csak,hogy meg kelett élnem és tapasztalnom azt amiket,hogy jobb emberré válhassak... bár.. nagyon nagy igazságtalanságok vesznek körül.. és szembe megyek az elveimmel,MERT!??? Annak mi az oka,hogy édesapám meghalt????????????? de miért??? és miért épp a párom szülinapján????és miért épp egy temetőben esett össze az édesanya szeme láttára???????? jöttek a kérdések!??? MIÉRT?????????????????????ezt a kínt senkinek nem kívánom... mos el telt 7hónap... nagyon hosszú 7 hónap! és most rakom össze a képet! mi az összefüggés-???????? és tudod mit!??? van magyarázat mindenre!!!! hogy miért történt meg... és ez sem volt véletlen! a helyszín sem... az időpont sem! és maga maga ez az egész .... és még sorolhatnám.... de ezért mondtam,hogy minden OKKAL történik:(((((Bocsának mindenkitől nem akartam szomorú dolgot írni hisz ez nem ide tartozik !elnézést!
2 hete ismét megkaptam a papírt, hogy meddő vagyok... és ismét kaptam egy beutalót a Meddőségi Központba. Ez volt a második ilyen 24 éves korom óta. Nagyon sok dolog változott bennem/körülöttem az elmúlt évek során, és sajnos én is. Mindig imádtak a gyerekek, ez a mai napig is így van. Bárhova mentem, mindig megtaláltak, és mivel imádom őket, így ők is engem. Túl vagyok egy olyan időszakomon, hogy elfordultam, ha egy gyerek volt a közelembe, ha tehettem el is mentem onnan. Nem foglalkoztam velük, bármilyen tündérien is közelítettek felém, de rájöttem, hogy ez nem megoldás, és nagy nehezen leküzdöttem mindezt.
Akárhányszor belépek ide azt látom, hogy rengeteg nő/pár küzd, hogy gyereke lehessen. Vannak akik pár hónapja, vannak akik már 1-2 éve, és olyanok is sajnos, akik sokkal több. Talán azért értek meg mindenkit annyira, mert én is átmentem ezeken. Attől függetlenül, hogy tudom, nem lesz gyerekem, még nem fogom itthagyni ezt a fórumot, és bármennyi csalódás is ért, önteni fogom mindenkibe a lelket, mert IGENIS SIKERÜLNI FOG, CSAK NE ADJÁTOK FEL! Ha ketten vagytok, akkor előbb-utóbb lesztek hárman is. Én sajnos már egyedül vagyok (ebben).
Szia! :) Üdv. itt! :) Gratulálok a kislányotokhoz, és nagyon remélem, hogy mihamarabb babásak lesztek most is. :)
rettenetesen sajnálom!:(((((((((
erre ennyit tudok írni:(( sajnálom.
ne élje át más azt amit te ez idő alatt és kapod a papírt,hogyMEDDŐ"...
ez kegyetlen:((((
Akkor én nagyon eláshattam magam valamiért az "áldásnál". :)
nyílván nagyon szomorúan olvasom,hogy sokunknak nem akar jönni a pici... hónapok évek... mire szép 2 csíkos a teszt! és van aki azonnal terhes lett... érdekes az élet:)))))))))) de mi a párommal úgy vagyunk,hogy nincsenek véletlenek! ha valaki áldást kap a méhébe azt nem véletlen kapja!!!
Sziasztok CSajok,
Már jó pár napja olvaslak titeket!! Jó a fórum. Olyan sok mindent szeretnék írni. Mi most szeptember óta próbálkozunk a babával, már van egy 2,5 éves kislányunk.
A cickafarkról annyit, hogy 2. hónapja iszom a teát, nem filtereset, hanem a sima füvet, szigorúan éhgyomorra, peteérésig! Az első hónapban előre hozta a peteérést 2 nappal, most, ebben a hónapban pedig 2 nappal eltolta, viszont megéreztem . CSináltam ovu tesztet is, onnan tudom, hogy az a fájdalom az az volt. Eddig sose éreztem. Viszont lehet, hogy nem a cickafark kavarhatott be, hanem a barátcserje kapszula-azt is szedtem, de már nem szedem. És peteérés után palástfű tea! Meglátjuk! Sokan esküsznek rá!
