A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
De aranyos vagy!
Milyen nagy lehet az öröm náluk...:)
Kb nálunk is ilyen lesz majd ha beköszönt :)
Minden oké, köszönöm! :) Élek-virulok. :) Év végi hajrá van. :) Szúrós gyerekem serdülő korban van, úgyhogy baromi hisztis, de még mindig imádom. :)
Minden hétvégén pocakot simizek, és a pocaklakóval beszélgetek. Igyekszem jótanácsokkal ellátni az életre vonatkozóan. Még nem rúgott meg. :) Amint hazaérünk azonnal odafutok sógornőmhöz, letérdelek elé, megpuszilom a hasát, meg is simizem, majd őt is. :) Mindig úgy örül! :) Ölel egy csomót, és imád. :) :) :) Mondtam neki, hogy már azt várom, hogy arcon rúgjon. :)
Sziaaaaaaaa,
Sajnálom, hogy ilyen ritkán vagy itt :((((
Mondjuk mostanság a fórum is haldoklik...
Pedig pár hete még fullon voltunk...
De mostanra fogyatkozik a tömeg! :)
Miujság Veled?
Szia Te NŐ! :) Nehogy már megőrülj, eddig sem voltál semmi! :D
Még mindig iszonyat szurkolok ám, annak ellenére, hogy igen ritkán tolom erre az arcom. :) <3
Sziasztok, én is izgulok, jövő hétre nem várom :)
Tegnap volt egy kis rózsaszínes majd barnás folyásom aztán estére semmi. Hátha sikerrel jártunk. :)
Holnap megyek nőgyógyászhoz viszem neki a papírjaimat meg megismerkedünk.
Drukkolok nektek!
Sziasztok lányok,
Kezdek teljesen megőrülni :) Várnék tippeket az alábbi dologban. Múlt csütörtökön azaz 6 napja volt egy domináns tüszőm bal oldalon, tegnap kivételével 4 napon keresztül együtt voltunk. Ma reggel még éreztem vmit bal oldalon ahol a tüszőt látták,de már koránsem olyan intenzíven, mint az elmúlt napokban. Ma reggel csináltam egy LH tesztet kiváncsiságból (amugy nem csináltam ebben a ciklusban) és halvány két csíkos lett...
Tudom, hogy ez negatív,de ha megvolt a repedés akkor miért van ott az a halvány 2.ik csíkocska?
Vagy azis lehet, hogy még ott van a tüsző???
Holnap is csinálok egy teszet, de most nem tudom mivan... :S
Szia,
Igen szedek, nagyon sokmindent. Folsay,C,D,E vitamin,cink,szelén, barátcserje, méhpempő, Venus csepp. Utóbbi 3-at peteérés elősegítésre.
Remélem egyikünknek sem fog megjönni :)
Drukk!
Szia,
igen, lehet.
Tesztelj és kiderül :)
Drukkolunk!
Szia! Nekem is kb.2 hét múlva kellene megjönnie,mi is tegnap este beleadtunk mindent:)Remélem lesz sikerünk! Ma elkezdett fájni a mellem, bizom benne h nem jön meg.
Te szedsz valami vitamint? Én magne b6-ot, és folsavat.
Köszönjük :)
Neked akkor szerencséd volt, reméljük mostmár Nálunk is bekopogtat a golya :)
Sziasztok!
Ki hogy érzi magát?
Mi még tegnap este összebujtunk, biztos ami biztos :) 2 hét mulva minden kiderül. Nagyon kiváncsi vagyok!
Szép Napot Nektek!
A fiúk nagyon hamar jöttek, elsőre mindketten ezért nem is értjük, hogy most mi van :(
És ráadásul mind a kettőnél 1-1 nap volt hogy esélyt tudtunk adni a dolognak, most meg együtt vagyunk PÉ előtt, PÉ -kor és PÉ után és nem, vagy ha jön nem bír megtapadni :(
A kicsi nyáron lesz két éves, addig van időm teherbe esni, ha nem sikerül akkor jövő ősszel megyek vissza dolgozni, mert a gyes 25000ft, ennyiért nem tudok itthon maradni és kénytelen leszek lefogadni, hogy nincs nekünk megírva 3. baba.
Na nekem ugyanez volt előző ciklusban. Pozitív lh teszt másnapjától fárjogált feszült az alhasam, vagy egy hétig. Már kezdtem örülni, hogy fúú de jó, ilyen még nem volt, ez biztos jót jelent, de sajnos ovu utáne gy héttel kb megszünt a feszülés...meg is jött.
Kérdés bennem is felmerült hogy lehet hogy meg sem repedt?
Nekem mindkét terhességnél peteérés után nem múlt el a nyákosság, ezért reménykedem hogy most is baba van a dologba :)
Nagykönyv szerint ha nincs baba, akkor peteérés után szárazabb lesz a hüvely és csak mensi előtt kezd el megint nyákosabb lenni.
De érdekes, kb énis ezt érzem, bár én még mindig ott ahol a tüsző van, baloldalon.
Huu lányok, kössük fel a gatyát :)
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?