Vikuka, egy kicsit átérzem, amit írtál, én is valahogy így voltam, állandóan várni és várni, és azért, mert soha sem a megfelelő ember volt mellettem. Megismertem a páromat, és azonnal tudtam, hogy ő az, akire vártam. 10 hónap ismeretség után lettem babás, és azóta is teljes harmóniában élünk. Ezzel csak azt szerettem volna mondani, hogy néha tényleg megéri várni :)
Nagyon szorítok!
Ja, és szeretnék hozzátok csatlakozni :))
Ezt annyira jól leírtad! :) Nálam is mindig ez volt, és öcséméknél is. Náluk most van úton a baba, 5 év sikertelenség után, amikor már feladták. Én 10 éve nem esem teherbe. :) Már nem is fogok. Meddőségibe kellene mennem, de nem olyan egyszerű az élet. :) Az első házasságom ráment a sikertelen babanemzésre. Nemsokkal később beazonosíthatatlan okok miatt meddőnek nyilvánítottak. Nem is estem még soha teherbe. Most újra férjhezmentem idén nyáron, de a férjemnek van már 2 gyereke, és nem akar még egyet. Én még mindig meddő vagyok, és Ő nincs mellettem, hogy "gyerünk, legyen neked is egy gyereked, hiszen az a legnagyobb ajándék az életben". Szóval nyugodtan kijelenthetjük, hogy elkéstem. Ettől függetlenül most is végigmentem vizsgálatokon, műtéteken, gyógyszeres kezeléseken, mert hittem abban, hogy talán spontán, véletlenül, egy csoda folytán... de azt hiszem az a csoda nem rám vár. :) ... és így pereg le az életem.
én nem értek ezekhez a dolgokhoz! én nem feszültem rá úgy a témára,mert úgy gondoltuk,hogy ha jönn jön. ha nem akkor okkal nem fog! ezért semmit nem tettünk azért ,hogy legyen.. épp azért ,hogy eddig NE LEGYEN... tehát én nem hiszek semmi ben csak abban amit tapasztalni fogok.. eddig az ,hogy tegnap óta nem jött meg.annó az én sőtt! a ti édesanyátok és azok anyukái is terhesek lette és időben meg tudták,hogy babások lettek! ezért nem vettem tesztet sem meg nem parázok csak gyanús,hogy még semmi és soha nem késett...minden esetre érdekes. véleményem szerint hétfőig adok esélyt magamnak.ha addig semmi veszek tesztet.akkor kiderül minden. ha van gyermek akkor már itt van:))))))ha nem akkor nem. máshova is el tudom költeni a teszt árát!!! én drukkolok mindenkinek,aki gyermeket szeretne!!!!!!
Én teljesen megértelek.igazad van.ez a varakozas a legrosszabb.de ha megnyugatat inkabb csinalj egy tesztet.legfeljebb csinalsz meg egyet ha nem jön meg tovabbra se.de az eselyt megadtad.én most tanacstalan vagyok.nem tudom mikor fog megjönni.mert eddig 18evig mindig pontos volt...es november elejen 23napra jött valami ami 2napig tartott.utana csinaltam tesztet de negativ lett.most nem tudom mi van.elvileg vasarnap kellene megjönnie ha rendesen szamolom 27napra.mar mellfeszülesem van.furan erzem magam.
Persze, hogy bejöhetett!!! :) ;)
várok én csajok várok... mindíg csak várni... sok álom volt.. amit lehetett meg is valósítottuk! az mind1 , hogy hogyan?? miből?? kitől? minek és miért??? lényeg,hogy amit a fejembe vettem (eddig) az perfekten úgy is lett!!! nagyon sok (rossz ) dolog is történt ez idő alatt... szépen lassan most azt vettük észre,hogy az álommegvalósításos pipák el fogytak! mi viszont idősebbek lettünk... én 33 leszek a párom 42.el telt egy csomó idő.. és a legy nagyobb álmom.. egy baba. egy igazi kis nem játék nema másé nem rokonbéli vagy utcabeli gyermek... hanem az enyém.. a miénk.. aki belőlem és belőle lett.... ez az egy nagy vágy ...éy álmom... valóra válhat? ez volt minden álmom már 18évesen is.. és mindíg csak várni...VÁRNI...most ezért nem.. most azért nem.. most épp válok... most albérlet.. most nincs munka... most a kocsi se jó... most egyéb család ügyek. most még friss kapcsolat.. most még nem jöhet a baba.... tologattuk... de most??? 3 hónapja utat adtunk ennek... ÉS BE JÖHETETT???
Holnap reggel első dolgom lenne tesztelni :-) Ezer drukk Neked :-)
Szívemből szóltál, Kolett!!! Örülök, hogy Te is így gondolod!!!! Mi is így gondolkozunk a férjemmel! :)
Köszi a bíztatást. Jelenkezem mindenképp.:-) Ha lesznek tüneteim, eredményem írok . Tényleg örülök, hogy találtam egy számomra teljesen aktuális fórumot.:-)
Húúú én már tuti tesztelnék. :))) Nekem tavaly a nemvárt előtt 3 nappal már halvány pozitív volt a tesztem. :)
én nem tudnék várni, holnap reggel már csinálnék tesztet
Nagyon szoritok, hogy valoban baba legyen!!! :) Varj akkor meg nehany napot es meglatod, ha ugy erzed, akkor majd ugyis veszel tesztet ;)
Szerintem is bard meg a hetföt.vagy legalabb a vasarnapot.drukkolok.lehet ott a baba...ha eddig pontos volt a mensid.
tesztet nem vettem még!!!!! nem képzeltem el,hogy vennem kellene,mert úgyis minek??????????????:)))
utálok csalódni főleg magamban.meg nem is gondolom komolyan,hogy 3 hónap próba után VALÓBAN CSODA TÖRTÉNNE PONT VELÜNK.......annyi mindenen mentünk keresztül a párommal 11éve vagyunk együtt és most jött el az idő,hogy mind ketten úgy éreztük,hogy jó.. ha jönni akar jöjjön az a pici csoda... de hihetetlennek gondolom , hogy 3 hónap után ez sikerült is volna.. amúgy igen mindíg minden hónapban azonos időben mindíg reggel szokott meg jönni. nem nappal sem éjjel... reggel!!! ennek tegnap reggel jött volna el az ideje!
Huuu de izgi :) Drukkolok nagyon!! Ha mar eddig kibirtad teszt nelkul, varj meg 1-2 napot. Mindig pontos szokott lenni amugy?
ez év szeptember óta! vagy is 3 hónapja.. 3 éles hónap óta!!!
nagyon sokat írtatok tegnap este óta nem volt időm végig olvasni titeket!... remélem mindenkinek minden jó! viszont én eddig azzal érveltem,hogy úgy is meg jön. mert pár napja (csak este) lefekvés után éreztem "jajj na most jön meg érzést"...és a derekam is nagyon fájt... de sem tegnap sem ma semmit nem érzek..mármint fájdalmat. ma van a 14edik napja annak,hogy úgy voltunk együtt a párommal,hogy nagyon fogékony voltam hisz PM volt...és azon nap után még további jó pár nap volt akciós... tegnapra kellett volna jöjjön még ma sehol semmi... pedig nagyon pontos a dolgom... vagy jó legyintek nem foglalkozom az üggyel madj jövőhét hétfőn mert akkor már jó pár nap telt el hogy nem jött volna meg... vélemények???
Minden elképzelhető :)
Mióta próbálkoztok?
Sztem holnap reggel tesztelj első pisiből!
Drukkolunk!
csajok! még most sem jött meg..(tegnap kellett volna)elvileg.. nem fáj sehol semmi csak ma a reggeli kwmat nem tudtam meg inni mert "pfujj" érzésem volt tőle.. de most komolyan!?? akkor várjak ezzel a hétvégével és ha sem ma sem holnap de még csak vasárnap se jönne meg??? lehet TERHES LETTEM???de most komolyan..??? ez most akkor valóban igaz lenne???????????????
Na... annak ellenére, hogy ez szörnyű, és segíteni nem tudunk rajta, kezdjünk el inkább szurkolni azért, hogy mielőbb babás legyél, és egy egészséges picinek adj életet!!!! :) Nem szabad elkeseredni, akármennyire is fáj, hiszen attól sem lesz semmi máshogyan.
Leírhatatlanul szurkolok nektek is! :)
Köszönöm Kolett! A jelet is. :) <3
Szia! :( Nagyon sajnálom... a szívem megszakad! :(
További ajánlott fórumok: